Puregon 300

nurtii

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
763
14
643
44
İstanbul
merhaba elimde puregon 300 var skt si 01 2011 ihtiyacı olan özelden msj atsın
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

sana özelden yazdım cevap yazrmısın dedigin çok dogru Allah hepimizin yardımcısı olsun sana Allah kalbindekini versin iyiniyetin için sagol hoşçakal

cnm ösjına vcvp verdim rabbim kimseyi evlat hasretie bırakmasın inşallah bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah....

nurti sana özelden yazdım gitmedi mesaj kutun doluymuş eger ilaç bana gelen kadar suresi dolmayacaksa isterim ben urfadan yazıyorum buraya gönderebilirmisin bilmiyorum o nedenle son kullanma tarihi 24 ocakta dolmuyorsa isterim cevap bekliyorum hoşçakal

Merhabalar ilaçlarınız halen duruyormu ve hangi şehirdesiniz acaba
Eşimin polikistikover problemi var ve bizde puregon kullanarak tedavisine devam eden bir çiftiz 4. dememiz oldu ama başarısızdı. 2 ve 4.denememizde gebelik gerçekleşti fakat düşükle sonuçlandı. 5.deneme için yeniden puregon iğneye ihtiyacımız var bu nedenle eğer elinizde iğne varsa satmayı veya vermeyi düşünüyorsanız gerçekten yardımınıza ihtiyacımız var. Sizlerde biliyorsunuz ki çok maliyetli ve sıkıntılı bir tedavi lütfen 05335177701 tel numaram erkancoban@hotmail.com email adresim eğer geri dönüş yaparsanız ilaçları almak isteriz yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…