Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende Alper beyin hastasıyım. Bizde 2 mayısta pozitif haberimizi aldık. Rabbim devamını getirsin sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Sizi çok tebrik ediyorum.Eki Görüntüle 3059670 merhabalar, 2020 yılında evlendim .İzmir buca Tınaztepe de iki defa tüp bebek tedavisi oldum .Ama malesef ki olumsuz (kesinlikle önermem hastaneyi) Yolumuz İZMİR İRENBE ALPER bey ile kesisşti. Yaklaşık 8 ay süren tedavi sürecimiz sonucu dün olumlu olduğunu öğrendim.Rabbim inşallah sizinde tedavinizi olumlu sonuçlandırır
Sizin adınıza sevindim.Demekki aynı gün transfer işlemi yapıldı (19 Nisan ) .RabbimMerhaba bende Alper beyin hastasıyım. Bizde 2 mayısta pozitif haberimizi aldık. Rabbim devamını getirsin sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Sizi çok tebrik ediyorum.
Aynen hatta kan tahlilimiz 2mayıstı.Sizin adınıza sevindim.Demekki aynı gün transfer işlemi yapıldı (19 Nisan ) .Rabbim
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba tekrar :) benim transferim 22 Nisandı, dayanamayıp erken tahlil yaptım :) nasılsınız iyi misiniz süreç nasıl gidiyorAynen hatta kan tahlilimiz 2mayıstı.
Aminnn, Allah razı olsun inşallah sağlıkla doğsunlarSizin adınıza sevindim.Demekki aynı gün transfer işlemi yapıldı (19 Nisan ) .Rabbim
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim Rabbim herkesin kiniSağlikla kucağiniza almak nasip olsun inşallah![]()
Çok teşekkür Rabbim herkesin kiniSağlikla kucağiniza almak nasip olsun inşallah![]()
MerhabalarMerhaba tekrar :) benim transferim 22 Nisandı, dayanamayıp erken tahlil yaptım :) nasılsınız iyi misiniz süreç nasıl gidiyor
bende 2 kere kan tahlili yaptırdım doktor bey sonuç iyi dedi, kalp atışını duyana kadar rahatlayamıcam sürekli dua ediyorum inşallah kalp atışını da duyayım hayırlısıyla, ben de dikkat etmeye çalışıyorum ara ara kasıkta sancı oluyor yürürken bazen adım atamıyorum bi de çalışıyorum işim şükür ki masa başı iş, yoksa çalışamazdımÇok teşekkür Rabbim herkesin kini
Merhabalar
Ben kasıklarımda çok sancı oluyor .Oturamıyorum. Bütün gün yattım.Uyku halim var.iştahım yok. Birde midem bulanıp bulanmamada kararsız
Ben iki defa kan tahlili yaptırdım. pazartesi tekrar yaptırcam.
Sizin nasıl gidiyor bu süreç. Sizin kan değeriniz kaç çıktı
Çok teşekkür ederimSağlikla kucağiniza almak nasip olsun inşallah![]()
Merhaba bende alper beyin hastasıyım tedaviye başlıcam bu ay. Siz doktor beyden memnunmusunuzEki Görüntüle 3059670 merhabalar, 2020 yılında evlendim .İzmir buca Tınaztepe de iki defa tüp bebek tedavisi oldum .Ama malesef ki olumsuz (kesinlikle önermem hastaneyi) Yolumuz İZMİR İRENBE ALPER bey ile kesisşti. Yaklaşık 8 ay süren tedavi sürecimiz sonucu dün olumlu olduğunu öğrendim.Rabbim inşallah sizinde tedavinizi olumlu sonuçlandırır
Malesef bende biraz zor bir hastayım amh degerim çok çok düşük yumurtalığım küçük biraz kilomda var daha önce başka bi ilde deneme yaptım tutmadı. Çok korkuyorum. Siz denemeleriniz arasında ara verdinizmi ben art atda yapacağım şans daha artar diyeMerhabalar
Ben öncesinde Tınaztepe Erdal Beye iki deffa tüp bebek tedavisi oldum .Ama maalesef olmadı .Memnun kalmadım. Erdal Beye ulaşmak çok zordu. Dönüş yapılmıyordu v.b...... Öncelikle doktorla birebir iletişim kurmak,kendini rahat hissetmeni Z çok önemli.Ben Alper Bey den çok memnunum.44 yaşımdayım. Bu nedenle zor bir hastayım malesef ki.....
.Her şekilde aradığımda ulaşabiliyoruz.Hatta hafta tatilinde bile dönüş yapıyor..
Rabbim hepimizin emeğini/emeğinizi boşa çıkarmasın.
MerhabalarEki Görüntüle 3059670 merhabalar, 2020 yılında evlendim .İzmir buca Tınaztepe de iki defa tüp bebek tedavisi oldum .Ama malesef ki olumsuz (kesinlikle önermem hastaneyi) Yolumuz İZMİR İRENBE ALPER bey ile kesisşti. Yaklaşık 8 ay süren tedavi sürecimiz sonucu dün olumlu olduğunu öğrendim.Rabbim inşallah sizinde tedavinizi olumlu sonuçlandırır
Acaba belirtiniz varmıydı bide sürekli yattınızmı kusura bakmayın soruyorum ama ilk denemem transferimin 4. Günü yatmıyorum öyle çok evde geziniyorum da bi zararı varmıbende 2 kere kan tahlili yaptırdım doktor bey sonuç iyi dedi, kalp atışını duyana kadar rahatlayamıcam sürekli dua ediyorum inşallah kalp atışını da duyayım hayırlısıyla, ben de dikkat etmeye çalışıyorum ara ara kasıkta sancı oluyor yürürken bazen adım atamıyorum bi de çalışıyorum işim şükür ki masa başı iş, yoksa çalışamazdım
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde yarın yumurtalarım toplancak umarım sağlıklı embriyolar olusur bende olumlu sonuc alırim.Merhaba.
Ben 2020 yılında 41 yaşında evlendim. Benimde amh değerim düşüktü
Öncesinde Tınaztepe de Erdal Bey tarafından miyom ameliyatı oldum. Bir ay ara verdikten sonra tedavi sürecine başladık. İlk tedavide bir yumurta çıktı. Ve yüklendi malesef negatif çıkmıştı Benim için büyük bir çöküş olmuştu. Sonrasında ikinciyi denedik oda malesef negatif ti.
Sonrasında doktor bey beklentimiz karşılamadığı için başka doktor arayışına girdik(bana sürekli yaştan dolayı olmuyor diyordu ki bu benim için yüzde yüz geçerli neden değildi. Evet yaşım var ama diğer süreçlerin normaldi)
Biz arada boşluk bırakmadık. En fazla bir ay.oda doktor arayışı süreci oldu
Alper Bey tanıştık. Alper bey benden bir+2+2 olmak üzere üç defa Yumurta topladı.Her defasında farklı ilaç tedavisi uyguladı.
Bende bu arada incir kürü fayda ettimi bilmem ama yaptım.
Yumurtaları yüklemeden önce rahim içini bebeğe göre hazır hale getirmek için tedavi gördüm
Bu tedavi yaklaşık 8_10 ay sürdü.zor birsüreç
Demek ki her şeyin sebebi yaş değilmiş.
Şuan hamileyim ama sürecim biraz sıkıntılı (kan değerlerim doktorun istediği gibi yükselmiyor Muş.Ama artış var.Alttan muayenede sorun yok görünüyor.
Rabbim umutlarımı mutluluğa dönüştürün. Rabbim hepimiz için ,sizin içinde hayırlısını (sağlıklı evlat) versin
Detaylı analatmaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur
Bu başlayan güzel haber süresince sonu maalesef ki olumsuz bitti.Eki Görüntüle 3059670 merhabalar, 2020 yılında evlendim .İzmir buca Tınaztepe de iki defa tüp bebek tedavisi oldum .Ama malesef ki olumsuz (kesinlikle önermem hastaneyi) Yolumuz İZMİR İRENBE ALPER bey ile kesisşti. Yaklaşık 8 ay süren tedavi sürecimiz sonucu dün olumlu olduğunu öğrendim.Rabbim inşallah sizinde tedavinizi olumlu sonuçlandırır