püfss napıyo yaa..! : (

DeL_Ly

o artık üniversteli :)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
74
0
86
34
Diyarbakır
bi evet seviyo diyorum bi sevmiyo.. napıyo bilmiyorum bakıyo gülümsüyo ama ben konuşmasam konuşmuyo sanala gelince slm atmasam slm atmıyo okulda hep bizim koridordan gecio off napıyoo yardım edin sizce seviyo mu?senağlamasenağlama

cnm benim sevdiğim çocuk ta aynısını yapıo sinir oluorum ya ben selam verioorum selam vermes ben selam vermem o selam veriir senin durumun ayınısı bunlar böle oynatıolar işte bence hiç uğrasma bas tekmeni bak yoluna artık öle yapıorum :D ben

püfff...! yol vermek gerek haklısınız ama o kadar kolay diil işte yorumlarınız için tşk ederim

Madem vazgeçemiyorsun sende onun sana yaptıklarını bir süre de sen ona yap hatta umursama bence bir süre ;)) kaçan kovalanır misali ;)))

kaçan balık büyük olur herzaman için uyguladım ve sonuçlARINI aldım :D sende hiç slm verme o konuşmuyosa sende konuşma hatt hiç yokmuş gbi dvrn msnde o yzarsa sana hemen cwp verme snra o kendisi yanaşır sana seviosa eğer sevmiosa uğraşmaz ztn ;)

haklısınız eger kendimi tutabilirsem denicem telefon elimde msj atmamak için zor tutuyorum ama basaracam :))

Back
X