- Konu Sahibi tozlutarihkokusu
-
Ne güzel bir tesadüf olmuş doğum gününe rasgelmesi, ve ne güzel bir sevinçtir bu... çok tebrik ederim canım.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.. hayırlı uğurlu olsun... ve tabi doğum günün de kutlu olsun :)
hayırlı uğurlu olsun,
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
gerçekten çok güzel bir hediye olmuş
hayırlı olsun cnm allah saglıkla sıhatle kucagına lamyı ve büyütmeyi nasip etsin inşş :CüvCüv:
aynı zmnda dogum gününde kutlu olsun bebeginle birlilkte hayırlı yaslar olsun inş amin alkisalkisalkis
hayırlı olsunn Allah'ım hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallahh ...
bende istiyorum bi bebişim olsun ama hapı bırakalı 2.ay oldu ayın 26 sında hastalanmam gerek şimdiden test aldım yapsam mı diye düşünüyorum ama bilmiyorumm
hayırlı olsun canım
Ne güzel bir hediye Allah isteyen herkese doğum gününde böyle güzel hediye almak nasip etsin :Saruboceq:Tebrik ederim
gercekten dunyanın en gusel hedıyesını almıssın ıns saglıkla vede hayırlısıylan kucagına almakta nasp olur.darsı bana vede tum ısteyenlere hayırlısıylannnnnnnn(((
AYY ne gzel rabbim kavuştursun bebeğine inşallah ben 7 haftalıkken ölmüştü bebeğim karnımdabende çok istiyorum rabbim kimseye aratmasın inşallah herkese hayırlı evlatlar versin amin...
ayy en güzel doğum günü hediyesi olmuş
o heycanını çok iyi anlıyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
tebrikler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?