Rahat Alışveriş Yaptığımız Semt Pazarları

nanelinargile

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
377
10
643
Arkadaşlar, bu konumuzda da yaşadığımız şehirlerde rahat alışveriş yaptığımız, giyim, aksesuar, ev tekstili ürünlerinde aradıklarımızı bulabildiğimiz semt pazarlarını paylaşalım.

Edirne'de yaşıyorum, burda iki tane pazar var, Ulus Pazarı ve Cumartesi Pazarı. İstanbul'daki gibi sokak aralarına değil, belediyenin özel olarak inşa ettiği pazar yerlerine kuruluyor. Yazlık tişörtler ve bodyler için yakın zamanda ziyaret edeceğim ikisini de.
:lepi:

ıstanbul'da yaşıyorm bndee...burdada perşembe pazarı wardı ama artık kaldırdılar çok güzel şeyler olurduu...beşiktaşta cumartesi günleri kurulan bir pazar war ordada güzel badiler giysilr war

izmirde de hemen hemen haftanın her günü farklı semtlerde pazarlar oluyo kıyafetleri ve aksesurarları çok uygun fiyata bulmak mümkün bu pazarlarda olmasa ne yaparız bilmem gamyoncuiremsu

evet canım ben gittim çok defa güzel şeyler var hem uygun hemde çeşit bol.geniş geniş alışverişini yap.ben şimdi karşıdayım ümraniyede burda pazar yok galiba özlüyorum pazartürkü

eskiden ümraniye'de ctesi pazarı vardı sanırım. ayrıca cumaları üsküdar pazarı, ctesileri pendik pazarı, salı günleri yeni taşındığı yerde kadıköy salı pazarı var. bostancı pazarımız yok artık ama çarşambaları :5:

Back
X