Açıkçası çook güvenilir bulmuyorum özel klinikleri ama hastanelerde de epey uzun bir muayene, tedavi karar süreci vs. gerekiyor ve bunun için yeterli iznimiz yokHiç bilmiyorum bu işlemi ama işlem sonrası 1 ay yürüyemeyecek durumda olunsa o kadar süreyle doktorun rapor vermesi gerekmez miydi? Herkeste aynı seyretmiyor olabilir iyileşme süreci ama yine ortalama süreler vardır diye düşünüyorum.
Nasır işlemi asla ertelenmesinAçıkçası çook güvenilir bulmuyorum özel klinikleri ama hastanelerde de epey uzun bir muayene, tedavi karar süreci vs. gerekiyor ve bunun için yeterli iznimiz yokGideceğimiz yer havaalanına da aşırı uzak, ama gitmek ve nasırı aldırmak için tek şansımız da bu izin. Bilmiyorum napacağız
Hevesle bekleyen bir aile ve akraba topluluğu ile planlanacak bir düğün var orada ama yarın işlemden sonra kötü olursa mecburen erteleyeceğiz gibi görünüyorNasır işlemi asla ertelenmesin
Turkiye tatili işi ertelensin
Seyahati iptal edip işlemi mutlaka yaptırsın derim. Peki gerçekten yürüyemeyecek durumda olursa işe gitmeme lüksü ya da rapor seçeneği var mı?Açıkçası çook güvenilir bulmuyorum özel klinikleri ama hastanelerde de epey uzun bir muayene, tedavi karar süreci vs. gerekiyor ve bunun için yeterli iznimiz yokGideceğimiz yer havaalanına da aşırı uzak, ama gitmek ve nasırı aldırmak için tek şansımız da bu izin. Bilmiyorum napacağız
İşyeri epey anlayışlı bir mekan ama öyle bir durumda ne olur hiç kestiremiyorum. Evlendiğimizde 1 hafta izin verdiler ve maaştan kesinti vs. yapmadılar mesela, bu ikinci izni çok zor aldık arada kısa zaman olduğu için. Sigortası olduğuna göre rapor da işe yarar ve kanunen işten çıkarılmaz diye tahmin ediyorum net bilgim olmasa da. Tabi mobbinge maruz kalabilir öyle bir durumda, emin değilim hiç açıkçasıSeyahati iptal edip işlemi mutlaka yaptırsın derim. Peki gerçekten yürüyemeyecek durumda olursa işe gitmeme lüksü ya da rapor seçeneği var mı?
Açıkçası benim gidelim ya da gitmeyelim gibi bir fikrim yok, onun durumuna göre o karar verecek ama iyi olmadığı halde gidelim derse ve sorun çıkarsa diye de endişeleniyorum. Kanama vs. bir sorun olsa otobüste ne yaparım bilmiyorum6 gün izni aslında rahatsızlığı için dinlenmek adına aldı ama siz min.10 saatlik yolculuğa mi çıkacaksınız ? Ne gerek var riske girmeye ? Otursun dinlensin evinde.
İnşallah korktuğunuz gibi olmaz çabucak toparlar. Geçmiş olsun.İşyeri epey anlayışlı bir mekan ama öyle bir durumda ne olur hiç kestiremiyorum. Evlendiğimizde 1 hafta izin verdiler ve maaştan kesinti vs. yapmadılar mesela, bu ikinci izni çok zor aldık arada kısa zaman olduğu için. Sigortası olduğuna göre rapor da işe yarar ve kanunen işten çıkarılmaz diye tahmin ediyorum net bilgim olmasa da. Tabi mobbinge maruz kalabilir öyle bir durumda, emin değilim hiç açıkçası
Aynen , şaşkınlıkla bakıyorum hala mevzuyaBaşlığı okuyunca aklıma spiritüel bir şeyler gelmiştiçok şaşırdım konuyu okuyunca . Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?