• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Radyoloji koridorunda bekledim

Bali25

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
4
0
1
36
5 haftalık gebeyim , yakinim icin hastameye geldik , mecbur kaldım o an hesap edemedim 10 dk kadar radyoloji koridorunda bekledim. Orda tomografi sintigrafi anjiyo dansimetri gibi odalar vardi kapıları kapalıydı ama o koridorda 10 dk bekledim. Radyasyon almış olabilirmiyim bilgisi olan veya yaşamiş olan varmı?

5 haftalık gebeyim , yakinim icin hastameye geldik , mecbur kaldım o an hesap edemedim 10 dk kadar radyoloji koridorunda bekledim. Orda tomografi sintigrafi anjiyo dansimetri gibi odalar vardi kapıları kapalıydı ama o koridorda 10 dk bekledim. Radyasyon almış olabilirmiyim bilgisi olan veya yaşamiş olan varmı?
bir şey olmaz Allahın izniyle tedirgin olmayın. kendinizi koruyun yine de

E ben detaylı ultrason için o katta 2 saat bekledim….

Back
X