- Konu Sahibi tozlutarihkokusu
Çok acayibim. Kendimi nasıl anlatsam inanın bilmiyorum.
Şaşkınım, mutluyum, düşünceliyim....
1 hafta gecikmiştim. Şüphelendim ama bir yandan da bazı aylar geciktiğim için ihtimal de vermiyordum. Öyle bir şey işte.
Gece rüyamda testlerle uğraştım :bbo: Testin üzerine enine boyuna bir sürü çizgiler vardı.
Sonra sabah dayanamadım ve test yaptım.
Kalın kalın iki tane çizgi hemen çıktı.
Gözlerime inanamadım. Nasıl heyecanlandım anlatamam kızlar. Ellerim titremeye başladı.
Şimdi içimde bir canlı mı büyüyecek benim dedim.
Ne yapacağımı bilemedim.
Hemen eşimi uyandırsam mı yoksa beklesem mi karar veremedim.
Kafamdan bir sürü soru geçti, onu taşıyabilecekmiyim, dünyaya getirebilecekmiyim, doğduğunda ona iyi bakabilecekmiyim....
Yatağıma döndüm, eşime baktım ama şimdilik söylememeye karar verdim. Yarın ya da bugün hastaneye gidip bir test yaptırıp ondan sonra söylemek istiyorum.
Çok uzun yazdım değil mi. Farkındayım :kedi:
Ve bir de ne var biliyormusunuz kızlar.
Bugün benim doğum günüm.
Rabbimin bana doğum günü hediyesi :asigim:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
Şaşkınım, mutluyum, düşünceliyim....
1 hafta gecikmiştim. Şüphelendim ama bir yandan da bazı aylar geciktiğim için ihtimal de vermiyordum. Öyle bir şey işte.
Gece rüyamda testlerle uğraştım :bbo: Testin üzerine enine boyuna bir sürü çizgiler vardı.
Sonra sabah dayanamadım ve test yaptım.
Kalın kalın iki tane çizgi hemen çıktı.
Gözlerime inanamadım. Nasıl heyecanlandım anlatamam kızlar. Ellerim titremeye başladı.
Şimdi içimde bir canlı mı büyüyecek benim dedim.
Ne yapacağımı bilemedim.
Hemen eşimi uyandırsam mı yoksa beklesem mi karar veremedim.
Kafamdan bir sürü soru geçti, onu taşıyabilecekmiyim, dünyaya getirebilecekmiyim, doğduğunda ona iyi bakabilecekmiyim....
Yatağıma döndüm, eşime baktım ama şimdilik söylememeye karar verdim. Yarın ya da bugün hastaneye gidip bir test yaptırıp ondan sonra söylemek istiyorum.
Çok uzun yazdım değil mi. Farkındayım :kedi:
Ve bir de ne var biliyormusunuz kızlar.
Bugün benim doğum günüm.
Rabbimin bana doğum günü hediyesi :asigim:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah :Saruboceq: