• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

QWERTYBABY bugun ne giydi!!!

qwertybaby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
757
154
133
Konya
selam arkadaslar...Alışverişkolikliğimle çıktım bu yola sonunda burada buldum kendimi:) Giymeyi,giydirmeyi,tasarlamayı seviyorum, mağazalarda kendimi kaybediyorum, sürekli saçlarımla uğraşıyorum,guluyorum gulduruyorum ve bunlari sizinle paylaşmayi ise çok istiyorum. Ayakkabı hastası...tasarım delisi...sürekli bi ne yapsam halinde...renkli giyinmeyi seven...yaptıkları beğenilince çocuk gibi el çırpan...tuhaf ve değişik şeylere ilgisi olan kız....hadi beni izlemeye baslayin bakalim neler yapabilecegiz bu topikte...

oncelikle bu topigi acmamda beni destekleyen karar verdim zayiflayacagim grubu arkadaslarima cok tesrkkur ediyorum onlar beni cesaretlendirdiler...
ilk once zayifladim halada tam hiz zayiflamaya devam ediyorum..grubumla birrlikte...oz guvenimi tekrar kazaninca simdi buradayim...
bakalim giydiklerimi begenecekmisiniz...
$IMG_20120821_122223.webp

Evet arkadaslar bugün internetten pradanin gözlüğünü sipariş verdim kendime..
Uzun zamandır almayı istiyordum..resmini koyucam birazdan...

oncelikle bu topigi acmamda beni destekleyen karar verdim zayiflayacagim grubu arkadaslarima cok tesrkkur ediyorum onlar beni cesaretlendirdiler...
ilk once zayifladim halada tam hiz zayiflamaya devam ediyorum..grubumla birrlikte...oz guvenimi tekrar kazaninca simdi buradayim...
bakalim giydiklerimi begenecekmisiniz...
Eki Görüntüle 495831

topuklular bi harikaa :)

Günaydın canım topiğn hayırlı uğurlu olsun
bundan sonra benı de giydirirsin artık
işe gelirken sabahları bende giydiklerimi resmini çekip koyayım sende yorumlarmısın

qwertcım topiğin hayırlı olsunnn seni zevkle takip edeceğimmm
yasemincim sende çok harika gözüküyorsunn pantolonunn çok güzell
ALLAHIM bende böyle şeyler giyebilecekmiyimmmmm
neyse kalkayımda internetten bulduğum hareketler var onları yapayımm benn

Back
X