- 26 Mart 2023
- 423
- 300
- 33
- Konu Sahibi depresifbirpolyanna
merhaba doğal siklusMerhaba dogal siklusmu ilerlediniz yapaymi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba doğal siklusMerhaba dogal siklusmu ilerlediniz yapaymi ?
Yaa bugün olmasına çok sevindim gerçekten aylardır ben transfer günü bekleyen biriyim. Rabbim yardımcınız olsunyaa ilk transferimi sevinç hoca yaptı :) yumurtalar dondurulmadan pgt yaptırmanız çok iyi olmuş ben de pişman oldum ama dediğiniz gibi pgtde garanti değil. ben de öyle umut ediyorum ikincisine tabiki kalbim daha buruk ilkindeki heyecan yok çünkü heyecan nisbetinde büyük oluyor üzüntü de. çok teşekkür ederim mesajınız gerçekten iyi geldi inşallah sizden de güzel haberler alırızikinci transferim de bugün hatta inşallah güzel olacak
![]()
şaşırdım size bunu uygulamalarına çünkü embriyolog da uygun görmedi çözüp pgt yaptırmayı benim iyi kalite ama 6. gün olduğu için mi bilemedim. gönül hocaya hiç denk gelmedim ama denk gelmek isterdim hastaneden ayrılmış diye duydum. çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBunu şişli memorialda bir dr demesi üzücü olmuş, benim dr Gönül Özerdi, ilk transferimden sonra üzücü şeyler yaşadıktan sonra 2.transferi olmadan önce donmuş embriyolarımı çözdürüp pgt yolladım ve sağlıklı gelen ile hamileyim şu an çok şükür , bu konuyu embriyolarınızı kalitesi iyiyse tekrar oturup konuşmanız lazım
Şimdiden bol şans sizeyaa ilk transferimi sevinç hoca yaptı :) yumurtalar dondurulmadan pgt yaptırmanız çok iyi olmuş ben de pişman oldum ama dediğiniz gibi pgtde garanti değil. ben de öyle umut ediyorum ikincisine tabiki kalbim daha buruk ilkindeki heyecan yok çünkü heyecan nisbetinde büyük oluyor üzüntü de. çok teşekkür ederim mesajınız gerçekten iyi geldi inşallah sizden de güzel haberler alırızikinci transferim de bugün hatta inşallah güzel olacak
![]()
inşallah emeğinizin karşılığını alacaksınız sizin de az kalmışYaa bugün olmasına çok sevindim gerçekten aylardır ben transfer günü bekleyen biriyim. Rabbim yardımcınız olsunBeni de haberdar edin mutlaka
![]()
amin çok teşekkür ederimŞimdiden bol şans sizeRabbim yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahşaşırdım size bunu uygulamalarına çünkü embriyolog da uygun görmedi çözüp pgt yaptırmayı benim iyi kalite ama 6. gün olduğu için mi bilemedim. gönül hocaya hiç denk gelmedim ama denk gelmek isterdim hastaneden ayrılmış diye duydum. çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
amin çok teşekkür ederim. kötü atlatmanızın sebebi düşük veya kimyasal gebelik geçmişi mi özel değilse? çünkü benim düşük geçmişim olmadığı için ve yaş faktörü avantajlı olduğu için önerilmemişti pgt. maşallah sevindim hepsinin sağlıklı gelmesineAmin çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Hatta bana gönül hoca sağolsun kendi ısrar etti, yaptıralım sen bu süreci kötü atlattın yine aynı şeyleri yaşama diye, 4 tane 5.gün kaliteleri iyi olandan göndermiştim hepsi iyi geldi çok şükür![]()
Benim biraz uzun hikayeamin çok teşekkür ederim. kötü atlatmanızın sebebi düşük veya kimyasal gebelik geçmişi mi özel değilse? çünkü benim düşük geçmişim olmadığı için ve yaş faktörü avantajlı olduğu için önerilmemişti pgt. maşallah sevindim hepsinin sağlıklı gelmesine![]()
çok geçmiş olsun biz de bütün genetik testlerimizi yaptırmıştık ama doktor da söyledi testlerde çıkmayabilir bazı şeyler tıp şuan bu kadarına bakabiliyor diye.neyse ki sizin boncuklar sağlıklı gelmiş demek ki her embriyonun genetiği bozuk olacak diye bir şey yok inşallah bizim de öyle olur. sağlıkla kavuşursunuz bebişinize inşallahBenim biraz uzun hikaye
Benim embriyom bölündü ikiz oldu, ve en riskli gebelik oluştu, sonrasın 8.hafta kalpleri durdu. Kürtajdan sonra biyopsiye yolladık kalp durma nedenini öğrenmek için, trizomi 12 geldi yani kromozom bozukluğu varmış, oysaki eşimle genetik testlerimiz tertemiz gelmişti. 2.kez aynı şeyleri yaşamak istemediğim için ben hemen kabul ettim Allaha emanet ettim bozulursada yada iyi gelirsede
Merhaba. Ben de Şişli Memorial Tüp Bebekte tedavi görüyorum. OPU ve PGT süreçlerimizi tamamladık. Şu an 4 tane sağlıklı, 2 tane mozaik embriyomuz var. Şiddetli erkek faktör nedeniyle tedavi görüyoruz. Sevinç hoca ve Semra hoca tedavi planlamamızı birlikte yaptılar. Semra hoca yaştan dolayı genetiğe 2-3 embriyo gönderseniz yeter dedi, ancak biz 8 embriyomuzun hepsini göndermek istedik. Daha sonra 1 embriyomuzun daha geriden gelerek blatokist aşamasına ulaştığı ve güzel bölündüğü söylendi. Onu genetiğe göndermeden dondurduk. Lüzum halinde çözme sonrası PGT yapılabileceği ama bunun embriyoda bir miktar strese neden olabileceği söylendi. Embriyoloji laboratuvarı ile tekrar görüşün isterseniz siz de test için. Genetik sonucu gelmeden test ücreti istendi. Dondurma ücreti verilen kağıtta transfer günü alınır şeklinde yazıyor ama test sonucu çıkmadan çoğunluktan talep edilmemiş. En sağlıklı bilgiyi muhasebedeki Zehra hanımdan alırsınız ödeme konusunda.Şişli memorialde tedavi görenler özellikle güncel prosedürde, sizden embriyo dondurma ücret istendi mi istendiyse ne zaman ne kadar istendi? ara vermeden devam ederseniz istiyorlar mı yoksa ara vermek isterseniz veya pozitiften sonra ilerki yıllar için mi isityorlar?
merhaba evet kaşıtta transfer günü alınır yazıyor ama tedaviye devam etmek istiyoruz iki ay sonra kullancağımız embriyo için neden beş yıllık ücret ödeyelim diyoruz orda tıkanıyor veya belki bir yıl bile hiçbiri kalmayacak neden şimdiden beş yıllık ücretini veriyoruz ne kadar kalıyorsa o kadarını verelim diyoruz onun da cevabı yok. genetik test için doktorumuz bu şekilde söyledi embriyologla da konuştuğunu söyledi sanırım biraz embriyoya göre değişiyor bizimkiler 6. gündü geriye kalanlar zaten yavaş oluştular belki hasar ihtimali daha fazlaydı o yüzden ısrar etmedim ama ikinci transferim de olumsuz sonuçlanırsa kalan son embriyom için tekrar konuşacağım şöyle de bir şey okudum pgt olsa da düşük veya kimyasal yaşayan varmış bu yüzden fazla takılmamaya çalıştım bir de transfer öncesi bilgi vermeye geldi embriyolog ilki kimyasal oldu bu da olur mu dedim dedi ki nasıl kardeşler birbirine benzemiyorsa her embriyonun genetiği de aynı değil o sağlıksızsa bu sağlıklı olabilir dedi. bizim de şiddetli erkek kaynaklı sıkıntımız ama semra hoca hiç dahil olmadı sevindim size dahil olmuş ve güzel de embriyolarınız olmuş inşallah müjdeli sonuçlar alırsınızMerhaba. Ben de Şişli Memorial Tüp Bebekte tedavi görüyorum. OPU ve PGT süreçlerimizi tamamladık. Şu an 4 tane sağlıklı, 2 tane mozaik embriyomuz var. Şiddetli erkek faktör nedeniyle tedavi görüyoruz. Sevinç hoca ve Semra hoca tedavi planlamamızı birlikte yaptılar. Semra hoca yaştan dolayı genetiğe 2-3 embriyo gönderseniz yeter dedi, ancak biz 8 embriyomuzun hepsini göndermek istedik. Daha sonra 1 embriyomuzun daha geriden gelerek blatokist aşamasına ulaştığı ve güzel bölündüğü söylendi. Onu genetiğe göndermeden dondurduk. Lüzum halinde çözme sonrası PGT yapılabileceği ama bunun embriyoda bir miktar strese neden olabileceği söylendi. Embriyoloji laboratuvarı ile tekrar görüşün isterseniz siz de test için. Genetik sonucu gelmeden test ücreti istendi. Dondurma ücreti verilen kağıtta transfer günü alınır şeklinde yazıyor ama test sonucu çıkmadan çoğunluktan talep edilmemiş. En sağlıklı bilgiyi muhasebedeki Zehra hanımdan alırsınız ödeme konusunda.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.merhaba evet kaşıtta transfer günü alınır yazıyor ama tedaviye devam etmek istiyoruz iki ay sonra kullancağımız embriyo için neden beş yıllık ücret ödeyelim diyoruz orda tıkanıyor veya belki bir yıl bile hiçbiri kalmayacak neden şimdiden beş yıllık ücretini veriyoruz ne kadar kalıyorsa o kadarını verelim diyoruz onun da cevabı yok. genetik test için doktorumuz bu şekilde söyledi embriyologla da konuştuğunu söyledi sanırım biraz embriyoya göre değişiyor bizimkiler 6. gündü geriye kalanlar zaten yavaş oluştular belki hasar ihtimali daha fazlaydı o yüzden ısrar etmedim ama ikinci transferim de olumsuz sonuçlanırsa kalan son embriyom için tekrar konuşacağım şöyle de bir şey okudum pgt olsa da düşük veya kimyasal yaşayan varmış bu yüzden fazla takılmamaya çalıştım bir de transfer öncesi bilgi vermeye geldi embriyolog ilki kimyasal oldu bu da olur mu dedim dedi ki nasıl kardeşler birbirine benzemiyorsa her embriyonun genetiği de aynı değil o sağlıksızsa bu sağlıklı olabilir dedi. bizim de şiddetli erkek kaynaklı sıkıntımız ama semra hoca hiç dahil olmadı sevindim size dahil olmuş ve güzel de embriyolarınız olmuş inşallah müjdeli sonuçlar alırsınız![]()
amin inşallahİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.Muhasebeden Nurgül hanım ile görüştünüz mü bu dondurma ücreti için? Benim bildiğim gebelik oluştuğu durumda 5 yıllık ücret ödeniyor. Onun dışında tüm embriyolar kullanılırsa ödeme alınmıyor. Zaten kâğıtta da kalan embriyolar için 5 yıllık dondurma ücretinden bahsediliyor. Embriyolog güzel bir yorum yapmış içinizi rahat tutun. Embriyo kalitesi önemli ama rahim durumu, bağışıklık sistemi bunlar da çok önemli. Bir yerde de nasip kısmet tabii
. Bir de Semra hoca ile denk gelemediniz diye üzülmeyin tüm dosyalardan bilgisi oluyor kendisinin. Onun onayı olmadan çatlama iğnesi günü bile belirlenmiyor hatta. Memorial ücret olarak biraz yüksek ama tecrübeleri ve laboratuvar kaliteleri çok iyi. Bence doğru yerdeyiz. Siz de içinizi ferah tutun
![]()
Merhabalar, ben de sizinle aynı hastanede tedavi görüyorumBen Sevinç ve Semra Hoca ile tedavi oluyorum. Yumurtalarım alında biyopsi yapıldı. Pgt yapıldı. Sonra bana gen testi yapıldı temiz çıktı. Sonra histeroskopi oldum. Endometrioz olduğum için şuan 2 aylık menepoz tedavisindeyim. Kasım ortası transfer hazırlığına başlayacağız. Yani bilemiyorum aslında tedavi şekillerimiz farklı. Ama o kadar karamsar olmayın. İlki kimyasal oldu diye hepsi öyle olacak değildir. İlla ki olacaktır. İçinizi ferah tutun. Şuan embriyolara pgt yapılmadı diye hepsi köyü embriyo olmuyor. 2.transferinize odaklanın. Yani benim ebriyolarım pgt li ama bu demek değil ki ilkinde kesin tutacak. Çok belirsiz zor bir süreç dua etmekten başka çaremiz inanın ki yok. Bence 2.transferiniz çok güzel olacak![]()
Bu tarz yorumlar, özellikle transfer aşamasına çok az kalmış biri olarak beni gerçekten çok strese sokuyor. Şu anda aynı hastanede tedavi gören biriyim ve her şeyimi umutla bu sürece bagladim. Herkesin süreci, sağlığı ve tedaviye verdiği yanıt birbirinden farklı. Elbette yaşanılanları paylaşmakta özgürüz ama bu kadar olumsuz ifadeler, aynı yoldan geçenleri derinden etkileyebiliyor. Bu süreçte moral ve umut çok kıymetli. Rabbim herkesin gönlüne ferahlık, kalbine de hayırlı sonuçlar nasip etsinSisli memorial benim.icin buyuk pişmanlıktır,maddi manevi emeğim heba oldu,opuden önce yumurtalarım çatlamıştı,bunu ayarlamak onların isi,onlara hergun baska hasta geliyor,sen bibdaha denemeye gücün var mı paran var mı kimin umrunda,başına gelmeyen bos bos konusur,bir travma daha eklediler bu yolda bana.belirsizlik cok zor prp duyuyorum acaba diyorum sonuc degisir mi drlarda bu calismalar ise yariyor demiyor kesin,para icin herseyi yapacaklarini düsünüyorum.tüp bebek tedavisi umut tacirligi yapıyorlar.genel hastaneler icin kanaatim bu.neden bu şekil tanıtım yapmalarına izin veriliyor sosyal medyada anlamıyorum.herkes kendini övüyor.
Umarım kendimi doğru ifade edebilmisimdir. Amacım sizi incitmek değil aslaSisli memorial benim.icin buyuk pişmanlıktır,maddi manevi emeğim heba oldu,opuden önce yumurtalarım çatlamıştı,bunu ayarlamak onların isi,onlara hergun baska hasta geliyor,sen bibdaha denemeye gücün var mı paran var mı kimin umrunda,başına gelmeyen bos bos konusur,bir travma daha eklediler bu yolda bana.belirsizlik cok zor prp duyuyorum acaba diyorum sonuc degisir mi drlarda bu calismalar ise yariyor demiyor kesin,para icin herseyi yapacaklarini düsünüyorum.tüp bebek tedavisi umut tacirligi yapıyorlar.genel hastaneler icin kanaatim bu.neden bu şekil tanıtım yapmalarına izin veriliyor sosyal medyada anlamıyorum.herkes kendini övüyor.
Ama bence buna takılmayın. Bana ilk görüşmede 2 aylık menepoz tedavisi gerekli diye Semra Hoca söylemişti. Ben 7 aydır kendileriyle bu tedavinin olmaması için pazarlık yapıyorum resmen. Ama Semra hoca durumun şiddetli bu şekilde olmaz dedi. Yani histeroskopide tekrar değerlendireceğim dedi. Histeroskopide kamera ile rahim içini tam görünce mecbur olacaksın dediler. Herkesin tedavisi çok farklı. Belkide senin öyle bir hastalığın yoktur. Hem çok şanslısın iğne tedavisi alsan sürecin minimum 2 ay uzayacaktı. Senin yerinde olmayı isterdimMerhabalar, ben de sizinle aynı hastanede tedavi görüyorumendometriozis için Semra hoca bana bir tedavi önermedi hatta Yücel hocaya son muayenede yine sordum ademnyozis olmadığı için gerek olmadığını söyledi
Size iğne tedavisi vermişler ama,
Bana neden yapmıyorlar anlamadım![]()
Teşekkür ederim. Öyle düşünmeyin en azından sorunu farkındalar ve çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bilmemek daha kötü olurduAma bence buna takılmayın. Bana ilk görüşmede 2 aylık menepoz tedavisi gerekli diye Semra Hoca söylemişti. Ben 7 aydır kendileriyle bu tedavinin olmaması için pazarlık yapıyorum resmen. Ama Semra hoca durumun şiddetli bu şekilde olmaz dedi. Yani histeroskopide tekrar değerlendireceğim dedi. Histeroskopide kamera ile rahim içini tam görünce mecbur olacaksın dediler. Herkesin tedavisi çok farklı. Belkide senin öyle bir hastalığın yoktur. Hem çok şanslısın iğne tedavisi alsan sürecin minimum 2 ay uzayacaktı. Senin yerinde olmayı isterdim![]()