pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
27 sayfa çok geldi okuyamadım. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın. şimdilik böyle hissediyorsun, gelip geçer hatırlamazsın bile.

Kahve kokulu kadın sen doğru olanı yaptin bende yapmak için bekliyorum aileler arkada olmuyormuş bende gördüm o çok koyuyor adama ama herşey çok güzel olur inşallah senin için dualarim bizim yaşadıklarımızı yaşayan bütün kadınlar için kocan denen bu kadar katiysa sende rahatlamak için bir sebep görürsün en azından bosaymis herşey kurtuldum dersin sen çok güçlü bir kadınsın takip ediyordum yazdıklarını allahim yüzünü guldursun bundan sonra

Evet pazartesi günü dava açıyoruz. . Anlaşmalı olarak bosanicaz bana bütün haklarimi vericek. O kısmı hallettik yani sorun yok kızlar. Daha fazla lackalasilip 3 5 yıl het neyse uzatmayi göze alamadım. .

Bosaniyor olmak çok zormuş. Alışkanlıklar yasanmisliklar. Insanin aklına hep iyi anılar gibi gelir arkadaş. Karşı taraf yani eşim çok katı ve kararlı. Ben ise şu 3 hafta da çok gelgitler yaşadım. Hala daha alisamiyorum nasıl geçecek bundan sonra ki hayatım ne olacak bilmiyorum.

Yine babam haklı çıktı. . Yıllar önce bana kızım bu babasının oğlu dikkat et yakma kendini demişti. Yok baba o yaşamış evladına yasatmaz demiştim. Ne kadar haklıymış oysa ki. Ben ne hayırsız bi evlat çıktım. . Hayatım b.k gibi oldu bi anda.

Kızlar nasıl geçecek :KK43:
öyle düşünme. Seninde yaşayıp görmen gerekliymiş. bundan sonraki hayatını düzene sokmaya çalış. Dik dur babana ben demişdim dedirtme. O zaman daha çok üzülürsün.

Canim ablam :KK43: insan evini Özler mi bulasik makinemi tv mi yatagimi herseyimi özledim sanki. Sonra aklıma geliyor. Senden başka bi kadını sever miyim ben demesi. Senden başkasına nasıl bakarım demesi. Kekligim demesi ne biliyim ya gulmesi hatta coraplarini ortaya atıp beni sinir etmesi herseyi çok özledim. .
İlahi adalete inanmıyor musun sen canım

Ayh kızlar catlicam

Allah ferahlık versin içine canım.
Düşünmemeye çalış.
İmkanın varsa terapi al lütfen, yaşadıkların kolay değil.

Konuyu takip ediyorum.
Ne soylenirki hangi cumle icini ferahlatir bilmiyorum.allah yardimcin olsun ins. Bir an once hayatin duzene girer.

Merhaba Kahve,
Geçen konunda başka bir üyeye cevap yetiştireceğim derken yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı. O tamamen ona verilmiş bir cevaptı fakat senin hassasiyetini düşünmeden direkt ona yazdığım için belki alınmış olabilirsin diye düşündüm açıkçası. Kalbini kırdıysam istemeden olduğunu bilmeni isterim ve özür dilerim. Gençliğime ve diğer üyeye cevap verme isteğime ver lütfen. Bambaşka birşey söyleyerek konunu saptırmıştı, zaten kapattırdın konuyu. Neyse, bu konuna döneyim. İçinde olduğun psikolojiyi anlamaya çalışıyorum ama yaşamayan bilemez tabi. Sadece geçeceğini bil yeter. Bu aralar bir kadın beni oldukça etkiliyor güçlü duruşuyla. 2 evlilik yapmış, bir evladı var ama elde sıfır tabi çünkü şansı iyi değilmiş. Kim bilir neler yaşadı, üzülmesine hiç dayanamadığım biri. Hep olan kadınlara oluyor, yazıklar olsun işte.

Insanlar arkamdan konuşacak. Dedikodu bu konuşulur yayılır. Iffetsizmis diyecekler :(

Merhaba Kahve,
Geçen konunda başka bir üyeye cevap yetiştireceğim derken yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı. O tamamen ona verilmiş bir cevaptı fakat senin hassasiyetini düşünmeden direkt ona yazdığım için belki alınmış olabilirsin diye düşündüm açıkçası. Kalbini kırdıysam istemeden olduğunu bilmeni isterim ve özür dilerim. Gençliğime ve diğer üyeye cevap verme isteğime ver lütfen. Bambaşka birşey söyleyerek konunu saptırmıştı, zaten kapattırdın konuyu. Neyse, bu konuna döneyim. İçinde olduğun psikolojiyi anlamaya çalışıyorum ama yaşamayan bilemez tabi. Sadece geçeceğini bil yeter. Bu aralar bir kadın beni oldukça etkiliyor güçlü duruşuyla. 2 evlilik yapmış, bir evladı var ama elde sıfır tabi çünkü şansı iyi değilmiş. Kim bilir neler yaşadı, üzülmesine hiç dayanamadığım biri. Hep olan kadınlara oluyor, yazıklar olsun işte.

Önemli değil düşüncenden ötürü Teşekkürler. Kalbim o kadar kırık ki ne sana ne başkasına yalnızca ona

Insanlar arkamdan konuşacak. Dedikodu bu konuşulur yayılır. Iffetsizmis diyecekler :KK43:

konunu zaman zaman okuyordum ama sırf bu mesaj için cevap yazmak istedim, yüzümde böyle buruk, alaycı bi gülümseme var şu an.

insanlar konuşur. insanlar her durumda konuşur. burda uzun bi konum var okudun mu bilmiyorum, 9 yıllık ilişkiden sonra nişana 5 gün kala ayrıldım. bana neler neler dediler. eğreti gelin gibi kullandırmışım kendimi de adam bi nişan yapmaya bile tenezzül etmemiş. beni bu saatten sonra kim alırmış. artık bi daha evlenirsem düğün yapmazmışım herhalde. neler neler.

insanlar hep konuşuyor. annem öğrenciymiş evlendiğinde, ilk birkaç sene çocuk yapmamışlar da kısır demişler. sonra ben olmuşum, babam subay olduğu için memlekete yazdan yaza giderdik o zaman, beni evlatlık almışlar.
ilk evlendiklerinde de babam için o adam en az 35 var kesin ikinci evliliği falan demişler.

ya insanlar konuşur. ama sana benden tek tavsiye, gerekirse terbiyesiz ol carla konuşturma. kantarın topuzu kaçıyor çünkü. en son "evet ben kendimi satıcam zaten bundan sonra" dedim o bi nebze susturdu. insanlar çok konuşuyor çünkü. sen izin verme. boşanmasan da konuşurlardı.

konunu zaman zaman okuyordum ama sırf bu mesaj için cevap yazmak istedim, yüzümde böyle buruk, alaycı bi gülümseme var şu an.

insanlar konuşur. insanlar her durumda konuşur. burda uzun bi konum var okudun mu bilmiyorum, 9 yıllık ilişkiden sonra nişana 5 gün kala ayrıldım. bana neler neler dediler. eğreti gelin gibi kullandırmışım kendimi de adam bi nişan yapmaya bile tenezzül etmemiş. beni bu saatten sonra kim alırmış. artık bi daha evlenirsem düğün yapmazmışım herhalde. neler neler.

insanlar hep konuşuyor. annem öğrenciymiş evlendiğinde, ilk birkaç sene çocuk yapmamışlar da kısır demişler. sonra ben olmuşum, babam subay olduğu için memlekete yazdan yaza giderdik o zaman, beni evlatlık almışlar.
ilk evlendiklerinde de babam için o adam en az 35 var kesin ikinci evliliği falan demişler.

ya insanlar konuşur. ama sana benden tek tavsiye, gerekirse terbiyesiz ol carla konuşturma. kantarın topuzu kaçıyor çünkü. en son "evet ben kendimi satıcam zaten bundan sonra" dedim o bi nebze susturdu. insanlar çok konuşuyor çünkü. sen izin verme. boşanmasan da konuşurlardı.

Istedigim kadar carlayim inanmak isteyeni engelleyemem

Istedigim kadar carlayim inanmak isteyeni engelleyemem

tabi ki inanmak isteyeni engelleyemezsin, ama düşüncelerini seninle paylaşıp seni incitmelerini engellersin. insanların ne düşündüğünü gerçekten umursamıyorum artık, sadece ben bilmek zorunda değilim bilmek istemiyorum bana ne yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X