rabbim sana bin sukur ben de hamileyimmmmm :)

Hayırlı olsun canım :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu mutluluğun tadını çıkar ben ilk hamileliğim de çok tedirgin dim fazla tadını cikaramamistim ama bunda çıkaracam inşallah

Hayırlı olsun canım :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu mutluluğun tadını çıkar ben ilk hamileliğim de çok tedirgin dim fazla tadını cikaramamistim ama bunda çıkaracam inşallah
Cok tesekkur ederim canim, seninde hayirli olsun rabbim saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin. Bende suan karisik duygular icerisindeyim tedirginim, mutluyum, inanamiyorum tuhaf yani

Cok tesekkur ederim canim, seninde hayirli olsun rabbim saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin. Bende suan karisik duygular icerisindeyim tedirginim, mutluyum, inanamiyorum tuhaf yani
Ilk hamileliğin herhalde ilk te insan öyle oluyo normal olarak annelik bu işte ama inşallah Rabbim izniyle hersey çok güzel geçecek öyle düşün ve tadını çıkar

merhabalar geçen cuma günü kan testi yaptırmıştım 2600 çıkmıştı. Bugün de ultrasonda gördük şükür allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah tamamına erdirsin
Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İsteyen herkese dee Rabbim versin inşallahhhh
Çok güzel bi duygu

merhabalar geçen cuma günü kan testi yaptırmıştım 2600 çıkmıştı. Bugün de ultrasonda gördük şükür allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin insallah canim benim tebrik ederim hayirli olsun rabbim hayirli saglikli evlst nasipnetsin

Allah tamamına erdirsin
Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İsteyen herkese dee Rabbim versin inşallahhhh
Çok güzel bi duygu
Evet canim cok cok guzel bir duygu rabbim butun evlat isteyenlere nasip etsin insallah. Amin canim sana da saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyi nadip etsin insallah

amin inşallahhhhh
bebeklerimiz dünyamıza katılsa da hayatlarımız değişse :)
gülücükleriyle neşelensek

Evet canim cok cok guzel bir duygu rabbim butun evlat isteyenlere nasip etsin insallah. Amin canim sana da saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyi nadip etsin insallah

amin inşallahhhhh
bebeklerimiz dünyamıza katılsa da hayatlarımız değişse :)
gülücükleriyle neşelensek
Evet ya insallah o gunleri de gormeyi nasip eder rabbim, bu arada beta 6027 cikmis benim doktorla dahs gorusmedik ben 5+4 oldugunu tahmin ediyorum normal mi acaba. Birde gitsek ultrasonda keseyi gorur muyuz ki

Evet ya insallah o gunleri de gormeyi nasip eder rabbim, bu arada beta 6027 cikmis benim doktorla dahs gorusmedik ben 5+4 oldugunu tahmin ediyorum normal mi acaba. Birde gitsek ultrasonda keseyi gorur muyuz ki
Cnm ben 5haftalığım keseyi gördük kalp atışı için 2hafta sonra dedi doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…