Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar pazartesi günü test yaptırdım gebelik var gözüküyo sonuc 156 cıktı 2 günde bir tekrar tahlil yaptırcam 2 hafta sonrada muayne olucam dua edin ne olur inşallah sorun çıkmaz inşallah normal gebeliktirr rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşalllahh.[/QUOTE
ben yeni üyeyimm...ilk yazışmam... aynı sizin gibi pazartesi günü test yaptırdım benim sonucum 30 çıktı. yani gebeliğim çok yeni önümüzdeki pazartesi bi daha test yaptıracağım. inşaallah sizinki de benim kide normaldir. Allah gönlümüze göre versinn inşallah:)
arkadaslar pazartesi günü test yaptırdım gebelik var gözüküyo sonuc 156 cıktı 2 günde bir tekrar tahlil yaptırcam 2 hafta sonrada muayne olucam dua edin ne olur inşallah sorun çıkmaz inşallah normal gebeliktirr rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşalllahh.[/QUOTE
ben yeni üyeyimm...ilk yazışmam... aynı sizin gibi pazartesi günü test yaptırdım benim sonucum 30 çıktı. yani gebeliğim çok yeni önümüzdeki pazartesi bi daha test yaptıracağım. inşaallah sizinki de benim kide normaldir. Allah gönlümüze göre versinn inşallah:)
haıyrlı olsun canım benim rabbim gönlümüze göre veririr inşallah sonuclarımız arasında çok fark var neden acaba merak ettim .. acaba benım ikizmi o yuzden m ı böyle :))
hayırlı olsun canım....
sağlıkla kucağına al inşallah....
darısı isteyen herkesin başına...
canım çok sevindim yaaa ALLAHIM ne güzel haberler alıyoruz hadi bakalım hayırlısı
kızlaarrr topik uğurlu geldi valladaha fazlasını istiyoruz inşallah!
çok çok tebrikler canım benim
tebrik ederim... gözün aydın...
arkadaslar pazartesi günü test yaptırdım gebelik var gözüküyo sonuc 156 cıktı 2 günde bir tekrar tahlil yaptırcam 2 hafta sonrada muayne olucam dua edin ne olur inşallah sorun çıkmaz inşallah normal gebeliktirr rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşalllahh.
arkadaslar pazartesi günü test yaptırdım gebelik var gözüküyo sonuc 156 cıktı 2 günde bir tekrar tahlil yaptırcam 2 hafta sonrada muayne olucam dua edin ne olur inşallah sorun çıkmaz inşallah normal gebeliktirr rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşalllahh.
canım tebrik ediyorum seni... MAŞALLAH RABBİM YÜZÜNE GÜLDÜ SENİN
bu arada ben tüp bebek günlüğünde okumuştum yazını
beni de listeye ekler misiniz demiştin
bende dün topicte yaşamaktan haber varmı demiştim ama haber vermemişsin.
şimdi burada gördüm müjdeli hhaberi ve tüp bebek günlüğümüz topiğine de yazdım, yaşamaktan müjde var diye
istersen sende gel bir haber verde
sana güzel bir kutlama düzenliyelim :))))))
BEKLİYORUZ...............
yaşamak Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim :)))) kendine çok dikkat et olur mu ?
Darısı bekleyen herkesin başına inşlllllllllllllllllllllllllllll
gözün aydın cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
enbriyolar taze ise ikiz ihtimali var fakat donmuş ise genelde donmuşlar çok yüksek değerlerde oluyor tek olabilir dondurulmuşsa.
şimdi burada gördüm müjdeli hhaberi ve tüp bebek günlüğümüz topiğine de yazdım, yaşamaktan müjde var diye