Puro'nun Diyet Günlüğü

selam
topiğin hayırlı olsun sağlıkla verirsin inşallah

bende şu sauna eşortmanını soracaktım sana
kullanmaya başladıktan sonra kilo vermeye dahamı faydası var?

teşekkür ederim canım. evet kilo vermeye yardımcı olduğu kesin çünkü deli gibi ter atıyorsun. ancak yağlara bi faydası yokmuş. ben yürüyüş yaparken giyiyorum. iki haftadır kullanmıyorum bu hafta yine başlıycam.

bugün sabah : 1 yumurta, bi dilim ekmek, b.peynir salatalık domates yeşil zeytin yedim
öğle: bi porsiyon zeytinyağlı patlıcan ve biraz light yoğurt
akşam: istavrit roka tere.
bir saat tempolu yürüyüş.
bi saat sonra bel hareketleri yapılacak.
dün abarttım bi dürüm yedim. kahvaltımda pek masum sayılmazdı. ondan önceki gün ise pizza yedim 3 dilim.
kilomda bi değişiklik yok bu öğlen tartıldım.sanırım spor yüzünden metabolizmam hızlandı vucut daha iyi tolere ediyo kaçamakları.

Günlüğümün ismi değişmiş nedenini anlayamadım ama neyse :D
bugün 1 saat yürüyüş yaptım. (koşu bandında) birazdan bel egzersizlerimi yapıcam.
sabah: 1 dilim çavdar bi yumurta domates ve peynir. 3 ısırık ıspanaklı börek.
öğle: balık ızgara ve salata
akşam: çılbır
ekstra olarak: 40 gr fıstıklı çikolata, 5-6 tane fıstık.
2 litre su bi şeftali yicem birazdan canım istedi.
az evvel tartıldım 62.5 kiloyum. sabahla akşam arasında bi kilo farkediyo.
haziran gibi 58 olmayı umuyorum. 1 hafta tartılmıycam bakalım ne çıkacak :18:

Bu sabah regl oldum. Ve kilo vermenin vucut üzerinde ne mucize şeylere imza attığını görmüş oldum. yaklaşık üç senedir regl öncesi sedromu tam bir hafta sürerdi. Bir hafta boyunca ağrı sızı bir yandan şişlik diğer yandan... Bozulan psikolojimi devamlı sinirli olma halimi saymıyorum bile. Ancak şimdi son iki ay a.ö.s. sadece adetten bi gece önce başlıyo. Dün gece huzursuz ve duygusaldım o kadar. desperate housewives izlerken çok ağladım mesela. :)) şimdi ağrım var ama canımı sıkmıyor.
Dün kadıköyde alışveriş yapıyordum bi mağazada kot deneyeceğim. m beden kot şortu aldım elime. Satıcı kız döndü -aa bu size olmaz dedi. Dönüp ters ters bakmaya kalmadan -o size büyük gelir olmaz dedi :D bozuntuya vermedim. - olur mu o benim bedenim dedim. Ama çok hoşuma gitti bu durum. Arkadaşım yanda kıs kıs güldü.
61 kiloyum ama reglim. regl bitimi kilomu yazıcam. 55 olana dek durmak yok günlük.

dün arkadaşımla dışardaydım ve yaklaşık bi buçuk saat yürüdüm.
sabah: dışarıda kahvaltı ettiğim için. bi dilim ekmek üç dört tane patates kızartması, üç banım kuymak, biraz b.peynir, bi ısırık börek.
öğle-akşam: 150 gr. yağsız balıkla pişirdiğim paprikalar.
1-2 saat sonrasında danone 150 kalorilik yoğurt ve bi porsiyon kiraz.
bu sabah tartıldım ve 61 kiloyum. hedefime 6 kilo kaldı. en tehlikeli ve motivasyonumun düştüğü zamanlardayım.
sabah: 1 yumurta ve bir yumurta beyazı ama hepsini yiyemedim.
yanında biraz beyaz peynir ve bi dilim yağsız salam.
bugün öğlen börülce ve yoğurt
akşam tavuk ve yoğurt yiyeceğim.
hafta sonuna kadar hedef :60 :26:

kilom 61de durdu bu yüzden bugün ve yarın kiraz detoksu yapmaya karar verdim. bugün akşam kirazım kaldı bitek. sabah - öğle - akşam yarım kilo kiraz bolca su çay.

pazar günü tartılacağım. :21:

Back
X