• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puregon veya gonaf menegon'a ihtiyacım var

bpasali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
89
4
96
İstanbul
arkadaşlar elinde menegon olan varsa almak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
puregon gonalf menegon,bunlardan elinde olan varsa uygun fiyata almak istiyorum,maddi sıkıntıdan başlayamıyorum tedavime yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

canım hangi şehirdesin ben raporluyum menegon alabilirim özelden msj atarsan seve seve yardımcı olurum ben tedaviye yarın başlıyorum eğer tedavi iptal olursa elimde 5 kutu var aksi takdirde yazdırmaya çalışırım

canım hangi şehirdesin ben raporluyum menegon alabilirim özelden msj atarsan seve seve yardımcı olurum ben tedaviye yarın başlıyorum eğer tedavi iptal olursa elimde 5 kutu var aksi takdirde yazdırmaya çalışırım

mrb ben ist oturuyorum,özelden yazamıyorum,msn açılmıyo bi sorun var galiba açılınca eklicem.

Elimde iki kutu Puregon 350 var. İstanbul büyükçekmecede yaşıyorum. istersen yollayabilirim.

canım bende avcılardayım almak isterim ilaçları son kullanma tarihi nedir ve fiyatı ne kadar yazarsan sevinirim, xxxxxxxxxxx bu numaradan ulaşabilirsen ben sana dönerim tşkler.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde purogen veya gonal f e ihtiyacım var.elinde fazla ilacı olan varsa satın almak isterim

Daha iki yıl kullanım süresi var sanırsam, bir tanede yumurta koruma iğnesi var adı şimdi aklıma gelmiyor, işyerindeyim. İlaçları alalı daha bir ay anca oldu. Ama iki kutu fazla almışız doz azaltma yöntemine gidince elimde kaldı, eczane geri almadı (hoş şikayet edeceğim o eczaneyi ama neyse). bana xxxxxxxxxx adresinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ihtiyacı olan arkadaşlar bende 1 kutu puregon 300 var.son kullanma tarihi 2014.benim tedavim aralıkta yapıldı.diğer kutulardan fazla doz çıkınca son kutuyu açmama gerek kalmadı.çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım.darısı başınıza inşallah hayırlısıyla.ilaçla ilgilenen arkadaşlarım mail adresim ebuss-06@hotmail.com.
bu arada ben ankarada oturuyorum.

merhaba arkadaşlar
benimde elimde 2 kutu menagon var tedaviden kalan hiç açılmamış isteyen varsa bende gönderebilirim

merhabalar bana 5 kutu vermişlerdi bende tüp bebege başladım tedavım yarıda kesidiği için banada 2 kutu gonal f lazım istanbulda yaşıyorum

merhabalar bana 5 kutu vermişlerdi bende tüp bebege başladım tedavım yarıda kesidiği için banada 2 kutu gonal f lazım istanbulda yaşıyorum elinizde fazla varsa satın almak isterim

Son düzenleme:
ihtiyaci olan arkadaslar elimde gonal f 450 ui var bir kutu . isterseniz verebilirim ama bursada oturuyorum ;(( parada istemem dua edin yeter .hamile oldugumu ogrendim cuma gunu kesini gorucem insallh kalbi icin cok erken ama olsun elimdekini veririm daha oncedende bir arkadasa vermistim bursadan .ama lutfen cumaya kadar bana biildirin . sonra gec olur .

merhabalar bana 5 kutu vermişlerdi bende tüp bebege başladım tedavım yarıda kesidiği için banada 2 kutu gonal f lazım istanbulda yaşıyorum elinizde fazla varsa satın almak isterim

aşılama bölümüne gir bak canım orda bi arkadaşta gonal f ve ovitrelle var epeydir güncel konu

Back
X