RADİSTANBUL 'da (ümraniye) ayrıntılı ultrasona giren varmı ?

Bende kizimda ayrintili usg ye radistanbulda girdim.Disardan bakinca buyuk pismanlik ama iceri girince iyiydi :)Goruntulemeyi yapan kisi iyi hos dedikleri gibi cok konusuyor,ama olsun cekinmeden sorabiliyorsun herseyi:)Tum organlar ayrintili inceleniyor,2 kez de birer ay arayla tekrar bakiyor ama onlar daha kisa geciyor.Hatta benim bebegimde bi kist sorunu oldu aradik 4. Kez gittim ve para almadilar.Babasi babasi masallah diyor surekli :))Yuzunu yakalayip ilk vesikalik fotosunu ve tum cekimin cdsini veriyor.2.kizima hamileyim hene ayni yere gitmeyi dusunuyorum insallah.

Ben xok begendim cem beyi evet konusyor ama insani kasmiyor tatli bi adam bana cd verdiler fotoğraf vermediler kacvtane foto verdi sana bana niye vermedi

Ben xok begendim cem beyi evet konusyor ama insani kasmiyor tatli bi adam bana cd verdiler fotoğraf vermediler kacvtane foto verdi sana bana niye vermedi
1 tane yuzunu yakalayip vesikalik fotograf verdi iste gecen sene,belki artik vermiyorlardir bilmiyorum ki

arkadaşlar ben en son dün gittim, hem bu forumu okuyaraktan hem de bi arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim. Daha ilk muayenede hayal kırıklığı yaşadık bilmiyorum bütün terslikler beni mi buluyor ama büyük bi hevesle bebeğimi göreceğim diye beklerken doktor bey renkli ultrason için "suyun çok az mümkün değil görüntü vermez" dedi ve bakmadı bile.. sonra girişteki beyden öğrendikki meğer makineleri arızalıymış! sadece ayrıntılı dedikleri işlemi yaptı heralde tam da anlamadık çok açıklayıcı bi tavrı yoktu evet çok konuşuyor adam ama havaddan sudan bahsediyor yok çocuğun ismi ne olacak yok nerde çalışıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz nerelisiniz falan filan.. halbuki ben daha çok bebeğimin kalbiyle organlarıyla damarlarıyla ilgili bişeyler duymak isterdim.. neyse dedik hadi ilk sefer daha bikaçkere daha gelicez olabilir diye bi hayal kırıklığı ile çıktık oradan toplasan 10 dk bile sürmemiştir zaten yatmamla kalkmam bir oldu çok koştur koştur bakıyo ve adamın fazlaca konuşmasından ötürü zar zor araya girip bişiler sorabiliyosunuz ben öyle hissettim en azından..

Neyse gelelim 2.muayeneye, telefonda randevu alırken özellikle belirttim renkli ultrason ve resim için geliyorm diye adam tamam dedi hocamız programı yeniledi canavar gibi çalışıyor makine dedi ohh dedik en sonunda bebeğimizi görebileceğiz yada elimizde en azından düzgünce bi foto olacak, tekrar bi hevesle gittik ama malesef yine aynı şey..yine aynı cümleler yine aynı koşturmacı tavır "suyun az mümkün değil görüntü vermez havuç suyu iç salatalık ye 2 hafta sonra tekrar gel"..fesubhanallah..halbuki kendi doktoruma soruyorm herşeyin normal diyor hatta kıytırık 2 d ultrasonda bile kargacık burgacık bi foto gösterdi kaldıki bunlar daha üst bi makineyle bakıcaklar bi türlü beceremediler bende fena bir sinir tabi.. neyse yine öyle ayrıldık ordan.. devamedegelen 2 randevuda da aynı şeyler oldu en son adam 2 hafta sonra mükemmel bir makina aldık o gelcek onunla bakalm dedi hee ozaman anladıkki evet makinelerinde kesinlikle sorun var.. sıramızı beklerken bizden önce muayeneden çıkan hastayada aynı şekilde suyun az dediği zaman daha çok emin olduk..

tabi bizim sabır taşımız son raddede artık ben patlicam ama şu yeni makineden ümitliyiz bakalm bekliyoruz.. buarada heralde 10 sefer gitmişimdir sürekli sürekli..işte dediğim gibi en son dün oradaydım meşhur yeni makineleriyle bi heves sonunda görebileceğiz diye gittik annem kızkardeşim dahil. adam yine normal kontrollerini yaptıııııı ve sıra renkliye gelince ne dese beğenirsiniz... " 36 haftalık olmuşsun bundan sonra zaten istesekte görüntü alamayız!!!!" benim taştığım nokta ve sonrasında bende ipler koptu zaten :) doktorundan bilgi veren kadına telefon açan adamdan sırada oturan hastalara kadar herkese bağırdım yaptığınız çok ayıp herseferinde ümitlendirip gönderiyosunuz sonrasındada zamanı geçmiş..diye :) aslında öyle etliye sütlüye karışan kavgacı bi tip değilimdir ama kaç haftanın birikmiş siniriyle ben bile şaştım kendime.. beni en çok sinir eden durum her seferinde doktor Cem Beyin o güya tatlı diliyle "sen canını sıkma ablam ben sana şahane resimler vercem bide cd çekcem çok güzel fotolar alcaz sen sıkıntı yapma ablam olur olur" diye çocuk avutması şeklinde geçiştirmesiydi..

Velhasıl benim Rad İstanbul tecrübem bu şekilde sonuçlandı. En çok heves ettiğim şey olan 4 boyutlu renkli ultrason resmim olmadan ilk bebeğimi yakında kucağıma alıcam nasipse. herşeyin hayırlısı, vardır elbet bunda da bir hikmet :) ama dünden beri moralim çok bozuk ve sinirlerim harap olmuş durumda.. belkide ben fazlaca ümitli ve hevesliydim bebeğimi göreceğim resmine bakacağım diye.. siz eğer burayı tercih edecekseniz çok çok fazla beklentili gitmeyin :)

baya uzun yazdım kusura bakmayın ama başımdan geçeni de anlatmak istedim sonuçta bende bu forumdan okuyarak çok şeye karar verdim veya vazgeçtim..

Canim benimde 2. Gebeligimde ilk gittim 20 haftalikken bu sefer cidden basindan savdi gibi,oyle bulanik bi foto verdi ki uyuz oldum hic vermeseydi daha iyi olurdu yani.Dedigin givi esimle sacma sapan konusmaktan bana sira gelmedi.Bende burda cok tavsiye ettim ama bastan savmaya baslamislar.Bu sefer gittigimde bende duzgunce bakmasini isticem.

Canım sana tavsiyem kararlı ve net bi şekilde ne istediğini söyle ve adamın çok güzel resimler çekcez daha sen rahat ol demesine aldanma kesinlikle ben bekleye bekleye sonunda haftan geçmiş istesekte alamayız resim dedi şok oldm sende bence zorla üstlerine git ne biliym bukadar sömürmeye hakları yok.. resim olsa nolur olmasa nolur diyecek arkadaşlar vardır muhakkak ama benim ilk bebeğim ve çok özeniyordum o 4 boyutludan kime benziyo acaba diye tahmin yapmaya malesefki nasip olmadı

Dogru soyluyorsun laf kalabaligi yapip bildiklerini okuyorlar.Sonucta hakkimiz olan birseyi istiyoruz,minnet mi edicez bide,cok uzuldum canim ama bosver doguma az kalmis bol bol bakacaksin bebisine canini sıkma .

Öyle valla ne biliym böyle ümitlendirip ümitlendirip sonra geçmiş artık demeleri heralde benim canımı en çok sıkan..neyse bakalm dediğin gibi inş nasipse bikaç hafta sonra canlısına bakıcam

Canim benimde ilk gebeligimde simdi cok sukur kucaginda bebegim. Ilk gittigimde bebek hafta olarak geride gorundu icin fazla gorunmemisti. Ama organlari hakkinda bilgi verdi. Ikincisinde cd cekti ama resim alamadik cunku renkliye gecince bebegin dondugunu soyledi. Eve geldigimde cddeki videodan resim alarak avuttum kendimi. Canini sikma.

Daha önce de memnun kalmadığımı yazmıştım. Kesinlikle sonradan yazılanları okuyorum aynı bana dedikleri. günde 3 lt su içiyordum. bebeğin suyu az. yok onu göremedim yok bunu göremedim. şimdi git haftaya gel. yok öyle yok böyle derken sinirlendim. koşuyolu görüntülemede çektirdim. Çok şükür bir seferde bitti.

KHENA oradan memnun kaldınız mı acaba,izleniminiz nasıldı,fıyat ne kadar ödediniz?anlatabilirseniz çok memnun olurum,bana da orayı tavsiye ettiler,şuan araştırma aşamasındayım

Bende oradan randevu aldım onumuzdekı hafta gıdecegım umarım memnun kalırım.. umarım tecrubelı bır doktordur.

güncel 2017 fiyatı 250 tl 3 kere gidiyormuşunuz. ama buraya gidip memnun kalan varmı devlet hastaneleri randevu vermiyo mecbur özel arıyorum bende

2014 yilinda bende orda ultrason cektirmistim.adini unuttum beyfendinin ama cok ilgili espirili ve isini cok iyi yapan bilen biri.ben cok memnun kaldim .
2.kez gebeyim tekrar orayi tercih edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…