Rabbim al canımı

canım anlatmak ıstermısın neoldugunu..belki bi yardımım dokunur.hıcbısı yapamasam hafiflersin belki :(

kuzummm,,canımmm niye böylee sitemkar şeyler diyorsun ..yapma gözünü seveyım..günaha gırıyorsun canımı al falan :( deme böle şeylerr..hadi anlatta rahatla biraz.. kıyamam yaaa :(

Allahım evladına bağışlasın seni.
Ne oldu bir bilsek ona göre bişey derdik.
Ama yinede isyan etme lütfen.

Allah yardımcın olsun canım insan uzakta olunca daha bir caresiz hisedder kendini ama . Sen içini rahat tut isyan etme gün gelir herşey terse döner . Allaha havale et derim ben..

Bu kadar neydi seni kızdıran....:26:.....Hem eşin hem de görümcen ve kaynanan ne yaptılar ki sana..Onlar görmediler bu halini..
Böyle konuşma Allahın verdiği canı Allah alır.....Evladın varsa bir de o nu düşün...Memleketine gidebilme imkanın yok mu kısa süreliğine...Rahatlarsın belki biraz..

Allah yardımcın olsun derdini söylemeyen derman bulamazmış ne olduğunu anlatırsan bi yararımız olur belki canım anlat dök içini :S

Biraz olsun kendini toparlaman gerekirki mantıklı düşünesin...Yurt dışında mümkünse Türk bir psikiyatriste git; eğer dilin her duyguyu ifade edecek kadar geliştiyse orada herhangi bir psikiyatriste git. Çok umutsuzsun ve canın yanıyor. Bir merhem gerekiyor; onu bulup süreceksin ve daha mantıklı düşünmeye başlayacaksın ve de karar almaya...İnsanlar kötü ama sen onlara pabuç bırakma; biz insanlar bizi üzsünler diye mi dünyaya geldik? Sen onlara inat mutlu ol, herşey yoluna girecektir...

Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş...
evladın varsa, kendine bişey yapma gibi bi hakkın da yok...

anlaşamıyorsanız bırak ailenin yanına git polise sığın ne bilim pasif kalma ne demek ölmek istemek ya kimin için ne için hayat bu kadar ucuz mu tabikide çeken bilir ama bu kadar çabuk pes etmemelisin kolunu kanadını kırmalarına izin verme kimse için deymiyor.....allah yardımcın olsun inş ne diyim konunun içeriğinide tam bilmiyoruz....

3yıldır tam bir hizmetçi gibi çalışıyorum ne bir ev tutabildiler me üstüme bi kıyafet avrupanın ortasında millettın eskilerini giyiyorum dilim gelişti üniv bile okuyorum ama bi insana yapılmaz benm gördüklerim kocam tam bir ana kuzusu psikolojik deli bı görümcem var beni kendiyle delirtti sömürüyorlar küçük görüyorlar trden gelin geldim avrupaya getirdiler ya beni minnet ediyorlar ben turkiyemin toprağına kurban olurum doğulum ve bu bi alay konusu görmemiş bile oldum ki bem buranın dilini 6 ayda öğrenip üniversiye bile başladım ne yapsam sonradan görme oluyorum kv oğluma cok kötü davranıyor yemeğini bile az az veriyor mamasına tozu iki kaşık eksik atıyor daha neler neler eşim bana sen mecbursun dıyor okuldan gelip yemek yapıp ev temizliyorum oğlumun altınısaatlerce değişmiyor ben hiçbirşey bilmiyormuşum kendimi bir gerî zekalı gibi hissediyorum artık

40 yıl 1 günmüş..gün gelicek sana bunları yapanlar kapına gelicek..Allah uzun ömür versin ki o günleri görebil..Allah a duanı et ve sabret..umudunu kaybbetme..

3yıldır tam bir hizmetçi gibi çalışıyorum ne bir ev tutabildiler me üstüme bi kıyafet avrupanın ortasında millettın eskilerini giyiyorum dilim gelişti üniv bile okuyorum ama bi insana yapılmaz benm gördüklerim kocam tam bir ana kuzusu psikolojik deli bı görümcem var beni kendiyle delirtti sömürüyorlar küçük görüyorlar trden gelin geldim avrupaya getirdiler ya beni minnet ediyorlar ben turkiyemin toprağına kurban olurum doğulum ve bu bi alay konusu görmemiş bile oldum ki bem buranın dilini 6 ayda öğrenip üniversiye bile başladım ne yapsam sonradan görme oluyorum kv oğluma cok kötü davranıyor yemeğini bile az az veriyor mamasına tozu iki kaşık eksik atıyor daha neler neler eşim bana sen mecbursun dıyor okuldan gelip yemek yapıp ev temizliyorum oğlumun altınısaatlerce değişmiyor ben hiçbirşey bilmiyormuşum kendimi bir gerî zekalı gibi hissediyorum artık

Kendileri nereden gitmiş oraya? Yerlisi miymiş oranın? Ya bu Türkiye’den yurt dışına gidenlerde genelde böyle bir tavır oluyor da buraya gelince anlam veremediğin bir psikoloji sergiliyorlar. İlginç ya bizim burada yaban toprağı çiğnemiş insan bir tuhaf.

Bir annesin, ilk etapta cocugunu düsün derim, ancak kimse bana kizmasin ama bence okumak yerine bir ise girsen, en azindan kendi harcligini cikarsan, eminim kendini daha güclü hissediceksin, sana cok iyi gelicek.
Bende avrupada üniversite okuyorum ve biliyorum ki en az 5 sene sürüyor. Tabi karar senin ama iyi düsün derim, gün gelir esin ailesini dinler de kapinin önüne koyarsa, seninde elin güclü olsun canim.
Allah yardimcin olsun

Sakin ve kararlı olmanda yarar var.

Bunaldığın zaman , hiçbir şeyin üstesinden gelemeyeceğini düşündüğün zaman ; bu yaşadıklarının ve sana bunu yaşatanların hiçbirisine muhtaç olmadığını hatırlat kendine.
Senin onlara ihtiyacın yok ama sana ihtiyacı olan bir çocuğun var.

Çekemiyorsan , ağır geliyorsa herşeyi tekrar gözden geçirin eşinle ...Sonuç ne olur bilemem ama ölmeyi dilemekten daha iyi olacağı kesin.

herşeye katlanabilirim ama çocuğuma böyle davranılmasına aslaaa:47::47::47:

okadar sinirlendimki pc yi atasım geldi, arkadaşım çocuğunun beslenmesi ve bakımından bahsediyorsun nasıl katlanıyorsun, okumayıver üniversite çocuğunu büyüt akşama kadar çiş içinde mi oturcak sizin yüzünüzden kusura bakma bu ezilmek falan değil umursamazlıktır, sen orada bir polise şikayet et bakalım ne yaparlar onlara, neye mecbursun böyle saçmalık olmaz,

Ayrıca sana bunları yapan insanlar üniversite okumana izin veriyolar, normalde kapı dışarı çıkmaman lazım, bu kadar saf olabilirler mi?

Bende Avrupa'da yasıyorum ve hukuk fakültesi son sınıfta okuyorum madem kendin bisey yapmiyorsun veya yapmak isteyipte yol yordam bilmiyorsan nerde kaldığını söylede ben veya benim gibi Avrupa'da yaşayanlar yardımcı olalım?

Back
X