Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bn amelıyatımı oldum burnum bandajlı suan seklı gayt ıı fakat burnumun sol tarafında bı kıkırdak wr asagı dogru sarkmış cok kokuorum ble bısı basınıza gldımı uzurınde dıkış war ve o tarfından rht nefes alamıyorum tekrar amelıyt olurmuyum
arkadaslar bn amelıyatımı oldum burnum bandajlı suan seklı gayt ıı fakat burnumun sol tarafında bı kıkırdak wr asagı dogru sarkmış cok kokuorum ble bısı basınıza gldımı uzurınde dıkış war ve o tarfından rht nefes alamıyorum tekrar amelıyt olurmuyum
ya cok sukur benım burnumla ılgılı bı sıkıntım kalmadı ufak tefek sıslıkler hepsı okdr fotoda ekledım zatn bılge beyın ellerı dert gormesın:)
merhaba acaba amelytn hakkında bilgi alabilir mym ?
teskkr edrm bu dıkıs benım canımı cok sıkıyor bıgun cekıp koparayım derken burnumu yamultcam okdr sıkıntı cektım yanıma kar kalıcak
beni de bilgilendirebilir msn?
cnm walla benım besıncı ayın herkesın dedıgı gıbı sabır gerktıren bı surec benım amelıytm cok rht gectı ılk ıkı gun cok rhttım fkt enfensıon kptıgım ıcn benım sonrakı surec bıraz sancılı gectı ben tanınmıck hale gelmıstım sankı bıda duzelmıcekmısım gıbı hıssttım ama 15 gunu gecırınce bıde baktım duzelıyorum ben hergun aglıyodum naptım ben dıye sımdı de ıyıkı yapmısım dıyorum tam da ıstedıgım gıbı bı sonuc oldu herkes cok begenıyo
nıhayetınde amelıyat zorlukları cok ama arkasından guzel bıseyler gelıyosa o gunler cabuk unutuluyo ılk amelıyat fotolarıma bakınca guluyorum sadece allah herkese mtlu olcagı seyler nasıp etsın pısmanlık yasatmasn