- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
O yagli radyatorlerden memnun olmayan sadece benim sanirim. Ne ise yaradigi bile belli degildi anca kendisini isitiyordu. Tabii ben en son kullanali sanirim 25 yil oldu. Ufo alip duvara sabitlemek cok daha mantikli ya da klima kullanmak
Yav bildigin radyator. O zamanlar da millet kapis kapis alirdi her evde bi tane ille vardihe teknolojide 25 yıldır senin bıraktığın yerde sayıyordu
demirdöküm alın ..
Yav bildigin radyator. O zamanlar da millet kapis kapis alirdi her evde bi tane ille vardibirinin isittigini gormedim. Al ufoyu mis gibi isin.
Bizde zaman ayarli elektrik sobasi vardi disi mobilya olanlardan. Oda soguyunca kendi kendine acilirdi sonra kapanirdi. Ozel bir adi var mi acabatamam işte radyatör kapatınca buz kesmiyor ortalık:))
hem su koyma zımbırtısı var kurutmuyor havayı..
Bizde zaman ayarli elektrik sobasi vardi disi mobilya olanlardan. Oda soguyunca kendi kendine acilirdi sonra kapanirdi. Ozel bir adi var mi acabao cok iyiydi bak,hala calisiyor benden buyuk soba
Ufo maalesef havayı kurutuyir ve tek gördüğü yeri ısıtıyor direkt O yüzden öyle bişeyi mız vardı ama kapattiginda yine buz gibi oluyorYav bildigin radyator. O zamanlar da millet kapis kapis alirdi her evde bi tane ille vardibirinin isittigini gormedim. Al ufoyu mis gibi isin.
Teşekkürler 2 kişi demirdokum yazmış. Ayrı bir kategorisi var mı .birde 12 li olanlar daha büyük sanırım o mu önerilir acabaDemirdöküm yağlı radyan
Bizimkini buldumUfo maalesef havayı kurutuyir ve tek gördüğü yeri ısıtıyor direkt O yüzden öyle bişeyi mız vardı ama kapattiginda yine buz gibi oluyor
Ayrı kategori derken ?Teşekkürler 2 kişi demirdokum yazmış. Ayrı bir kategorisi var mı .birde 12 li olanlar daha büyük sanırım o mu önerilir acaba
Dilimleri modelleri farklı oluyor ya .teşekkür ederim fiyat olarak bakcam ozsman 8 12 dilim uygun hangisi iseAyrı kategori derken ?
Benim kullandıklarım 8 dilimli
Doğalgaz gelmeden önce baya işimi gördü
Elektrik faturasında da çok oynama yapmıyor ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?