ay bir de iğneli mi yaptırdın offff

Ah bir anlatabilsem o iğnelerin kandırmaca olduğunu.
Radyofrekans çok iyi bir teknolojidir. Ama işte bu işin dolabı, dümeni çok. 5000TL ye aldığı uyduruk cihazla radyofrekans yaptık deyip kolayına gitmrk varken tedavi amaçlı üretilmiş gerçek cihazlara kimse yatırım yapmak istemiyor.
Ben kendim de yüzüme 4 seans yaptırdım ama bende kullanılan cihaz Amerika'nın en iyi cihazı. Birçok Hollywood ünlüsünün sırrı olarak biliniyor. Adı Exilis Elite. (bir de eski modeli var o değil. O okadar iyi değil). Önce yüzümün yarısına yaptırdım. 1 hafta sonra gittiğimde gerçekten ikisinin arasında fark vardı. buna güvenip öbür yarısına da yaptık. Ve sonraki seanslara öyle devam ettim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bir de yapan çok önemli. Bunu da öğrenmiş oldum. Çünkü sıcaklığı sık sık ölçüp hep aynı düzeyde tutması gerekiyor yapanın. ama bazısı önemsemiyormuş. Ondan bazısında etki etmiyor gibi oluyo. Halbuki yanlış uygulamadan sonuç alınamıyor. Radyofrekans yaptıranlar buna dikkat etsinler ve iğneli olanlarla boşuna acı çekmeyin. İğnesizlerin kaliteli olanları zaten daha derine kadar etkili.