RABBIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Kizlar çok mutluyum.burada hep üzüntülerimi paylaştım.simdi ise çok mutluyum.
Çok gzl bir işim oldu.maasim süper.araba veriyorlar.....cok mutluyum.rabbime çok dua ettim.ve kabul oldu.
Onu evden göndermeden önce yani pislik koca mi acaba ekmek alabilirmiyim,peynir alabilirmiyim,cocuklari ma bakabilirmiyim , ya faturalar diye düşünürken karşıma
ALLAHTAN BAŞKASINA GÜVENEN NE KDR ZAVALLIDIR....ve hayatım değişti.cunku benim rabbim her şeyin sahibi.

Merhabalar konularınızı çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum inanın sizin kadar mutlu oldum. Allah hayırlı bir şekilde kazanıp harcamayı nasip etsin inşallah:))

Hayırlı olsun canim evin işin bereketli olsun gözün aydın

Merhabalar konularınızı çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum inanın sizin kadar mutlu oldum. Allah hayırlı bir şekilde kazanıp harcamayı nasip etsin inşallah:))
Çok tsk ederim....coooooookk

Bende cok dua etmistim isim olsun diye.. ve Rabbim karsiliksiz birakmadi sizede hayirli olsun

Bana da dua edermisib cok ihticm var nasıl dua ettin

Bana da dua edermisib cok ihticm var nasıl dua ettin
Çok dua ediyordum.cok.kimleri araya koyup onun yüzü suyu hürmetine diyordum.
Bunu söylemek doğru degil.cunku allah bu tür şeylerin gizli yapılmasını emrediyor.cunku kibirlenmeyelim diye.fakat biz burada tanımıyoruz birbirimizi ve siz sorduğunuz için söylüyorum.. ....ALLAH DIYOR KI ,SIKINTIYA DÜŞMEDEN DUA EDIN,VE YOKKEN VERMEYI BILIN....ben bunu yaptım.bu ayı ya çıkaramazsam ne yaparım ama onlarida böyle bırakamam.. ..verdim.5 10 da değil.. anneme kardeşime verir gibi.sonra biri daha çıktı yine ona da verdim.rabbim bana bir ekmek ver yeter.ben sana güveniyorum.sonra cebimdekileri nı verdimmmm.bittigim yerde rabbim yetişti.

Hz ebubekir gibi olmak isterim. Savasa gidilirken Hz ömer 1000 deve,hz osman 1000 koyun ,hz ebubekir ise malının tümünü iki çuval bir yillik buğdayını vermişti.ve rabbim ondan razi olmuştu.ins bizdende olur.

Son düzenleme:
O kadar güzel bir örnek oldun ki şu anda bana, allah her daim yar ve yardımcın olsun, senin ve kızlarının yüzü hep gülsün inşallah. Burası dert köşesi ama o çaresizmiş gibi görünen dertlerin çözüldüğünü bildirmen de ayrıca bir umut olmuştur pek çok kişiye.

Evt her hayat bir örnek.bu da benim başıma gelenler.hic bir şey çaresiz değildir.yeterki biz doğru yerde arayalım çareyi.allahtan başkasına muhtaç değiliz.hemde hiç kimseye.
Bir gün is görüşmesin e gidiyordum.hukuk bürosuydu.hazirlandim tam çıkıcam telefonumu aldım elime avukat bir arkadaşımı arayıp aracı yapıp direk kolaylıkla ise görmek için arayacaktım.
Ki o anda durdum salonda ve dedim ki nice, sen dilediğini araya köy, istersen bu dünyadaki her kezi,olmayacaksa olmaz.ama rabbim dilerse bu ona çok kolay.ey rabbim ben senden istiyorum.vekilim sensin.dedim ve aramadım kimseyi.gider gitmez av.beni ise aldı.
Teslimiyet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…