Sivilceli Ciltler Pürtükler ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mooncyrstal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
370
583
23
Merhaba
T bölgemde pürtükler var özellikle de alnımda.Küçük pembe kabarcıklar gibi.Bunlardan kurtulmanın yolu nedir?Yardımcı olabilir misiniz?Seneler önce salsil kullandım geçirmişti ama bırakınca tekrar çıkmaya başlamıştı:KK53::KK14:

Merhaba
T bölgemde pürtükler var özellikle de alnımda.Küçük pembe kabarcıklar gibi.Bunlardan kurtulmanın yolu nedir?Yardımcı olabilir misiniz?Seneler önce salsil kullandım geçirmişti ama bırakınca tekrar çıkmaya başlamıştı:KK53::KK14:
Canım en iyisi cildiye doktoruna gitmek.:KK51:
Sonradan çoğu sivilceye dönüşüyor..:KK20:
Öyle öyle devam ediyor.. :/
Daha yolun başındayken önlemini al derim.. ;)

Canım en iyisi cildiye doktoruna gitmek.:KK51:
Sonradan çoğu sivilceye dönüşüyor..:KK20:
Öyle öyle devam ediyor.. :/
Daha yolun başındayken önlemini al derim.. :KK66:
Evet tatlım sanırım öyle yapacağımHoppa.Çok önceden gitmiştim ilaç vermişti ama ilacı bırakınca tekrar çıkıyor.Doğal yollarla çözümü olsa sürekli de kullanırım ama ilaç olunca...:KK17::KK75:

Evet tatlım sanırım öyle yapacağımHoppa.Çok önceden gitmiştim ilaç vermişti ama ilacı bırakınca tekrar çıkıyor.Doğal yollarla çözümü olsa sürekli de kullanırım ama ilaç olunca...:KK17::KK75:
Aynen öyle yap canım ;)
İlaç olarak hap verdi sanırım.Öyleyse kullanıp kendin bırakırsan tekrarlar.:KK51: Doktor kontrolünde olmalı ve o bırakmanı isterse bırakılmalı.. ;)

Doğal olarak:
İbrahim Saraçoğlunun lavanta kürü var onu tam olarak düzenli uygulayamadım ama faydasını görmeye başlamıştım :)

Aynen öyle yap canım :KK66:
İlaç olarak hap verdi sanırım.Öyleyse kullanıp kendin bırakırsan tekrarlar.:KK51: Doktor kontrolünde olmalı ve o bırakmanı isterse bırakılmalı.. :KK66:

Doğal olarak:
İbrahim Saraçoğlunun lavanta kürü var onu tam olarak düzenli uygulayamadım ama faydasını görmeye başlamıştım :)
Yok salsil diye bir krem vermişti.T bölgesine sürüyordum.Çok teşekkür ederim canım onu bir deniyeyim:KK73:

Back
X