quanzim Q10 kullanip spermde olumlu sonuc alan var mi

muhat

kızım geliyorrrr :)
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6.357
981
398
37
Quanzim q10 nerde okusam mucize gibi bahsedilmiş. Biz yeni baslasik. Acaba sizin se Eşiniz kullandı mi. Spermiyogramda nasil farklilik gördünüz
,.................
2. Sayfada en son test sonuclariniz var. Bu mesajdan 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim. Ve 7 ayini doldurdu bile
.................. lutfen deneyizzzz

Son düzenleme:
benim eşim kullandı tabi yanında başka ürünlerde kullanmıştı fayda gördü ama Qenzym mi yoksa diğerleri mi fayda etti emin değiliz ama faydalı diye biliyorum.

benim eşim kullandı tabi yanında başka ürünlerde kullanmıştı fayda gördü ama Qenzym mi yoksa diğerleri mi fayda etti emin değiliz ama faydalı diye biliyorum.
Canim kullandiginiz diger ilaçlar neydi? Birde değeri iz kaçtan kaça cikti? Bizim sayimiz da hizlimiz da dusuk

Quanzim q10 nerde omucize gibi bahsedilmiş. Biz yeni baslasik. Acaba sizin se Eşiniz kullandı mi. Spermiyogramda nasil farklilik gördünüz
Biz kullandik canm esimde bende kullaniyoruz esimde varikosel var sayida hizda düşük sayi icin hicbir etkisi olmadi ama hiz artti yinede faydasi var

M mhtpfth canim kullanmadan önce ve sonra hic test yaptirdiniz mi? 1 hafta sonra bizim test

muhat .!.:
M mhtpfth canim kullanmadan önce ve sonra hic test yaptirdiniz mi? 1 hafta sonra bizim test
Kullanmadan baya bi zaman once yapturmistik sayi 7milyon ileri hareketli yuzde20 ydi kullandiktan sonra sayi 3 milyon hareketlilik yuzde 55 di asilama yaptirdik sonuc bekliyiz

M mhtpfth canim çok tesekkurcederim kaç ay kullandiniz peki. Canim inşaallah mucizene kavusursun

M mhtpfth bizimde 2. Ayimiz olacak. İnşaallah bizimkilerde hizlanir.
Çok yorucu bi dönem.inşaallah saglicakla kavusacagiz

M mhtpfth canim sonuclarimizi aldik çokmutluyum. Olu sayimiz %65ten %35 e ddüşmüş.
Ayni sizin gibi miktarda azalma var ama genel olarak çok iyi.prixeed ile bu seviyeye cikamamistik.
Keçi boynuzu ile sayi arttirmayi deneyelim dedik. Esim zoraki ikna oldu :) önümüzdeki ay için asila ma planliyoruz insaallah

Selam hanimlar attigim son mesajdan 2 hafta sonra gebeligimi öğrendim :)kizim suam 7 aylik. Lütfen bu vitamini bi arastirin.

Back
X