Puregon tedavisi görenler

beteray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.333
535
123
43
ne kadar tedavi gördünüz?hangi dozla başladınız hamile kaldınızmı?

ben 150ml dozla başladım öncesinde de hiç tedavi görmedimm

mrb canım tevinde başarılar diliyorum ben 200 le başladım 4 gün sonra 150 düşürüldü daha sonra 100 düşürüldü 8 ila 10 galiba 37 yumurtam oluştu ve hamile kaldım

ne güzelll Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.
ilk ayındamı yanıt aldın tedavine acabaa

yok canım bu ikinci birincisini 1 yıl önce denedim olmadı bu kez oldu ama suan düşük yapıyorum yani düştü bebeğim bu kezde olmadı ama yinede şükrediyorum en azından hamile kalabileceğimi gördüm diye kısmetse bu üzüntü ve şoku atlatırsam 4 veya 5 ay sonra yine deniycem umarım seninkininin sonu iyi olur

evet yine olur inşallah sağlıklı bir bebek olsun bi dahaki...
anlamadığım klomende de puregonda da düşük oranı daha fazla oluyor gibii gerçi yaşayacak ömrü varsa ne yaparsan yap yaşıyorr
çok geçmiş olsun canım

mrb ben 150 dozla başladım sanırım 300 e kadar çıktım. 19 tane yumurta toplandı.ilk aşamada 10 tanesi döllendi.transfer günü 1 tanesi transfer edilmek üzere 4 tane kaliteli embriyo oluştu.ilk seferde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kürtaj oldum.Allah yardımcımız olsun...
kendini fazla kaptırma benden sana tavsiye ben çok kaptırmıştım hamile kaldığımı öğrenince tamam bitti bu iş demiştim ama bitmemiş değerlerinin düzenli artması gerekiyor bhgc değeri...

tüp bebekten bahsediyorsunuz sanırım ben sadece puregon tedavisi görüyorum şimdilik...ama bu ay hiç umutlu deilim sadece korkuyorum olumsuz bir şekilde yumurta fazla gelişirse die...yarın kontrole gitcem bende yumurta yaşlanması var o yüzden bu ay ilk kez ilaç yerine ilaçla uğraştırmadan direk iğneyle tedaviye başladı doktorum.

geçmiş olsun canım bu arada Allahım bir daha yaşatmasın bebeğini sağlıkla sana bağışlasın...

bugün 12.günüm E2 değerim 905 çıktı sizce nasıl????

cuma günü çatlatma iğnesi oldum ertesi günü göğüslerimin ucu acımaya başladı şimdi de çok acıyor sadece ucu birde göğüslerim çokkk büyüdü iğne mi yapıyor etkileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…