Rahat olamıyorum...

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Ben küçüklükten beri içime kapalı biriyim. Bu yüzden çok problem yaşadım ve halada yaşıyorum. Şimdi bu iş hayatıma da yansıyor. Bu işimden önce iki yerde çalıştım.(özel sektör) hep kendime güvensizliğim yüzünden aşağılandım.Onlar öyle davrandıkça kendime dahada güvenim azaldı. Şimdi belediyede işe başladım nerdeyse 2 yıl olacak başka birimde masa başı mutemetlik yapıyordum.Şimdi ise sekreterliğe geçtim. Sorunda burda başladı. Bana sürekli rahat ol deyip duruyor. Ben ne kadar rahat gözükmeye çalışsamda çekingenliğimi atamıyorum.Bu da burda sıkıntı yaratmaya başladı,

Acaba ne yapabilirim...?

Ben küçüklükten beri içime kapalı biriyim. Bu yüzden çok problem yaşadım ve halada yaşıyorum. Şimdi bu iş hayatıma da yansıyor. Bu işimden önce iki yerde çalıştım.(özel sektör) hep kendime güvensizliğim yüzünden aşağılandım.Onlar öyle davrandıkça kendime dahada güvenim azaldı. Şimdi belediyede işe başladım nerdeyse 2 yıl olacak başka birimde masa başı mutemetlik yapıyordum.Şimdi ise sekreterliğe geçtim. Sorunda burda başladı. Bana sürekli rahat ol deyip duruyor. Ben ne kadar rahat gözükmeye çalışsamda çekingenliğimi atamıyorum.Bu da burda sıkıntı yaratmaya başladı,

Acaba ne yapabilirim...?
kim rahat ol dio rahat olmaktan kastı neymiş ki anlam veremedim

Sekreterliğini yaptığım daire başkanı kendimi çok kasıyorum galiba

Sekreterliğini yaptığım daire başkanı kendimi çok kasıyorum galiba
içine kapalılık , çekingenlik ayrı işini doğru düzgün yapıp özgüven sahibi olmak ayrı.. burada da bir sürü çekingen içine kapalı kişiler var ama hiçbi amir rahat ol demio , şayet işini iyi yapıosa.. bence işinizi iyi yapıosanız fazla takılmayın

özgüven sorununa gelince kendini negatif hissettiren kişilerden,düşüncelerden arın daha pozitif kişilerle birlikte ol , kendini doğru düşüncelerle besle canım . Sonuçta bbir tane daha sen yok dünyada ve bir daha gelmeyecen bu dünyaya :KK66:

yapıyorum da sürekli bu şekilde söyleyince neden böyleyim diye kendime kızıyorum.

özgüven sorununa gelince kendini negatif hissettiren kişilerden,düşüncelerden arın daha pozitif kişilerle birlikte ol , kendini doğru düşüncelerle besle canım . Sonuçta bbir tane daha sen yok dünyada ve bir daha gelmeyecen bu dünyaya :KK66:
Öncelikle teşekkür ederim. O kişiler eskide kaldı arada kendilerini hatırlatsalarda ben olanları yaşadıklarımı bir unutabilsem belki herşey daha güzel olacak.

yapıyorum da sürekli bu şekilde söyleyince neden böyleyim diye kendime kızıyorum.
kişilik meselesidir canım benimde öle arkadaşım vardı destek oluodum sürekli ama beni bırakınca ( şu an uzak şehirlerdeyiz ) yine aynı oldu sanki :( :( :( o yüzden süreki pozitif kişilerle sana destek olan kişilerle gezmen gerekio

Öncelikle teşekkür ederim. O kişiler eskide kaldı arada kendilerini hatırlatsalarda ben olanları yaşadıklarımı bir unutabilsem belki herşey daha güzel olacak.
ya valla benim de unutamadıklarım çok şey var aslında ama her zaman diorum yanımıza alıp gezcez artık pişmanlıklarımızı, hatalarımızı , eksiklerimizi kusurlarımızı.. böle düşünürsen daha iyi hissedersin bende öle oluo şayet :)

evet malesef öyle bu aralar anlayan kimse yok gibi. Tanıdık biriyle konuşamadığım şeyleri burda yazarak daha iyi anlatıyorum.

Belediye çok sosyal bir ortamdır.:KK31:
Sosyal olmayı da gerektirir zaten.
Sürekli vatandaş ile içiçe.:KK74:
Hem çok zor hem de çok zevkli bence.
Gerekirse yardım alın,özgüveninizi toparlayın bir an önce.
Emin olun hayattan daha çok keyif alacaksınız ondan sonra.:KK54:

Evet gerçekten öyle sigortada var mıdır yoksa özele mi gitmem gerek acaba

Back
X