rabbim ol dedi oluverdi.. :)

teselli eden yorumlarınız için sağolasınız..rabbimden ümidimi kesmeyeceğim..o ki herşeye gücü yeter.. dilerim tüm bekleyenler hayırlısıyla kavusurlar bebeklerine

arkadaşım hayırlı olsun seni tanımıyorum ama senin adına çok mutlu oldum tam bende umudumu kesmişken sizin yazınızı okudum ve benimde olur dedim

arkadaşım hayırlı olsun seni tanımıyorum ama senin adına çok mutlu oldum tam bende umudumu kesmişken sizin yazınızı okudum ve benimde olur dedim

umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemek lazım.. su an gebeliğim bitmiş durumda ama yeni umutlara yelken açtım.. rabbim boşa cıkartmak insaallah

allah hayırlısını versin
kucağınız bebeksiz kalmasın inş
ben sizin acınız tatmadım hiç bi kızım olcak ALLAH nasip ederse
o yüzden rabbim yardımcınız olsun

RABBİM e dua edin o çok büyük kızlar bi abdest alıp bi kaç dua okumak bile yapabiliceğimiz en hayırlı şey..
adını ağzımızdan eksik etmeyelim rabbime ne zaman sığındıysam beni geri çevirmedi hiç hep yanımda oldu...
herzamn desteğini gördüm dün erkek olucağını duymaya gitmiştim doktorumdan ama içim çırpınıyodu kız bebek için rabbime dualar ettim oda bana verdi kızım olcak
onun hikmeti mçok büyük rabbim kurban olurum sana

RABBİM e dua edin o çok büyük kızlar bi abdest alıp bi kaç dua okumak bile yapabiliceğimiz en hayırlı şey..
adını ağzımızdan eksik etmeyelim rabbime ne zaman sığındıysam beni geri çevirmedi hiç hep yanımda oldu...
herzamn desteğini gördüm dün erkek olucağını duymaya gitmiştim doktorumdan ama içim çırpınıyodu kız bebek için rabbime dualar ettim oda bana verdi kızım olcak
onun hikmeti mçok büyük rabbim kurban olurum sana

hadi sizin için hayırlısı olur inşaallah.. alkisalkisalkis kız evladı bir başka oluyor tabi hayırlısı..

Allahım kucağınıza aldığınız günleride nasip etsin sağlıklaaa......

tüp bebek konusunda bende çok endişeliyim ilk kez geçen ay doktorum önerdi....
hep sizin doğal yolla olur diyodu doktorlar ama 4 yıldır olmadı....
inşallah benim de meleğim tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir.......

olur insaallah yeterki ümidimizi kaybetmeyelim.. benim tüp bebeksiz imkansız diyordu doktorlar.. rabbim için imkansız hiçbirsey yok..insaallah sizinde benimde herkesin uğraşmadan hayırlı bebekleri olur... yerimseniben

Back
X