- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
- Konu Sahibi okyanus1453
-
Aminn Allah razi olsunAllah yardımcın olsun
Aminn Allah razi olsun
İlk gebeliğin miydi canım çok gecmıs olsun vardır Rabbimin bi bildiği sabret mukafatını benim gibi alırsın İnş Allah kuluna 3şekilde cevap verirmiş evet der istediğini verir hayır der daha iyisini verir ve bekle der en iyisini verir ben şuan 3. Cevabımı aldım diye düşünüyorum şuan benimle olan en iyisi sabrımın mükafatı şükürler olsun darısı senin başına tabi benimde uzun bir sürecim var 10 hafta bitti ama bende hala zaman zaman korku oluyor rabbim bebeğimi kavuştursun bu sefer inşInsallah saglikla kucagina alirsin canim. Benim de 8 gun once kurtajim oldu cok iatiyorum esime guzel haber vermeyi cok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese versin insallah
Amin canim insallah. Evet ilk bebegimdi hala acisi gecmediİlk gebeliğin miydi canım çok gecmıs olsun vardır Rabbimin bi bildiği sabret mukafatını benim gibi alırsın İnş Allah kuluna 3şekilde cevap verirmiş evet der istediğini verir hayır der daha iyisini verir ve bekle der en iyisini verir ben şuan 3. Cevabımı aldım diye düşünüyorum şuan benimle olan en iyisi sabrımın mükafatı şükürler olsun darısı senin başına tabi benimde uzun bir sürecim var 10 hafta bitti ama bende hala zaman zaman korku oluyor rabbim bebeğimi kavuştursun bu sefer inş
Amın ins acısı çok büyük hakikatten insanda bir yıkım oluyo Allah yardımcın olsunAmin canim insallah. Evet ilk bebegimdi hala acisi gecmedirabbim bir daha yasatmasun insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmerhaba arkadaşlar aylardir bu günleri bekliyordum cok şükür 8hafta 3 günlük hamileyim.ve de sagliklisindan.bundan once 2 kaybim olmuştu cok zor bir durum burda okuduğum kadariyla yasayan basina gelende coook kisi var Allah sabir versin ve en kisa zamanda saglikli hamilelik nasip etsin ins.neyse nerde kalmistm aslnda 6 haftalikken yazmaya niyetliydim ama bekledim yine hüsrana ugrarsam diye cok sukur 3.hamileligimde ilk defa ben ve esim kalp atislari duyduk doktor teyzesi cok güçlü bir kalp atisi oldugunu syledi allahim inanilmaz mutlu oldum ya cok guzel bi sey cok guzel bir duygu. Aileler bilmiyor hic kimseye sylemedik daha da sylemeyi düşünmüyoruz boyle iste simdi de allahim ins sag salim kucagima alirim bende anne olurum diyorum dua edin arkadaslar
merhaba arkadaşlar aylardir bu günleri bekliyordum cok şükür 8hafta 3 günlük hamileyim.ve de sagliklisindan.bundan once 2 kaybim olmuştu cok zor bir durum burda okuduğum kadariyla yasayan basina gelende coook kisi var Allah sabir versin ve en kisa zamanda saglikli hamilelik nasip etsin ins.neyse nerde kalmistm aslnda 6 haftalikken yazmaya niyetliydim ama bekledim yine hüsrana ugrarsam diye cok sukur 3.hamileligimde ilk defa ben ve esim kalp atislari duyduk doktor teyzesi cok güçlü bir kalp atisi oldugunu syledi allahim inanilmaz mutlu oldum ya cok guzel bi sey cok guzel bir duygu. Aileler bilmiyor hic kimseye sylemedik daha da sylemeyi düşünmüyoruz boyle iste simdi de allahim ins sag salim kucagima alirim bende anne olurum diyorum dua edin arkadaslar
Aminn Can'ım çok sağolhayırlı olsun okyanusçok sağlıklı olsn inşallah.bnde 2 ay önce kimyasal gebelk geçirdm çok istiyorm bir bebişim olsn inşallah bnada bi gün nasip olur
Sağol Can'ım teşekkürler Amın insallahHayirli ugurlu olsun. Saglikla kucagina al insaALLAH. hala soylemiyormusunuz ailelerinize. Ben cookta demiştim:)))
Amın hakikaten çok güzel ve özel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsinallah baglasın ınsallah canım ısteyen bekleyen herkesenasıp etsn mevlam o guzel duyguyu
Amın Can'ım tek dileğim bu sağlıkla kucağıma alıp onun cennet kokusunu içime çekmek Bide biraz daha büyüse de tekme falan atsa hissetsemAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Amiiin amın insallah iyi Dilek'lerin icin teşekkür ederimallah kucagına saglıkla almayı nasıp etsınn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?