Bebek Beslenmesi Pusetsiz otomobil yolcugu ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
kızlar bebek arabam puseti cok ağır bir iki saatlik yolculuk yapmam gerekıyor ve yalnızım. Cantaydı bebektı pusettı in bin cok uğrasıcam pusetiz yolculuk yapan var mı varsa nasıl yaptınız ? Kanguruya koysam nasıl olur? Cok tecrubesızım anneler tecrubelerınıze ihtiyacım var bu arada bebek 3 aylık

kanguruyla mumkun degil 3 aylik bebek surekli hareket eder yolu mu takip etcen bebegimi deger mi risk etmeye agir die puseti almiosun:KK12:

yokmu binerken inerken seni karsilayacak kimse yoldann gecen birine bile rica etsen yardim eder allahkorusun bi kaza yapsan nasil yasarsin vicdan azabiyla

araci sen kullancaksin saniorum ben kusura bakma o zmn sikinti yok kanguruya bile gerwk yok bence zten 2 saate bi uyuyacak uyku saatine denk gelirse rahat gidersin

Varda ben gideceğim yere 3 vesait gidicem hangi bir yerde karsılayacak birini bulucam.. yolculuk uzun değil bir kaç saat sadece. Kucagımda gidebilir miyim acaba dıye soruyorum pusetim ciddi anlamda agır çantamda cok ağır nasıl yapıcam bilmiyorum

Varda ben gideceğim yere 3 vesait gidicem hangi bir yerde karsılayacak birini bulucam.. yolculuk uzun değil bir kaç saat sadece. Kucagımda gidebilir miyim acaba dıye soruyorum pusetim ciddi anlamda agır çantamda cok ağır nasıl yapıcam bilmiyorum
bence kanguru iyi oluyor. bebek hemen uyuyor kanguruda. kendinize uygun kaguru alın beli destekli olsun ben uzun araştırmalarım sonunda kendime ve bebeğime uygun olduğunu düşündüğüm kanguruyu aldım çokta memnunum. kanguru alırken denemenizde fayda var. mothercare Infantino 4 Pozisyonlu Ergonomik Kanguru aldım. ortalama bir fiyata sahip ama benim açımdan çok kullanışlı oldu.

bence kanguru iyi oluyor. bebek hemen uyuyor kanguruda. kendinize uygun kaguru alın beli destekli olsun ben uzun araştırmalarım sonunda kendime ve bebeğime uygun olduğunu düşündüğüm kanguruyu aldım çokta memnunum. kanguru alırken denemenizde fayda var. mothercare Infantino 4 Pozisyonlu Ergonomik Kanguru aldım. ortalama bir fiyata sahip ama benim açımdan çok kullanışlı oldu.
Momfortbaby aldım ergonomik ve sevgili oğlum kangurudan nefret ediyor dısarı bakmak istiyor bana dogru koyunca ağlıyor

Aslında dışa bakılan var kanguru bu aylar da keşke o tarz birşey alsaydın. Ne yazıkkı ne kadar heves ettiğimiz araçlar varsa bebiş ler sevmeye biliyor

Back
X