- 13 Haziran 2017
- 138
- 106
- 33
- Konu Sahibi kun fe yekunn
Selam arkadaşlar. Puregon 600 ignesini kullanan varmı acaba. Sonuç aldinizmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek için günlük 200 benimkide dün başladım. Yan etkileri ağrı vs yapıyor mu ilaç faydasını gördünüz mu?ben puregon 300 kullandım tup bebek tedavısınde sız ne ıcın asılama mı tup bebek mı
Bana bi tarafta 6 bi tarafta 8 yumurta var şuan küçükler zamanlar büyüyecekler denildi sadece. Açıkçası yumurta rezervi hakkında bilgim yokyan etkısı yok .
fayda derken zaten bu ıgnelerın amacı yumurtaları arttırmak ve saglıklı bır sekılde buyutmek benım toplam 13 yumurtam oluşmuştu eğer yumurta rezervi gibi sorununuz yoksa sızınde sağlıklı bir şşekilde büyüyecektir yumurtalar
bu tabıkı ılk aşama daha sonra bunun yanına başka iğnelerde eklencek yumurta çatlamaması için vs
Cuma günü kontrole gideceğim. Gunde kac igne vurunur hale gelicez acaba? Igne fobim var benim. Umarım yapabilirimyan etkısı yok .
fayda derken zaten bu ıgnelerın amacı yumurtaları arttırmak ve saglıklı bır sekılde buyutmek benım toplam 13 yumurtam oluşmuştu eğer yumurta rezervi gibi sorununuz yoksa sızınde sağlıklı bir şşekilde büyüyecektir yumurtalar
bu tabıkı ılk aşama daha sonra bunun yanına başka iğnelerde eklencek yumurta çatlamaması için vs
Benim iğneye baslamadan önce bakıldı sayısına ona göre bu ilaci verdiler. Ilk gün benim icin cok zorluydu. Bakalim hayirlisi olur İNŞALLAH.benım sanırım 2. kontrolumden sonra menagon dıye bır ıgne daha eklendı o kalcadan yapılıyordu kendım yapmıyordum toplam 13 gun boyunca ıgne vuruldum son 5 gun bırde yumurta catlamaması ıcın igne vuruldum oda gobektendı en son yumurta catlasın dıye ıgne vuruluyosunuz ondan 36 saat sonrada yumurta toplanıyor
toplam 14 gıbı yumurta sayınız hepsı buyumıcektır yınede gayet ıyı bazılarında bu kadar ıgneye ragmen 1 yada 2 tane oluyo
Ben bugun ikinci ignemi vurundum bi saat sonra bas donmesi oldu geçti. Simdide ellerimin şiştigini hissediyorum. Ikinci gunde bu kadar etki göstermesi normal mi ki ya. Tuaf bi durum. Karnım çok sert.Puregon ben de vuruldum 200 dozda. Her gun.. Ben resmen yumurtalarımın büyüdüğünü hissettim. Özellikle çatlatma önleyiciyle birlikte vurulduğumda iyice şişmiştim. Garip bi rahatsızlık hissettirdi bana. Özellikle de geceleri. Doktor etkilerin normal olduğunu söylemişti. Hormon ilaci sonuçta mutlaka etkileri oluyor![]()
Şimdi hangi asamadasin? Şişlik geçtimi yoksa kilo olarak mi kaldiPuregon ben de vuruldum 200 dozda. Her gun.. Ben resmen yumurtalarımın büyüdüğünü hissettim. Özellikle çatlatma önleyiciyle birlikte vurulduğumda iyice şişmiştim. Garip bi rahatsızlık hissettirdi bana. Özellikle de geceleri. Doktor etkilerin normal olduğunu söylemişti. Hormon ilaci sonuçta mutlaka etkileri oluyor![]()
Bilmiyorum ki cuma günü gideceğim bunu dile getiririm. Ben yan etkidir belki diye düşündüm cok onemsemedim. Ellerim haraketsiz kaldığında sistigini anlıyorum aşırı degil ama hareket ettirince geciyo gibi oluyo. Siz de sadece şişlik mi olmuştukun fe yekunn doktorunuza bi sorsanız? Sizdeki gibi el şişmesi baş dönmesi gibi belirtiler yaşamadım ben. Ilaç içindeki bir maddeye alerjiniz olabilir mi acaba? Mutlaka doktorunuza sorun bence.
Puregon alırken yumurtalarımin büyüdüğünü hissettim resmen. Geceleri yatarken ozellikle rahatsizlik hissediyodum. Ve devamında farklı ilaçlar da kullandığımdan aşırı hassasiyet de oldu bende. Bel ağrısı, sırt ağrısı, kasık ağrısı yasadim. Ama dedigim gibi diger ilaçları aldıkça bu etkileri yaşadım. Herkeste aynı etken olmaz. Ilacın prospektüsünü okuyup mutlaka doktorunuza söyleyin bence. Telefonu varsa arayıp sorabilirsiniz.Bilmiyorum ki cuma günü gideceğim bunu dile getiririm. Ben yan etkidir belki diye düşündüm cok onemsemedim. Ellerim haraketsiz kaldığında sistigini anlıyorum aşırı degil ama hareket ettirince geciyo gibi oluyo. Siz de sadece şişlik mi olmuştu
Anladım teşekkür ederim.Puregon alırken yumurtalarımin büyüdüğünü hissettim resmen. Geceleri yatarken ozellikle rahatsizlik hissediyodum. Ve devamında farklı ilaçlar da kullandığımdan aşırı hassasiyet de oldu bende. Bel ağrısı, sırt ağrısı, kasık ağrısı yasadim. Ama dedigim gibi diger ilaçları aldıkça bu etkileri yaşadım. Herkeste aynı etken olmaz. Ilacın prospektüsünü okuyup mutlaka doktorunuza söyleyin bence. Telefonu varsa arayıp sorabilirsiniz.