rabbim ol dedi oluverdi.. :)

bentanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
48
0
86
46
İstanbul

Bu satırları yazdıktan iki saat sonra bebeğimi düşürdüm arkadaşlar bilmenizi istedim..İleriki sayfalarda yazdığım halde gözden kaçmış sanırım...Yine de tüm dilekleriniz için teşekkürler

evet benim hikayem uzun olsada kısa yazacağım.. 6 senelik evliyim..evlililiğimin birinci senesinde hamile kaldım fakat bebek gelişemediği için kürtaj oldum..sonrasında troid ve prolaktin sorununla uğraştım..prolaktınım 281 çıkmıstı..ilaçlarla indirmeyi başardık..2 sene sonra karnımda sıvı var gerekçesiyle laparoskopi yöntemiyle ameliyat oldum.. dr um ameliyattan cıkınca aileme tüp bebeksiz çoçuğum olmaz demiş ailem bunu benden sakladılar ..zira tüp bebek hakkında çok endişelerim vardı..tabi 2 yıl geçince aradan dr um bana beklemenin anlamı yok tüp bebeksiz olmaz dedi..bense birseyim yok benim deyip bekliyordum hep..fakat yaşım 31 olunca ürkmeye başladım..bu sene başka dr'lara gittim onlarda direk tüp bebek dediler.. hatta prof dr semra kahramana gittim..karnımda sıvı olduğunu,tüplerimin tıkalı olduğunu,yumurta yetersizliği oldugunu bu şekilde hamile kalmamın imkansız olduğunu dediğinde o ay o kadar yıkılmıstimki bütün senelerim bir yana o ayım bir yanaydı..hatta o ay üzüntüden gece yanığı denen yaralar çıkarmıştım..

tekrar kendi druma gittim bana artık bekleme dedi..eşimde beklemeyelim demeye başladı ..bende onları ikna etmek amacıyla ramazandan sonra tüp bebek yaparız demiştim .. fakat druma siz ne derseniz deyin benim kendiliğimden bebeğim olacak diyordum..:1:nedense tüp bebek deyince ben çok ürküyorum.. gecelerce ağladım rabbim dr'ların değil senin dediğin olur diye dualar ettim..bu sıralar bazı dualar okudum.. aslan pençesini dr um önermişti bana ..kullanki tüp bebekte bize faydası olsun demişti..onu iki ay kullandım..afyon kaplıcalarına gittim..

dr'ların ümidimi tükettiği fakat benimse azda olsa bir kırıntıyla rabbime yalvardığım bir temmuz ayında benim için mucizem gerçek olmuştu.. a.s hamileydim.. nasıl sevindim tahmin edersiniz herhalde.. süprizzzzz şu an 9 haftalık hamileyim... dr'uma hiçbirsey demedim rutin muayene için gittim ..muayene ederken rengi attı bana sen hamile olabilirmisin dedi..:1: evet dedim şu an tüylerim diken diken oldu dedi..çünkü senin kapasiteni biliyorudm imkansızdı normal bir sekilde hamile kalman ..rabbim dileğince olur dedim..

uzun lafın kısacası burda ümidle bekleyen ,her ay günler öncesinden testler yapıp test manyağı haline gelen, kafana takma bak hamile kalırsın diyenlere hayretle bakıp nasıl takmayacağm diye öneriler isteyen kişilerden biriydim.. inanın teselliyi sadece rabbimde buldum..onun kapısı o kadar büyükki yeterki istemesini bilelim..sabredelim..

darısı tüm bekleyenlerin başına...

Son düzenleyen: Moderatör:
cok sevindim gercekten benimde tüylerim diken diken oldu
allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin

Gozlerim dolu dolu okudum.. Rabbimden isteyenin eli hic bos kalir mi? O en guzelini bilen en guzel zamani bekleyen.. Saglikla bebeginize kavusun insaallah!

ay cnm benim ağlıcam hümgür hümgür ama bebişimin üzülmesini istemem :) ya o kadar sevindim ki...anlatamam...MAŞALLAH..SUBHANALLAH.....RABBİM ''KÜN'' DEDİ (OL) VE OLDU...YA MÜBDİ....O YOKTAN VAR ETTİ....RABBİM SONUNU GETİRSİN KÜÇÜK MÜCİZENİN

hayırlıı olsunn cnm çokk şükür sen kavuştun mucizene insaalalhh bende kavusurum.benim içinde dua et cnm

Canım okurken tüylerim diken diken oldu inan.Rabbim herşeyin zamanını bizden daha iyi bilir.
Rabbim kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin inş:Saruboceq:

cok sevındım canım yaaa.rabbım cok buyuk.uzuluyoruz belkı cok,,, ama o ısteyınce hersey olur.rabbım bebegını saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın.darısı da bızlere olsun ınsallah

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. dileyen herkese annelik tacını giydirsin. bana da umut oldu yazdıkların. sevgilerimle...

güzel temennileriniz için sağolasınız.. dr 7 haftalıkken dr a gitmiştim kalb atısı duyulmamıstı henüz erken 15 gun sonra gel demisti.bende ramazanın bitmesini bekledim bugun bu yazıyı yazdıktan sonra dr uma gittim.. kalb atışları duyulmadı..bu bebeğimde gelişemedi.. şu an şoklardayım ..:1no2::1no2:.
pazar günü tekrar gel bakayım dedi ama ümidim yok dedi...düşmesini bekleyeceğiz.. rabbim herseyin hayırlısı bilir.. rabbim tevvekkülünü verdiğin gibi sabrımıda ver..ben seni bıraktığımda sen beni bırakma RABBİM....:1no2:

aile drmuz var.. güveniyorum kendine ama p.tesi baska bir dr a gitmeyi düşünüyorum..dr la ilgisi yok nihayetinde 9 haftalık ve ultrasyonu bende görüyorum.. :( kese büyümüş ama içindeki küçüçük ve hareket yok

öyle üzüldüm ki...çok iyi anlıyorum seni. ben de 15 temmuzda 5 yıllık evliyken yaşadım aynı mutluluğu,ama uzun süremedi 20 ağustosta aldılar bebeğimi kalp atışı yoktu. allahım yüzümüze gülsün, daha beteriyle sınamasın inşallah.

allah büyük,çok büyük. ben de hep hamile kalayım diye dua ediyordum, anneannemin bir lafı var "dileğini bütün tut" der yani isteğini tam söyle anlamında. hep hamile kalamayacağımı düşünürdüm.şimdi dileğimi bütün tutuyorum yani sadece gebelik değil ,isteyen herkese hayırlı, sağlıklı bir evlat ver diye dua ediyorum rabbime. o ne derse o oluyor işte. inancımız körelmesin, rabbimin nimetleri sonsuz çünkü.

tüylerim diken diken oldu canım sanırım seni dualar kurtarmış allah bilir tabiki ama çok dua etmişsin hangi dualrı ettin cnm özel olarak yazarmısun

tüylerim diken diken oldu canım sanırım seni dualar kurtarmış allah bilir tabiki ama çok dua etmişsin hangi dualrı ettin cnm özel olarak yazarmısun

ilk msjı yazdığımda bebek vardı ama sonrasında kalb atışlarını duymadı dr ..büyük ihtimal düşük olacak dedi ama yinede dualarımı yazayım.. netten bulmustum

p.şembe yada cuma gecesi başlanıyor..diğer p.şembe yada cuma gecesine kadar 1 haftaya kadar
ilk 41 fetih süresi okunacak..diğer hafta 41 meryem süresi okunacak..diğer haftada 41 yasin süresi okunacak .. yani 3 haftalık bir süreç ..bunu paylaşarak okuyabilirsiniz..ben bunu yaptığım ikinci ay hamile kalmıstım.. tamamına erişmek kısmet olmadı ama artık yeniden baslayacağım insaallah

ALLAHım bu kadar zor buldurmuş inşallah en güzel en iyi şeklide kolayca dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin..çok sevindim sizin adınıza..herşeyde bir hayır vardıır siz hayro bulmuşsunuz ne mutlu..bende 9+4 hamileyim hemen hemen aynıyız demek :)

bentanem rabbımın mucızelerı boldur.ınsallah bıkac gun sonra bebegın canlı ve sana sımsıkı tutunmus olur ve kucagınada saglıkla almak nasıp olur.dualarım senınle.rabbım kabul eder ınsallah

Back
X