RABBİM herkesi sevindirsin bende hamileyiiiiiimmmmmm :)

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize...
rüya gibi hala inanamıyorum,sürekli yüksek olan prolaktine ve troid sorununa rağmen sonunda kabul oldu dualarım :nazar: RABBİM'e binlerce kez şükürler olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah...
adetim sadece 1 gün gecikti ve idrar testinde ikinci silik çizgiyi gördüm daha sonra doktora gidip kesinleştirdik hamileliğimi...
buarada kızlar rahim filmi çektirdim geçen ay,bu ay ise hamileyim :nazar: bence onunda büyük etkisi oldu 1.5 senedir denemediğimiz yol kalmamıştı...

isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu güzel RABBİM...
beklemenin nekadar zor olduğunu bilirim...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok istiyordun hayırlı bir evlat olur inş.:nazar:

güle gülee büyütt.......rahim filimii çok etkilii 1.dee 5 ay sonra 2.de 8 ay sonra kalmıstım

güle gülee büyütt.......rahim filimii çok etkilii 1.dee 5 ay sonra 2.de 8 ay sonra kalmıstım

çok teşekkür ederim ben bukadar hızlı bi etki beklemiyordum :) çektirdiğim ay hamiş kaldım inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur :nazar:

çok teşekkür ederim ben bukadar hızlı bi etki beklemiyordum :) çektirdiğim ay hamiş kaldım inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur :nazar:

maaşşalhh evett seninkii sankii kapıdAymiş :) di,kkatt ett yineee canim benimm.....

TEbrik ederim canım yaa..Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bana da nasip etsin bide tüm isteyenlereeee :nazar:

maaşşalhh evett seninkii sankii kapıdAymiş :) di,kkatt ett yineee canim benimm.....

evet canım yaaa :)
doktorum korunun falan demedi o ayda geldi bebeğimiz :)
bi sakıncası olmaz sanırım doktoruma sorucam yine haftaya bugün kontrolümüz var...

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Vatana milletine ailesine bağlı hayırlı bir evlat olsun inşallah.Allah tüm isteyen kişilere bu duyguyu tattırsın.:16:

evet canım yaaa :)
doktorum korunun falan demedi o ayda geldi bebeğimiz :)
bi sakıncası olmaz sanırım doktoruma sorucam yine haftaya bugün kontrolümüz var...

olmazz sen gönlünüü ferahh tut...benimkii bilgii amaçlıı doktorum bana 1 ay korun ilaç verdikk hamile kalırsann bebegi etkileyebilir demiştii......amaaaa senn yorma kafanii

olmazz sen gönlünüü ferahh tut...benimkii bilgii amaçlıı doktorum bana 1 ay korun ilaç verdikk hamile kalırsann bebegi etkileyebilir demiştii......amaaaa senn yorma kafanii

valla benim doktor bu 3 ay çok önemli çalışın bol bol demişti :)
bi sorun çıkmaz ALLAH'izniyle...

Back
X