• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Q-Switch Lazer yüz bölgesi için

aysmatak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yüz bölgesine epilasyon yapıp kalınlaştığını söyleyen çok fazla insan var , iğneli de zor bir işlem yüzündeki tüylere q switch yaptıran oldu mu memnun kaldınız mı bir kalınlaşma yaptı mı acaba?

Yüz bölgesine epilasyon yapıp kalınlaştığını söyleyen çok fazla insan var , iğneli de zor bir işlem yüzündeki tüylere q switch yaptıran oldu mu memnun kaldınız mı bir kalınlaşma yaptı mı acaba?
Merhaba işlemi bugün ilk kez yaptırdım. Yüzümde tüyler şu anda sapsarı durumda. İnce tüylü oldugum icin qswitch lazeri uygun gördüler. Su anda yüzümde tüy var evet ama sarı ve beyaz tenki oldugum icin görünmüyor ayva tüy gibi oldu. Beni su anda rahatsız etmiyor. Doktorum 2-3 ayda bir yenileyebileceğini ama duruma göre daha erken de olabileceğini söyledi. Duruma göre bakacağız. Gelişmelerden haberdar ederim. (Bu arada işlem için tüm yüz + ense 4 bin tl ödedim. Yer:Ankara Ümitköy’de özel bir klinik)

Back