Pürüzsüz dudaklar için

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
6
35
İstanbul
Kızlar flormar avon max factor loreal neredeyse tüm markaların rujlarını kullanıyorum ama hiç güzel durmuyor bi çatlak çatlak çizgi çizgi duruyor ruj sürerken mükemmel görüntüye pürüzsüz dudaklara nasıl kavuşurum?

Noluuuur yardım lütfen yardıııım

Dişlerini fırçalarken arada bir dudaklarını da fırçalamanı öneririm hem pürüzsüzleştiriyor hemde dolgun gösteriyor. Ama her zaman yapmamalısın çok fırçalandığında dudakların çatlayabiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde aynen öyle. baya iyi nemlendiriyorum sonra ruj sürüyorum 10 dk sonraçatlak çatlak kuru kuru duruyor. kime baksam pürüzsüz anlayamıyorum bende

dudak peelingi yapmalısın dislerini fırcalarken dudaklarınıda fırcalaman yeterli olacaktır

Seker ve bal ile dudaklarinizi yavasca ovun peeling etkisi yapacaktir. Veya dis fircanizla dudaklarinizi hafifce ovun ardindan nemlendirici sürün. Hep yapmayin cunku dudaklariniz alisacak ve daha cabuk kuruyacaktir

viks kullanın ben geceleri yatmadan önce sürüyodum hem dolgunlaştırıyodu hem de çatlakları yok ediyodu ama düzenli kullanım istiyo yoksa pek fazla etkisini göremiyosunuz 1-2 ay düzenli olarak her gece yatmadan önce sürdüm 1 hafta kadardır sürmüyorum ( çünkü bitti( ) baya çatladı vazelin lip balm koruyucu kremler sürsemde nafile en iyisi viks

ben her zaman babylips sürüyorum daha yumuşak oldu dudaklarım diş fırçasıyla da hafif ovuyorum su da içmeye çalışıyorum ama çizikler var ne yapmalıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…