• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon_pen igne aşilama !

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
35
Merhaba bayanlar.. ben 2013 yilinda bi dıs gebelik gecirdim sol tupume yerlesmis ve orda buyumeye devam etmis doktorlar cok sonra farketti maalesef ve acil ameliyatla sol tupum alindi.. ve o gunden sonra hic hamile kalamadim.. 2 kez rahim filmi cektirdik tek tupum var zaten oda acik cikti sukur.. esimdede bir problem yok.gittigim her doktor bigun olucak diyor ama o gun hic gelmiyor.. 3 ay klomen catlatma ignesi kullandim sonuc alamadim..

Simdi puregon 300 igne kullaniyorum bugun 4. Gunum yarin kontrolum var. Ardindan asilama yapilacak.. ama sanki hic umidim yok.. sizlerden ilk asilamada hamile kalaniniz varmi ?

Kimse cevap verme geregi duymamis.. belki oylesine okuyan birinin isine yarar diye yaziyorum.. bugun kontrlum vardi 4 tane yumurtam olusmus. 4 gun daha igne kullanicam sali gunu tekrar kontrolum var hayirlisi bakalim....

Kimse cevap verme geregi duymamis.. belki oylesine okuyan birinin isine yarar diye yaziyorum.. bugun kontrlum vardi 4 tane yumurtam olusmus. 4 gun daha igne kullanicam sali gunu tekrar kontrolum var hayirlisi bakalim....
Maşallah canım umarım kaliteleride iyidir. Tek seferde hamile kalan da var yabibrast geldim ben buradaki topiklerde bende bugün iğneye başladım hakkımızda hayırlısı merional verdi bu sefer doktor benimde olursa ilk aşılamam olacak ama benim yumurtam az oluyor rezervim az

Maşallah canım umarım kaliteleride iyidir. Tek seferde hamile kalan da var yabibrast geldim ben buradaki topiklerde bende bugün iğneye başladım hakkımızda hayırlısı merional verdi bu sefer doktor benimde olursa ilk aşılamam olacak ama benim yumurtam az oluyor rezervim az

Seninde hayirlisi olsun insallah..
Bende ilk kez asilama olucam karmakarisikim. Senin ignelerin gobekten mi ? Kac gun kullanican ? Dozu nekadar ?

Back
X