Merhabalar ...
Diyet diyet diyet... nekadar korkunç bir kelime değilmi? yıllardır bu kelime yüzünden kendimle savaşıyorum,aynaya bakmak istemiyorum bazen düşünüyorum eşim bende ne buldu da evlendi die evlendiğimde 82 ydim şuanda 92 yim ne kadar iç açıcı değilmi
şimdide bebek istiyorum dediğimde önce kilo vermelisin senin ve bebeğimizin sağlığı için diyor,bi kaç gündür motive olmak için diyet başarı öykülerini okuorum bugün okudugum bir yazıdan çok etkilendim ve karar verdim bu iş sadece beyinde bitiyor iş onu ikna etmekte ve şuan ikna olmuş haldeyim ne zmn motivasyonum düşerse yine o yazıyı okuyacagım herkes başarıyor ben neden başaramıyım ki , ınşallah 2 ay sonra olacak olan bebeğimin hayaliyle bu işi başaracağım.destek versenizde vermesenizde buraya hergün yazacağım , sevgiler saygılar...
Diyet diyet diyet... nekadar korkunç bir kelime değilmi? yıllardır bu kelime yüzünden kendimle savaşıyorum,aynaya bakmak istemiyorum bazen düşünüyorum eşim bende ne buldu da evlendi die evlendiğimde 82 ydim şuanda 92 yim ne kadar iç açıcı değilmi