Çok tsk ederim....coooooookkMerhabalar konularınızı çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum inanın sizin kadar mutlu oldum. Allah hayırlı bir şekilde kazanıp harcamayı nasip etsin inşallah:))
Amin cnm.Sabrının karşılığını çok vakit kaybetmeden almışsın Maaşallah. Allah tüm darda olanlara böyle güzel kapılar açsın
Amin.cok tsk ederim.rabbim herkezin iyi niyetli dualarını kabul etsin.Hayırlı olsun canim evin işin bereketli olsun gözün aydın
Ne gzl.biz istemeyi bilelim yeter ki.ve inanalım.Bende cok dua etmistim isim olsun diye.. ve Rabbim karsiliksiz birakmadisizede hayirli olsun
Çok dua ediyordum.cok.kimleri araya koyup onun yüzü suyu hürmetine diyordum.Bana da dua edermisib cok ihticm var nasıl dua ettin
Evt her hayat bir örnek.bu da benim başıma gelenler.hic bir şey çaresiz değildir.yeterki biz doğru yerde arayalım çareyi.allahtan başkasına muhtaç değiliz.hemde hiç kimseye.O kadar güzel bir örnek oldun ki şu anda bana, allah her daim yar ve yardımcın olsun, senin ve kızlarının yüzü hep gülsün inşallah. Burası dert köşesi ama o çaresizmiş gibi görünen dertlerin çözüldüğünü bildirmen de ayrıca bir umut olmuştur pek çok kişiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?