Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri Radyatör Isıtıcı Tavsiyesi!!!!

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
Arkadaslar merkezi ısıtma sistemi olan ve iç dış yalıtım olmayan bir apartmanda oturuyoruz. Geçen kış ısınma problemi yaşadık küçük elektrik sobasi ile idare ettik isindik isincaz derken .Şimdi ufo tarzı istemiyoruz, yağlı Radyatör isiticilari varmış daha etkin ısınma için .acilen karar verip almamız gerekiyir ama çok çeşit var .memnun kaldığınız ürün markası verebilirmisiniz ?evin en büyük odası salon yaklaşık 40 50 m2 yatak odaları 15 16m2.

O yagli radyatorlerden memnun olmayan sadece benim sanirim. Ne ise yaradigi bile belli degildi anca kendisini isitiyordu. Tabii ben en son kullanali sanirim 25 yil oldu. Ufo alip duvara sabitlemek cok daha mantikli ya da klima kullanmak

O yagli radyatorlerden memnun olmayan sadece benim sanirim. Ne ise yaradigi bile belli degildi anca kendisini isitiyordu. Tabii ben en son kullanali sanirim 25 yil oldu. Ufo alip duvara sabitlemek cok daha mantikli ya da klima kullanmak

he teknolojide 25 yıldır senin bıraktığın yerde sayıyordu

demirdöküm alın ..

tamam işte radyatör kapatınca buz kesmiyor ortalık:))
hem su koyma zımbırtısı var kurutmuyor havayı..
Bizde zaman ayarli elektrik sobasi vardi disi mobilya olanlardan. Oda soguyunca kendi kendine acilirdi sonra kapanirdi. Ozel bir adi var mi acaba o cok iyiydi bak,hala calisiyor benden buyuk soba

Yav bildigin radyator. O zamanlar da millet kapis kapis alirdi her evde bi tane ille vardi birinin isittigini gormedim. Al ufoyu mis gibi isin.
Ufo maalesef havayı kurutuyir ve tek gördüğü yeri ısıtıyor direkt O yüzden öyle bişeyi mız vardı ama kapattiginda yine buz gibi oluyor

Ufo maalesef havayı kurutuyir ve tek gördüğü yeri ısıtıyor direkt O yüzden öyle bişeyi mız vardı ama kapattiginda yine buz gibi oluyor
Bizimkini buldum benden buyuktur bu soba internette de aynisi varmis meger bulunca yukleyeyim dedim

Eklentiler

• IMG_6280.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 276
Teşekkürler 2 kişi demirdokum yazmış. Ayrı bir kategorisi var mı .birde 12 li olanlar daha büyük sanırım o mu önerilir acaba
Ayrı kategori derken ?
Benim kullandıklarım 8 dilimli
Doğalgaz gelmeden önce baya işimi gördü
Elektrik faturasında da çok oynama yapmıyor ayrıca

Ayrı kategori derken ?
Benim kullandıklarım 8 dilimli
Doğalgaz gelmeden önce baya işimi gördü
Elektrik faturasında da çok oynama yapmıyor ayrıca
Dilimleri modelleri farklı oluyor ya .teşekkür ederim fiyat olarak bakcam ozsman 8 12 dilim uygun hangisi ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…