• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puregon veya gonaf menegon'a ihtiyacım var

arkadaşalr bizede (bir arkadaşım için)goal f veye pregon lazım elinde olan varmı

3 aşılama 2 tüp denenmiş bir arkadaşımızdır kendisi

elimde 8 kutu menegonum var uygun fiyatla vermek istiyorum
merhaba arkadaşlar menegona ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok sevinirim 3 denemem oldu ve sonuç alamadık artık altından kalkamıyorum maddi olarak çok yıprandım lütfeeeeeennnnn yardımcı olurmusunuz ?????????????

Tüp bebek tedavimden kalan 2 kutu memogon 75IU, 2 Kutu Cetrotide 0.25mg ve 1 tablet ( 10 tane ) Femera 2.5mg bulunmaktadır. İhtiyacı olan arkadaşla İstanbul Pendik te oturuyorum. Uygun fiyata vereceğim. Özel mesajla veya 533 211 15 11 den bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ialaç ihitiyacım devam ediyor arkadaşar lütfen elinde ilaç olanlar ücretsiz bana yardımcı olabilirmi

arkadaşlar elimde açılmamış 3 kutu 75 lik gonal-f (skt 04-2014) ve içinden 150 çekilmiş 450 lik (yani 300 'lük) gonal-f var onun da skt 02-2014, ilaçlar buzdolabında saklanıyor. almak isteyenler özelden mesaj atabilirler. İstanbuldayım Kadıköy taraflarına gelebilirseniz elden de verebilirim.

arkadaşlar elimde açılmamış 3 kutu 75 lik gonal-f (skt 04-2014) ve içinden 150 çekilmiş 450 lik (yani 300 'lük) gonal-f var onun da skt 02-2014, ilaçlar buzdolabında saklanıyor. almak isteyenler özelden mesaj atabilirler. İstanbuldayım Kadıköy taraflarına gelebilirseniz elden de verebilirim.

arkadaşlar ilaçlar için ücret istemiyorum, 75 likleri verdim 300 lük hala elimde bilginiz olsun. burdan isteyen çıkmazsa hastaneye bırakacağım.

merhaba arkadaşlar benimde tedavim bitti elimde kalan gonal-f 450 ve menegon var isteyen olursa satış yapabilirim

Back
X