Rahat-Şık

Janset11

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
25
0
6
30
Kızlar yine yazıyorum size.Club'ta yılbası eğlencesi var demiştim ya şirketin ayarladığı.Mail geldi ve 'rahat şık' giyinmemiz yazıyor.Sizlerden tekrar yardım istiyorum örnek kombin resimleri falan şimdiden teşekkürler

Yılbaşı geçti ama anlayamadım.

Üst hatlar yurtdışında çalıştıgı için herkesin izin zamanına denk getirmeye çalıstık o yüzden

Eğlenceye de mi kılık kıyafet yönetmeliği veriyorlar ya hayret bir şey. Kapri veya uzun kollu penye elbise, topuklu çizme giyin. En rahatı bu bence.

Şık bildiğimiz şık, rahat da öyle mini mini ciciler giyip de ay frikik mi verdim ay yan mı oturaydım aman flaş totomda parladı durumları yaşatmayacak şeyler giyin demişler işte.
Yorumunu okuduktan sonra altındaki ablayı gördüm sanki dönmüş yorumu o yazıyormuş gibi geldi. Sen de haklısın abla dedim sebepsiz.

Tek parca elbise isini gorur

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 104
Siyah cigarette bir pantolon üzerine pudra rengi saten bir gömlek altına da ten rengi stiletto giyerdim sanırım ben yada hiç kasmaz siyah yada bordo fakir kol v dekolteli yada sade bir elbise altına yine yok renk stiletto giyerdim.

smart casual woman Aynen bunu kopyala google da arat görsellerde .. Bu tarz istiyolar kıyafetleri

Yüksek bel siyah bol kumaş pantolon v yaka 0 kol göbeği üçgen açık beyaz bluz tasma kolye topuklu ayakkabı. Bnce elbise giyin ama raht şık dendiğinde bilemiyorum bu uygun olblr

Eğlenceye de mi kılık kıyafet yönetmeliği veriyorlar ya hayret bir şey. Kapri veya uzun kollu penye elbise, topuklu çizme giyin. En rahatı bu bence.

bence bu sitedeki kıyafetler hem rahatlık hemde şıklık katıyor:)))) kızlar size küçük bir tavsiyem olsun:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…