QUEEN24 Burun Estetiği Ameliyatı

QUEEN24

iyi ki doğurmuşum seni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
290
53
38
arkadaslar bn amelıyatımı oldum burnum bandajlı suan seklı gayt ıı fakat burnumun sol tarafında bı kıkırdak wr asagı dogru sarkmış cok kokuorum ble bısı basınıza gldımı uzurınde dıkış war ve o tarfından rht nefes alamıyorum tekrar amelıyt olurmuyum

arkadaslar bn amelıyatımı oldum burnum bandajlı suan seklı gayt ıı fakat burnumun sol tarafında bı kıkırdak wr asagı dogru sarkmış cok kokuorum ble bısı basınıza gldımı uzurınde dıkış war ve o tarfından rht nefes alamıyorum tekrar amelıyt olurmuyum

geçmis olsun kıme oldun ameliyatını

Canım bence sen bu konuyu doktorunla kesşn bi konuş hatta yüzyüze konuşsan daha ii..belkide ufak bi rötüşle halledilebilir bişeydir :34:

ya cok sukur benım burnumla ılgılı bı sıkıntım kalmadı ufak tefek sıslıkler hepsı okdr fotoda ekledım zatn bılge beyın ellerı dert gormesın:)

arkadaslık ıstedıgı gonderebılıyosanız albumume bakabılırsınz

Dikişin üzerini doku kaplamış olabilir, çok önemli bir şey değildir için rahat olsun.
Nefes alamaman çok normal, arada bir konkalar da şişiyor. Sanırım bir yıl boyunca ara ara nefes problemi oluyor, özellikle hava değişimlerinde.

teskkr edrm bu dıkıs benım canımı cok sıkıyor bıgun cekıp koparayım derken burnumu yamultcam okdr sıkıntı cektım yanıma kar kalıcak

beni de bilgilendirebilir msn?

cnm walla benım besıncı ayın herkesın dedıgı gıbı sabır gerktıren bı surec benım amelıytm cok rht gectı ılk ıkı gun cok rhttım fkt enfensıon kptıgım ıcn benım sonrakı surec bıraz sancılı gectı ben tanınmıck hale gelmıstım sankı bıda duzelmıcekmısım gıbı hıssttım ama 15 gunu gecırınce bıde baktım duzelıyorum ben hergun aglıyodum naptım ben dıye sımdı de ıyıkı yapmısım dıyorum tam da ıstedıgım gıbı bı sonuc oldu herkes cok begenıyo
nıhayetınde amelıyat zorlukları cok ama arkasından guzel bıseyler gelıyosa o gunler cabuk unutuluyo ılk amelıyat fotolarıma bakınca guluyorum sadece allah herkese mtlu olcagı seyler nasıp etsın pısmanlık yasatmasn

cnm walla benım besıncı ayın herkesın dedıgı gıbı sabır gerktıren bı surec benım amelıytm cok rht gectı ılk ıkı gun cok rhttım fkt enfensıon kptıgım ıcn benım sonrakı surec bıraz sancılı gectı ben tanınmıck hale gelmıstım sankı bıda duzelmıcekmısım gıbı hıssttım ama 15 gunu gecırınce bıde baktım duzelıyorum ben hergun aglıyodum naptım ben dıye sımdı de ıyıkı yapmısım dıyorum tam da ıstedıgım gıbı bı sonuc oldu herkes cok begenıyo
nıhayetınde amelıyat zorlukları cok ama arkasından guzel bıseyler gelıyosa o gunler cabuk unutuluyo ılk amelıyat fotolarıma bakınca guluyorum sadece allah herkese mtlu olcagı seyler nasıp etsın pısmanlık yasatmasn

çok geçmiş olsun,enfeksiyonu nasıl kaptın :S

ben malatyada amelıyat oldum evım sanlıurfada oyuzden gıt gel olmasın dıe malatyada bıyerde kaldık cok tmz bıer değildi orda kaptım bı gece cok fenalasıp acıle gıtmek zrnda kaldım cıddı derece de enfeksıyon kapmısım kotu gunler cok sukur bıttı

merhaba kızlar bnm burnum ince ve çok uzun .. ne kadar takmamaya çalışsam da çok rahatsız ediyor beni .. ama bi yandan çok korkuorum ameliyat sonrası problemleri okuyunca çekiniorum estetik yaptırmaya .. :S:S:S:S

Back
X