Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hangi şehirdesin ben raporluyum menegon alabilirim özelden msj atarsan seve seve yardımcı olurum ben tedaviye yarın başlıyorum eğer tedavi iptal olursa elimde 5 kutu var aksi takdirde yazdırmaya çalışırım
canım hangi şehirdesin ben raporluyum menegon alabilirim özelden msj atarsan seve seve yardımcı olurum ben tedaviye yarın başlıyorum eğer tedavi iptal olursa elimde 5 kutu var aksi takdirde yazdırmaya çalışırım
Elimde iki kutu Puregon 350 var. İstanbul büyükçekmecede yaşıyorum. istersen yollayabilirim.
Elimde iki kutu Puregon 350 var. İstanbul büyükçekmecede yaşıyorum. istersen yollayabilirim.
benimde purogen veya gonal f e ihtiyacım var.elinde fazla ilacı olan varsa satın almak isterim
merhabalar bana 5 kutu vermişlerdi bende tüp bebege başladım tedavım yarıda kesidiği için banada 2 kutu gonal f lazım istanbulda yaşıyorum elinizde fazla varsa satın almak isterim
merhaba arkadaşlar
benimde elimde 2 kutu menagon var tedaviden kalan hiç açılmamış isteyen varsa bende gönderebilirim