• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat durmuyor

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlar

Birsey sorabilirmiyim.

1 aylik oglum var, koltuga indirdigim zaman veya yatagina aglamaya basliyor veya uyuyor kucagimda indiriyorum agliyor.
Cok kucuk daha kucaga mi alisti? Kucuk oldugu icin aliskanlik ne oldugunu bilemez diye dusunuyorum ama olabilirmi neyapmaliyim sizce? Cunku 5 dakika olsa bile islerimi haledemiyorum yemegimi yiyemiyorum

Gazı vardır annesı
Bu gecıcı bı donem kucak ıstıyorsa alın kucaga kalsın iş... yemegi dısardan soyleyın gerekırse

Her agladıgında alma kucaga alısır dıyen zıhnıyet yuzunden kızım gobek fıtıgı oldu 25 gun gobegınden kan geldi

Bı anakucagı alın gerekırse hep kucakta kalsın
Okadar cabuk buyuyorlar kı sonra siz ıstersınız kucaga gelmez :)

Alışır hemde küçükken alışkanlık başlar nasıl alıştırırsan öylede gider..
sallayarak uyutursan hep onu ister ..
ama şöyleki sürekli ağlıyorsa biryerimi ağrıyor acaba oda var ..

Gazı vardır annesı
Bu gecıcı bı donem kucak ıstıyorsa alın kucaga kalsın iş... yemegi dısardan soyleyın gerekırse

Her agladıgında alma kucaga alısır dıyen zıhnıyet yuzunden kızım gobek fıtıgı oldu 25 gun gobegınden kan geldi

Bı anakucagı alın gerekırse hep kucakta kalsın
Okadar cabuk buyuyorlar kı sınra suz ıstersınız kucaga gelmez :)

Gazini cikartiyorum, herseyini yapiyorum agliyor. Evet dunde kaynanam dedi biraz aglasin sesi ciksin diye. Kadininin dedigini yaptim biraktim 10 dakika agladi icim gitti sonra cocuk kip kirmizi oldu aglamaktan.
Pisman oldum birdahada aglatmam.
Insallah gecici bir donemdir :)

belki gerçekten ağrısı vardır ya da gazı vardır onu bi dikkat et istersen canım

Gazı olabilir . Kucak pozisyonu rahatlatıyordur... Ya da senin kokunu istiyor... Bir yeri ağrıyor da olabilir :/

Gazini cikartiyorum, herseyini yapiyorum agliyor. Evet dunde kaynanam dedi biraz aglasin sesi ciksin diye. Kadininin dedigini yaptim biraktim 10 dakika agladi icim gitti sonra cocuk kip kirmizi oldu aglamaktan.
Pisman oldum birdahada aglatmam.
Insallah gecici bir donemdir :)
Bebek ya actır ya gazı vardır baska sebepten aglamaz
Mıde gazı cıksa bagırsak gazı vardır
6 ay boyle aglayacak sonra azalacak 1 yasına kadar sabret
2 saatde bı 20 dk emzırıp 15 dk hıc kucaktan ındırmeyıp emzık vererek duzen olusturdum ve bu sekılde rahat etmıstım ben

Back
X