RABBİM HEREKESE VERSİN HAMİLEYİMM:)

ALY92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
1.059
717
32
7 HAFTALIK HAMİLEYİM . Sürekli bu kulübü takip ediyordum yeni üye oldum hamilelik belirtileRİ oku oku baktım bende şubat ayı belirtiler var .hasta olduğumu sandım önce leke geldi sonra bi daha gelmedi adetime 5 gün var .Feci bel ağrısı .aşırı halsizlik kokuya duyarlılık ve hamile olduğumu hissettim doktoruma gittim hamileyim dedim. DOKTORUM SANMAM DEDİ varsa bile gözülmez küçüktür dedi ultrasyonda baktı çıkmadı adetine bekle gel dedi ama her ihtimale karşı kan tahlili yaptı pozitif çıktı .İNANMADI bi daha yaptı yine pozitif iki hafta önce keseyi gördü yarında kalp atışlarına bakacak.RABBİM HERKESE VERSİN GÜZEL DUYGU.:anneadayı::nazar:

bilim ötesi gelmiş doktora Allahtan farklı bi ilaç içmiyormuşsun yoksa doktor yok dedi diye devam ederdin :KK43: benim adetim bitti bulantım bitmedi bildiğin adet oldum midemde yanma yapıo.böbreklerimden şüpheleniyorum.

doktora zaten gittim yoksa ilaç içeçeğim ağrım var dedim adet olacaksın ondandır dedı.Ama hastalar bizi şaşırtmayı seviyor yinede kan tahlili yapalım dedi .inanmadı iki defa yaptı:) ama inan insan hissediyormuş tuğsem10.

doktora zaten gittim yoksa ilaç içeçeğim ağrım var dedim adet olacaksın ondandır dedı.Ama hastalar bizi şaşırtmayı seviyor yinede kan tahlili yapalım dedi .inanmadı iki defa yaptı:) ama inan insan hissediyormuş tuğsem10.
bende bi gideyim milyonda bir benim durumum bildiğin koyu koyu adet oldum.adet ağrım geçmedi heemen,aile hekimlerinde de yok o donanım.bari kandan hamileliğe baksalardı.illa sabah gelcemde numune hastaneye gitçek ona kadar ben direk acilden filan yaptırırım o kadar kanımın gezmesine gerek yok

bende bi gideyim milyonda bir benim durumum bildiğin koyu koyu adet oldum.adet ağrım geçmedi heemen,aile hekimlerinde de yok o donanım.bari kandan hamileliğe baksalardı.illa sabah gelcemde numune hastaneye gitçek ona kadar ben direk acilden filan yaptırırım o kadar kanımın gezmesine gerek yok
BENCEDE GİT Bİ KAN TAHLİLİ YAPTIR ONA GÖRE İLAÇ İÇERSİN YADA MUAYENE OLURSUN .RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH İYİ GÜZEL HABERLERİNİ SENDE YAZAR BİZLERDE YORUM YAZARIZ İNŞALLAH:KK36:

X