Rabbimin Hediyesi Geldi.

tozlutarihkokusu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.514
492
688
İstanbul
Çok acayibim. Kendimi nasıl anlatsam inanın bilmiyorum.
Şaşkınım, mutluyum, düşünceliyim....
1 hafta gecikmiştim. Şüphelendim ama bir yandan da bazı aylar geciktiğim için ihtimal de vermiyordum. Öyle bir şey işte.
Gece rüyamda testlerle uğraştım :bbo: Testin üzerine enine boyuna bir sürü çizgiler vardı.
Sonra sabah dayanamadım ve test yaptım.
Kalın kalın iki tane çizgi hemen çıktı.
Gözlerime inanamadım. Nasıl heyecanlandım anlatamam kızlar. Ellerim titremeye başladı.
Şimdi içimde bir canlı mı büyüyecek benim dedim.
Ne yapacağımı bilemedim.
Hemen eşimi uyandırsam mı yoksa beklesem mi karar veremedim.
Kafamdan bir sürü soru geçti, onu taşıyabilecekmiyim, dünyaya getirebilecekmiyim, doğduğunda ona iyi bakabilecekmiyim....
Yatağıma döndüm, eşime baktım ama şimdilik söylememeye karar verdim. Yarın ya da bugün hastaneye gidip bir test yaptırıp ondan sonra söylemek istiyorum.
Çok uzun yazdım değil mi. Farkındayım :kedi:
Ve bir de ne var biliyormusunuz kızlar.
Bugün benim doğum günüm.
Rabbimin bana doğum günü hediyesi :asigim:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah :Saruboceq:

Ne güzel bir tesadüf olmuş doğum gününe rasgelmesi, ve ne güzel bir sevinçtir bu... çok tebrik ederim canım.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.. hayırlı uğurlu olsun... ve tabi doğum günün de kutlu olsun :)

Teşekkür ederim Fuşyamanya. a.s.
Amin inşaallah :Saruboceq:

hayırlı olsunn Allah'ım hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallahh ...

bende istiyorum bi bebişim olsun ama hapı bırakalı 2.ay oldu ayın 26 sında hastalanmam gerek şimdiden test aldım yapsam mı diye düşünüyorum ama bilmiyorumm

cnm simdiden sanada hayırlı olsun inş hamilesindir :) acele etme test için eger hamileysen ve cok kücükse test olumsuz cıkar üsülürsn az daha bekle geciksn biras ozmn yaparsın cnm

hayırlı olsun cnm allah saglıkla sıhatle kucagına lamyı ve büyütmeyi nasip etsin inşş :CüvCüv:

aynı zmnda dogum gününde kutlu olsun bebeginle birlilkte hayırlı yaslar olsun inş amin alkisalkisalkis

ben de en son 15 ocakta adet olmuştum canım. Bana da birkaç gün daha bekle diyorlardı ama ben dayanamadım bu sabah yaptım test. Belirgin iki çizgi vardı.İnşaallah senin de olur hayırlı zamanda. Benim 3. ayda oldu.

hayırlı olsun canım

Ne güzel bir hediye Allah isteyen herkese doğum gününde böyle güzel hediye almak nasip etsin :Saruboceq:Tebrik ederim

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. a.s.
Baş dönmesi ya da mide bulantısı yaşamıyorum ama şimdiden olmaz dediler.
Doğru mu?

gercekten dunyanın en gusel hedıyesını almıssın ıns saglıkla vede hayırlısıylan kucagına almakta nasp olur.darsı bana vede tum ısteyenlere hayırlısıylannnnnnnn (((

AYY ne gzel rabbim kavuştursun bebeğine inşallah ben 7 haftalıkken ölmüştü bebeğim karnımda bende çok istiyorum rabbim kimseye aratmasın inşallah herkese hayırlı evlatlar versin amin...

AYY ne gzel rabbim kavuştursun bebeğine inşallah ben 7 haftalıkken ölmüştü bebeğim karnımda bende çok istiyorum rabbim kimseye aratmasın inşallah herkese hayırlı evlatlar versin amin...

Amin teşekkür ederim nurun.
Çok üzüldüm senin için. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşaallah
.

ayy en güzel doğum günü hediyesi olmuş
o heycanını çok iyi anlıyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…