Rahat loafer-makosen tarzı ayakkabı tavsiyesi olan kızlar lütfen help :(

biremses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar işim gereği klasik pantolon türevi giyiyorum. Uzun süre ayakta kaldığımdan topuklu giyemiyorum. Kıyafetlerimin altına en uyan ayakkabı türü loafer, makosen tarzı ayakkabılar. Ancak kaç tane denediysem beni perişan etti. Bazılarını giyer giymez ayaklarım imdat diyor. Onları almıyorum zaten. Bazen de beni yanıltıyor ilk denediğimde çok rahatmış gibi geliyor. Giyip çıktığımda beni perişan ediyor. Ayaklarım normal incelikte yani. Herkeste mi böyle bi ben mi yaşıyorum bunu. Sizden ricam giyip memnun kaldığınız şöyle yumuşak deri vs loafer marka model tavsiye eder misiniz? 🤍

Konu bdv değil gibi ama camper tavsiye ederim loafer ve Mary Janeleri oldukça konforlu ama fiyat olarak yüksek.

Benim ayaklarım cabuk pert olur, gön deriyi tavsiye ederim trendyolda satılıyor😊

Kızlar işim gereği klasik pantolon türevi giyiyorum. Uzun süre ayakta kaldığımdan topuklu giyemiyorum. Kıyafetlerimin altına en uyan ayakkabı türü loafer, makosen tarzı ayakkabılar. Ancak kaç tane denediysem beni perişan etti. Bazılarını giyer giymez ayaklarım imdat diyor. Onları almıyorum zaten. Bazen de beni yanıltıyor ilk denediğimde çok rahatmış gibi geliyor. Giyip çıktığımda beni perişan ediyor. Ayaklarım normal incelikte yani. Herkeste mi böyle bi ben mi yaşıyorum bunu. Sizden ricam giyip memnun kaldığınız şöyle yumuşak deri vs loafer marka model tavsiye eder misiniz? 🤍
Barefood ayakkabı almanzı öneririm. İnternetten alıylrum ben de selinhşshoes ve benimpabuçlarım sayfasında şık loaferlar var

Ben de sürekli ayaktayım ayaklarım da çok sorunlu halluks valgusum da var zaten , senelerdir greyder giyerim pamuk gibi. çok da uzun yıllar dayanıyor. camper denmiş zaten o da çok çok iyi ama greyder biraz daha uygun oluyor

Ortopedik tabanlık yaptırabilirsiniz kendinize özel, bu hizmeti veren merkezler var. Tabanı çıkabilen herhangi bir ayakkabıyla rahatça giyersiniz. Benim ayakkabı satın alma süreçlerim de oldum olası dramatiktir. Sizinki gibi ince yapılılar fakat bir kaç sebepten uygun ayakkabı bulmak vaha bulmak kadar zor. Rahat edip beğendiysem bir daha aynı ayakkabıyı bulamadığım için ikinciye almadığıma pişman oluyorum. Bu şekilde botum var sekiz sene falan benimleydi artık vardolası çatladı, atamadım. Keşke aynısından bulsam iki tane birden alırım o kadar vahim durum.

Hush puppies markasının almıştım daha önce, fena değildi
Bu markaya bakabilirsiniz

Elle markasının dana derisi makosenleri var tabanları yumuşacık tavsiye ederim

Düz beyaz spor ayakkabı neden giymiyorsun ki

Back
X