Rahat bir hamilelik için gitsin kilolar,haydi bakalım bismillah :)

DURU2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
129
30
28
Ankara
Merhabalar ...

Diyet diyet diyet... nekadar korkunç bir kelime değilmi? yıllardır bu kelime yüzünden kendimle savaşıyorum,aynaya bakmak istemiyorum bazen düşünüyorum eşim bende ne buldu da evlendi die evlendiğimde 82 ydim şuanda 92 yim ne kadar iç açıcı değilmi:D şimdide bebek istiyorum dediğimde önce kilo vermelisin senin ve bebeğimizin sağlığı için diyor,bi kaç gündür motive olmak için diyet başarı öykülerini okuorum bugün okudugum bir yazıdan çok etkilendim ve karar verdim bu iş sadece beyinde bitiyor iş onu ikna etmekte ve şuan ikna olmuş haldeyim ne zmn motivasyonum düşerse yine o yazıyı okuyacagım herkes başarıyor ben neden başaramıyım ki , ınşallah 2 ay sonra olacak olan bebeğimin hayaliyle bu işi başaracağım.destek versenizde vermesenizde buraya hergün yazacağım , sevgiler saygılar...

Merhabalar ...

Diyet diyet diyet... nekadar korkunç bir kelime değilmi? yıllardır bu kelime yüzünden kendimle savaşıyorum,aynaya bakmak istemiyorum bazen düşünüyorum eşim bende ne buldu da evlendi die evlendiğimde 82 ydim şuanda 92 yim ne kadar iç açıcı değilmi:D şimdide bebek istiyorum dediğimde önce kilo vermelisin senin ve bebeğimizin sağlığı için diyor,bi kaç gündür motive olmak için diyet başarı öykülerini okuorum bugün okudugum bir yazıdan çok etkilendim ve karar verdim bu iş sadece beyinde bitiyor iş onu ikna etmekte ve şuan ikna olmuş haldeyim ne zmn motivasyonum düşerse yine o yazıyı okuyacagım herkes başarıyor ben neden başaramıyım ki , ınşallah 2 ay sonra olacak olan bebeğimin hayaliyle bu işi başaracağım.destek versenizde vermesenizde buraya hergün yazacağım , sevgiler saygılar...

kolay gelsin canım kilolu bi hamilelik geçiren biri olarak çook açık soyleyım doğru karar vemişsin inşalllah sonuca ulaşırsın

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü
kahvaltı: peynir, yarım domates, yarım havuç,1 dilim tambuğday ekmeği,1 adet zeytin
ara: yarım kase yoğurt , 1 adet mandalina,1 havuç
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık etli nohut yemeği,5 çatal patlıcan ezme
ara: yok
akşam: 1 porsiyon hamsi kızartma,3 kaşık bulgur pilavı ve bol salata
ara: 1 küçük mandalina

50 dk yürüyüş ... herşey bebek için:)

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü(bugün 6.gün)
kahvaltı: peynir , yarım havuç , 6 tane fındık, 1 dilim tam bugday ekmeği,bir tutam maydonoz ve şekersiz erik suyu
ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina
öğle : 1 kase kısır, haşlanmış lahana(4 çatal), 3 çatal patlıcan ezme,2 kaşık yoğurt
ara: 1 küçük muz, 1 kase yoğurt, yarım mandalina
akşam: yogurtlu haşlanmış brokoli ve Karnabahar , 3 köfte kadar haşlanmış et

bugün tempolu yürüyüş yapamadım sadece alışverişe gidip geldim:(

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü(7.gün)
kahvaltı : yok
Ara : 1 küçük muz , 1 brdak light süt , 2 kuru kayısı , 1 ceviz
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası , yogurtlu haşlama brokoli ve karnabahar ,yarım dilim tambugday ekmek
Ara : 1 mandalina ,1 cay br süt
Akşam : 5 kaşık bulgur pilavı , 3 kaşık nohut yemeği , salata

45 dk tempolu yürüyüş... Herşey bebek için :))

dün yazamadım onun için dünkü menümü bugün yazıyorum :)

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü (8.gün)
1 dilim tambugday ekmeği , 2 kaşık yoğurt ( pulbiber,kekik ve naneli), peynir, 3 tane zeytin, birazda maydonoz, biberiye çayı
ara: 10 tane fındık ,1 küçük muz , 1 bardak süt
öğle: 1 avuç leblebi , ¼ bazlama arasında 1 yumurta (omlet)
ara : 1 yeşil elma
akşam: 1 kase mercimek çorbası , 1 kase nohutlu pilav

bugün yürüyüş yapamadım ama 30 tane kelebek hareketi yaptım evde , Herşey bebek içinnn:))

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü (9.gün)

( Saat 13:00 ) yarım şampiyon ekmek , 1 haşlanmış yumurta , ince dilim peynir , 4 tane zeytin ,

2 kayısı,yarım çay br süt

Ara : 1 kase yoğurt , 1 yeşil elma

Öğle : yok

Ara :10 tane fındık

Akşam:1 yemek tabagı mercimek çorbası , yarım dilim tam tahıllı ekmek, patates salatası,yoğurtlu brokoli haşlama (çok az)

bugün spor yok Maalesef :(

5 KASIM SALI

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü (10.gün)
ince bir dilim peynir , 2 zeytin , 1 haşlama yumurta , 2 kuru kayısı , yarım dilim tamtahıllı

ekmek , 1 bardak şekersiz erik suyu

Ara : mate,funda yaprağı ve kekik karışımı bitki çayı (iştah kapatıyor:)

Öğle : 1 yemek tabagı mercimek çorbası , yarım kase patates salatası , yoğurtlu haşlanmış karnabahar

Ara : yok

Akşam : yarım kase patates salatası , 1 kase yoğurt , 4 kaşık bulgurlu pırasa yemeği

45 dk yürüyüş 60 tane mekik , Herşey bebek için :)))

Canım sayfan çok güzel egzersizlerde çok güzel hîç pes etmicez bu kilolar gidecek
Görenler şaşıracak nasıl verdin diye...
Çok güzel olucak yeterki bozmadan devam edebilelim...

Canım sayfan çok güzel egzersizlerde çok güzel hîç pes etmicez bu kilolar gidecek
Görenler şaşıracak nasıl verdin diye...
Çok güzel olucak yeterki bozmadan devam edebilelim...

Teşekkür ederim arkadaşım hoşgeldin sayfama, çok mutlu oldum:)) evet kesinlikle çok güzel olacak eşim bile şaşırıyor seni hiç bu kadar kararlı görmemiştim diyor:))) morel motivasyon harika :) bu günkü diyet günlüğüm şöylekiii :

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 11.gün )
1 dilim peynir , 3 tane zeytin , 1 haşlanmış yumurta , 10 tane fındık , 2 kayısı , yarım dilim tambugday ekmeği

Öğle : 5 kaşık mercimek çorbası , 2 tane çiğköfte , biraz roka ,4 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt

Ara : 1 tane Mandalina

Akşam : 200 gr kadar kıymalı yumurta , 1 dilim tambugday ekmeği, 2 kaşık patlıcan ezmesi

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 12.gün)
1 dilim peynir , 1 dilim tambugday ekmeği , 1 haşlanmış yumurta , 2 kayısı , 1 brdak süt

Öğle : 1 tane çiğköfte , 6 kaşık yoğurt , 150 gr kadar kıymalı yumurta

Ara : 10 fındık

Akşam : 4 kaşık patlıcan oturtma , 4 kaşık yoğurt , salata

Ara : nescafe

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü (13.gün)
1 çay br süt , 1 haşlanmış yumurta , 1 ince dilim peynir,3 tane zeytin ,2 kayısı

Ara : 1 havuç

Öğle : 2 kaşık pirinç pilavı,3 kaşık bezelye,2 tane çiğköfte

Ara : 1 ceviz , 4 kaşık yoğurt

Akşam : 1 kase mercimek çorbası , 4 kaşık et sote , salata

Ara : 1 kaju , 2 şamfıstığı , 1 fındık

Akşam menüsü düğün yemeğinden,önümden baklavalar,pastalar geçti :( Ama kendimi tebrik ve takdir ediyorum hiç bozmadım diyeti kaçamak ta yapmadım süperim süperrrrr :D

9 KASIM CUMARTESİ

Sabah : 1 ince dilim peynir, 3 zeytın , 2 kayısı , 1 ceviz

Ara : 1 fincan türk kahvesi

Öğle : 1 elma

Akşam : tavada ve bugulama balık 1 porsiyon , salata ve roka

Ara : 1 mandalina, ¼ armut

bugün yine önümden çeşit çeşit tatlılar geçti 1 tane bile tadına bakmadım kendimle gurur duyuyorum başarılarımın devamını diliyorum :D:D

10 KASIM PAZAR

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 ince dilim peynir,1/4 simit,3 zeytin,2 kayısı,1 bardak çay

Ara : 4 kaşık yoğurt , 2 kaşık kıymalı yumurta,1/4 simit

Öğle : 4 kaşık bezelye, 3 kaşık tavuklu pilav , 2 kaşık hamsi buğulama vee salata

Akşam : yarım kase mercimek çorbası , yarım dilim su böreği,100 gr et rosto ,2 kaşık patates püresi

Ara : 1/4 elma

Back
X