QEEG Testi /Güne tutunamamak ve Majör Depresyon ...

Sagol sicak yanitin icin. EKT degil, ama bazi elektrotlari beynimin ilgili noktalarına yerlestirerek bir protokol uygulandı. Ama diyorum ya ayni doktoruma duzenli gitmediğim, terapiden uzak durduğum, ilaçlarımı duzenli almadığım icin her yjl enaz bif kere uzun süreli tekrarladı. Simdj aftik Hocamın dediklerine uyuyorum. Hef ay kontrole duzenli gitmeye karar verdim. Yavaş yavaş ta sosyal hayata adım atmak, yürüyüş, duzenli uyku gibi alışkanlıkları oturtmam gerekiyor.
Bide şimdi 1 yıldır bebek için tedavi görüyorum belki de Allah benim gibi bir kadına bebek vermek istemiyordur kim bilir.çok zor zamanlar benim için çok zor.çabuk geçse bi daha hiç gelmese bu depresyon
Hayir öyle deme lutfen..

EKt degil ama bazi elektrotlar ile bir protokol uygulandı beynime.. bir yandan da ilaclar. Ayağa kalkmıştım ama duzenli gitmediğim icin hep tekrarladı. Simdi 2. Aydır yine aynı durumdayım. İlaçlarımı doktor kontrolünde duzenli almaya başladım. Kendi üzerime düşenleri de yaparsam ancak tedavi bana care olacak, baska türlü olmuyor

Cok cok sevindim sizin icin. Benim 2017 den itibaren hep tekrarladı. Cok doktor, cok ilac.. ve eylülden itibaren yine kötüleştim. Simdi doktorumun verdiği ilaçlarımı duzenli kullanıyorum bir aydır ancak hala hareketli, enerjik hale geçemedim. Kendi kendime de yardim etmek zorundayım, bu net.

Haklisin cidden cok pahalı idi ve o yuzden onlar bittikten sonra ayni Hekimin şart dedigi terapiye gidemedim. Ardından farkli doktorlar.. ama bu terapi muhakkak alınmalı, buna inanıyorum artık.

Ne güzel yürekler, ne özel ruhlarsiniz . Tüm sevginizi aktardıniz. Herbirinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Iyi ki Varsınız
Bu platform gerçekten de kadının kadına yurt olduğu bir platform.
Sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…