Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılbaşı geçti ama anlayamadım.Kızlar yine yazıyorum size.Club'ta yılbası eğlencesi var demiştim ya şirketin ayarladığı.Mail geldi ve 'rahat şık' giyinmemiz yazıyor.Sizlerden tekrar yardım istiyorum örnek kombin resimleri falan şimdiden teşekkürler
Yorumunu okuduktan sonra altındaki ablayı gördüm sanki dönmüş yorumu o yazıyormuş gibi geldi. Sen de haklısın abla dedim sebepsiz.Şık bildiğimiz şık, rahat da öyle mini mini ciciler giyip de ay frikik mi verdim ay yan mı oturaydım aman flaş totomda parladı durumları yaşatmayacak şeyler giyin demişler işte.
Şık bildiğimiz şık, rahat da öyle mini mini ciciler giyip de ay frikik mi verdim ay yan mı oturaydım aman flaş totomda parladı durumları yaşatmayacak şeyler giyin demişler işte.
smart casual woman Aynen bunu kopyala google da arat görsellerde .. Bu tarz istiyolar kıyafetleriKızlar yine yazıyorum size.Club'ta yılbası eğlencesi var demiştim ya şirketin ayarladığı.Mail geldi ve 'rahat şık' giyinmemiz yazıyor.Sizlerden tekrar yardım istiyorum örnek kombin resimleri falan şimdiden teşekkürler
nasıl yanıYorumunu okuduktan sonra altındaki ablayı gördüm sanki dönmüş yorumu o yazıyormuş gibi geldi. Sen de haklısın abla dedim sebepsiz.
Şık bildiğimiz şık, rahat da öyle mini mini ciciler giyip de ay frikik mi verdim ay yan mı oturaydım aman flaş totomda parladı durumları yaşatmayacak şeyler giyin demişler işte.
Eğlenceye de mi kılık kıyafet yönetmeliği veriyorlar ya hayret bir şey. Kapri veya uzun kollu penye elbise, topuklu çizme giyin. En rahatı bu bence.