Merhabalar ben uzun zamandır bu sitemin sıkı bir takipçisiyim ne zaman başım sıkışsa hemen buraya koşarım...
Belki benim sıkıntıma benzer bir durum yaşayan varsa görür de umudunu yitirmez diye paylaşmak istiyorum
2011 eylül ayından beri korunmamamıza rağmen 2. Bebeğime hamile kalamadım
tabi kadın doğum uzmanına danıştım o zaman daha bir yılı doldurmamıştık
önce bir yılı doldurun ondan sonra gereken tahlilleri yaparız dedi
bizde bekledik tabi...
Bir yıl dolunca ben heyecanla doktorun yolunu tuttum
yapılan muayeneden sonra yumurtalıklarımın gayet iyi çalıştığını bir sıkıntı olmadığını
birde eşimin spermiogram tahlil sonuçlarıyla gelmesini söyledi...
Sonuçları alır almaz doktor beni bi kenara çekip 'eşinizin sonuçlarında sadece 4 milyon sprem çıkmış
normal yolla kesinlikle hamile kalamazsın tek yolun
tüp bebek yaptırmak dedi...''
ben tabi yıkıldım çünkü eşim işteydi sonuçlarını ben yanlız alıp doktora gitmiştim
ağlaya ağlaya eşime durumu anlattım çok şükür çok soğukkanlı bir eşim var ki herşeyi normal karşıladı
uzun uzun konuştuk tamam en iyi tüp bebek merkezlerini araştıralım yaza tedaviye başlarız dedi
ben hemen araştırmalara başladım ve bu arada bitkisel olarak bize yararlı olabılecek seyleride nette aramaya koyuldum
kolay hamıle kalmak için bu sitede bal çörekotu ve tarçın erkekler için ise keçiboynuzu pekmezini okumuştum
hemen bu kürleri denedim ilk ay olmadı ama ikinci ay hiç sekmemesine rağmen adetim 4 gün gecikti
hemen eşime test aldırdım ve sonuc ikimizde inanamadık anında çift çizgi çıktı
hemen doktor randevusunu aldım doktorum karından ultrason ile baktığında 5 haftalık hamilesin dedi
tabı bende sevinç gözyaşları....
şu anda 10 haftalık hamileyim çok şükür hersey yolunda
rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah
biraz uzun oldu ama bu sevincimi birileriyle paylaşmak istedim
çünkü en yakınlarımıza bile bu sıkıntılarımızdan söz etmedik...
Bu sitenin işte bu yanını çok seviyorum
çünkü kimse birbirini tanımasada aynı zamanda birbirini en iyi anlayanlar burda...
Herkese sevgiler....