puregon 300 hakkında yardım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi h2o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h2o

All Izz Well :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
298
4
118
38
Diğer
merhaba arkadaşlar ben 6 aydır klomen kullanıyorum pek bi gelişme sağlayamadık bu ay puregon 300 e başladım kalemle ben kendim uyguluyorum 75 lik dozlarda alıyorum,ilacın 300 milgram olduğunu hesap edersek 75 lik dozu 4 defa uygularsam iğne biter diye düşünüyordum.
bu gün 4. uygulamamı yaptım tüpü çıkardım iğneye bakmak için içinde hala vardı ya benim hesabım yanlış yada ben bu iğneleri yapmayımı beceremedim :50:
kuyllananlar yardımcı olursa sevinirim.
şimdiden teşekkürler :71:

merhaba öncelikle rabbim emeklerinbi boşa çıkarmasın tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah diyorum...
cnm 300 lük puregonun içinde arta kalıyor merak etme onuda diğer ilaçla birleştiriyorlar bölece kalanda heba olmamış oluyor rabbim bu yolda cümlemizin yardımcısı olsun inşallah...

merhaba arkadaşlar ben 6 aydır klomen kullanıyorum pek bi gelişme sağlayamadık bu ay puregon 300 e başladım kalemle ben kendim uyguluyorum 75 lik dozlarda alıyorum,ilacın 300 milgram olduğunu hesap edersek 75 lik dozu 4 defa uygularsam iğne biter diye düşünüyordum.
bu gün 4. uygulamamı yaptım tüpü çıkardım iğneye bakmak için içinde hala vardı ya benim hesabım yanlış yada ben bu iğneleri yapmayımı beceremedim :50:
kuyllananlar yardımcı olursa sevinirim.
şimdiden teşekkürler :71:

mhb canım..hiç endişelenme bende senin gibi oldum ama iğneyi götürüp dr a sorduğumda o içinde eşantiyon hediyesi dedi yani artıyormuş tüpün içinde...o şişeyi atma kaç tane uygulayacağını bilmiyorum ama o şişeyi sakla sonra artanları bir araya getirip vuruyolar..o iğnelerin damlası bile kıymetli malum çok pahalı...tedavinde bol şans...

teşekkür ederim arkadaşlar aydınlattığınız için.

Back
X