Puregon ve ovitrelle kullananlar lütfen buraya!!!

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 749186" data-quote="muba1453" data-source="post: 45976870" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45976870" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45976870">muba1453 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Arkadaslar mrb bende bu ay puregon kullandim ve dun aksam ovitrelle ignemi yaptim 2 tane vermisti doktor bi sag koldan bi sol koldan yaptim ama sabahtan beri inanilmaz midem yaniyor ignenin etkisi olabilirmi?<br /> Yrn asilamam olacak kismetse doktor asilama yapmadan once catlayip catlamadigina bakiyormu? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Bu sordugunu bende merak ediorum cnm.yazan olur ins.bende puregon kullanicam nasipse 2.asilamayi olcam.kac unite atildin sen?kac cm oldu yumurtan?kactane oldu?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666567" data-quote="lolita555" data-source="post: 45977369" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45977369" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45977369">lolita555 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bu sordugunu bende merak ediorum cnm.yazan olur ins.bende puregon kullanicam nasipse 2.asilamayi olcam.kac unite atildin sen?kac cm oldu yumurtan?kactane oldu? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Adetin 3. Gunu puregon 100ml ile basladim 7. Gunu 2 tane yumurta vardi 11.5 digeri 10.5 11. Gunu biri 17 digeri 14te kalmisti 2 gun daha devam dedi suan ne kadar bilmiyorum dun aksam vurdum catlama ignesini inanilmaz heyecanliyim yrn asilama hakkimizda hayirlisi olsun ins.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 749186" data-quote="muba1453" data-source="post: 45977615" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45977615" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45977615">muba1453 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Adetin 3. Gunu puregon 100ml ile basladim 7. Gunu 2 tane yumurta vardi 11.5 digeri 10.5 11. Gunu biri 17 digeri 14te kalmisti 2 gun daha devam dedi suan ne kadar bilmiyorum dun aksam vurdum catlama ignesini inanilmaz heyecanliyim yrn asilama hakkimizda hayirlisi olsun ins. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Catlatma ignesinin adi ne peki cnm?1tane mi atildin 2 tanemi?bana 2 tane yazdi doktor.buyumustur ins cnm.yarin bakicakmi bidaha doktor?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666567" data-quote="lolita555" data-source="post: 45977670" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45977670" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45977670">lolita555 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Catlatma ignesinin adi ne peki cnm?1tane mi atildin 2 tanemi?bana 2 tane yazdi doktor.buyumustur ins cnm.yarin bakicakmi bidaha doktor? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Benimde iki taneydi cnm ovitrelle adida. Yrn kontrol edicekmi bende merak ediorum ama galiba catladi yumurtam biraz once dusta cok degisik bisey geldi ayni yumurta aki gibi ilk defa oluyo boyle bende cok merak ettim doktoru arasammi diye dusundum ama gece asilama yapacak hali yok. Ayrica eger yimurta boyle catliyorsa benim simdiye kadar hic catlamamis demekki</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 749186" data-quote="muba1453" data-source="post: 45979284" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45979284" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45979284">muba1453 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benimde iki taneydi cnm ovitrelle adida. Yrn kontrol edicekmi bende merak ediorum ama galiba catladi yumurtam biraz once dusta cok degisik bisey geldi ayni yumurta aki gibi ilk defa oluyo boyle bende cok merak ettim doktoru arasammi diye dusundum ama gece asilama yapacak hali yok. Ayrica eger yimurta boyle catliyorsa benim simdiye kadar hic catlamamis demekki </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> aynen cnm ıste o yumurtlama belırtısı.pkomusun sende ?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666567" data-quote="lolita555" data-source="post: 45979883" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45979883" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45979883">lolita555 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> aynen cnm ıste o yumurtlama belırtısı.pkomusun sende ? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Evet cnm malesef bende pkoyum. Dun asilamami yapti doktor kontrol etmedi ama catladimi diye sorduk biz ama edilmiyormus sanirim. Gercekten korkulacak bi islem degilmis cok sukur sonucuda guzel olur ins.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 749186" data-quote="muba1453" data-source="post: 45993306" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45993306" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45993306">muba1453 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Evet cnm malesef bende pkoyum. Dun asilamami yapti doktor kontrol etmedi ama catladimi diye sorduk biz ama edilmiyormus sanirim. Gercekten korkulacak bi islem degilmis cok sukur sonucuda guzel olur ins. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> ins mujdelı haberı verırsın cnm.benımde ılk asılamamda bakmamıstı sonkez doktor benımde garıbıme gtmıstı.hatta esıme demıstım neden bakmadı bu falan dıe</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666567" data-quote="lolita555" data-source="post: 45997893" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45997893" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45997893">lolita555 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ins mujdelı haberı verırsın cnm.benımde ılk asılamamda bakmamıstı sonkez doktor benımde garıbıme gtmıstı.hatta esıme demıstım neden bakmadı bu falan dıe </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Senin ilki neden olmamis olabilir cnm doktor bisey dedimi peki. 2.ye basladinmi arami verdin.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 749186" data-quote="muba1453" data-source="post: 45998221" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45998221" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45998221">muba1453 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Senin ilki neden olmamis olabilir cnm doktor bisey dedimi peki. 2.ye basladinmi arami verdin. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> ne dıcek cnm zaten ılgısızdı.talep çok olunca bıyanları oynuyo doktorların ıste :/ bslıcam nasıpse.iğnelerımı aldım bakalım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666567" data-quote="lolita555" data-source="post: 45977670" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45977670" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45977670">lolita555 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Catlatma ignesinin adi ne peki cnm?1tane mi atildin 2 tanemi?bana 2 tane yazdi doktor.buyumustur ins cnm.yarin bakicakmi bidaha doktor? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> merhaba canım bende tedaviye yeni başladım. 3 gündür puregon kullanıyorum. oviterella da verdi ama onu şimdilik kullanmayacaksın dedi. dolapta duruyor. senin son durumun ne?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666567" data-quote="lolita555" data-source="post: 45977670" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=45977670" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-45977670">lolita555 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Catlatma ignesinin adi ne peki cnm?1tane mi atildin 2 tanemi?bana 2 tane yazdi doktor.buyumustur ins cnm.yarin bakicakmi bidaha doktor? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> merhaba canım bende tedaviye yeni başladım. 3 gündür puregon kullanıyorum. oviterella da verdi ama onu şimdilik kullanmayacaksın dedi. dolapta duruyor. senin son durumun ne?</div>

Back