• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rachel McAdams

çok tatlı ya :31:
rachel8lc9.jpg

ahh ahh bu kadını görünce not defteri filmi geliyo aklıma o ne muhteşem bir filmdi yaa hayatımda izlediğim en romantik film salya sümük ağladım hemde hıçkıra hıçkıra ne büyük aşk Allahım dedim yani:5: ve bu filmden sonra iki başrol oyuncusu birlikte olmaya başlamışlar rachel mcadams ve ryan gosling zaten aşkları gözlerinden okunuyodu yaa

Son düzenleme:
o filmi bende izlemiştim :5: hele o yağmur altındaki sahne... muhteşemdi yaa :98:

evet canım yaa bende son sahnelerinde iyice pert ollmuştum yaa kadın hani unutuyo herşeyide adam hergün tekrar aşık ediyo kendine falan hikayelerini hergün bıkmadan anlatıyo kaadına :(

ya bu kadın 78 lıymış :53: yeni fark ettim böylesine bu rolde hiç sırıtmadan çıtır kız rolünü nasılda oynuyor vay arkadaş kadın yaşlanmıyor

regina.jpg

004MGI_Rachel_McAdams_007.jpg

739-rachel-mcadams-mean-girls.jpg

004MGI_Rachel_McAdams_009.jpg

Rachel-McAdams-rachel-mcadams-113397_351_600.jpg

gallery_Regina_George_1.jpg

rachel-mcadams_dot_net-meangirls-moviepromos06.jpg

bence bu kadın sarışınken çıtır gibi duruyo fakat siyah saçlı hali daha kadınsı feminen olmuş daqha çok yakıştırıyorum

yüz yapısı cok güzel tenide her sac rengine müsait bu yüzden her rengi taşıyor taş :nazar:

Back
X