Rahatlamaya ihtiyacım var.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
son durum güncellemesini yapıyorum kızlar.
13. Sayfada test var. Hamileyim.

Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Adet günü geldiği gibi geçtiii tık yok.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Yemin ederim 3 gündür boş pedle gezmekten pişik oldum.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Test yap diyenleri vururum ha!

Son düzenleme:
Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Vlh kist konusunu bilmem ama test yap demiyorum daha erken
5gun beklemelisin

Eğer regl şaşmıyorsa hamile olma ihtimalin baya yüksek. Keza çok erken yapmışsın idrar tahlilini. döllenme zamanıa bağlı olarak regl den 3-5 gün sonra ancak çizgi görülebilir.
Bence hamilesin ama hayırlısı olsun.

Kızlar selam.

Beni rahatlatır mısınız?

Etrafımda çok kişi gördüm, tüp bebekle falan hamile kalıp nasıl olsa olmuyor diyip korunmayı bırakıp kendi kendine pat diye 2 kere hamile kalan. Tecrübeli ve bilgili değilim ama stresin vücudumuza etkisi olduğunu biliyorum. Gönlünüzü ferah tutun.

4 yildir bebek sahibi olmak icin ugrasiyoruz bizde .. hicbirsey imkansiz degildir kistinin yeri eger gebelige engel degilse ki olsaydi gittigin drlardan biri mutlaka fark ederdi bence gebelik sansin var her daim..
test yap demeyecegim ama insallah hamilesindir sana da sürpriz olur:anneadayı:

8cm kist alınması gereken bir boyut değil mi?ben mi yanlış biliyorum.kistten dolayı gecikme olabilir diye düşündüm.ama inşAllah tez zamanda mutlu haberi alırsınız.olmaz diye bişey yok olmasa benim olmazdı...

Kistin etkisiyle gecikmiş olabilir mi ki. Test yap dicem ama ben yeni test yapıp pozitif gördüm ölmek için çok erken :) eşinden önce sen gidip kan versen istemez misin. Kanda kesin çıkar

Ama ben merak ettim şimdi:) ben adet günümde yapmıştım çıkmıştı. Bende doğru dürüst korunmadım ama aylar geçti hamile kaldım. Ama asla özel bir şey yapmadım hamile kalmak için. Kesinlikle kafama da takmadım. Kendiliğinden oluverdi. Hemen olmayabilir bunu sakın takmayın.
Kist filan dinlemez bebek olacağı varsa olur. Benim dayıma doktor senin asla çocuğun olmaz dedi. Üç çocuğu var. Allah verecekse tam zamanında hiç bir şeyi dinlemeden gelir bebek. Lütfen haber verin ama ben çok merak ettim:KK66:

İlk çocuğuma 2.ayda şak diye hamile kaldım.
Şimdiyse 2.çocuk istiyoruz ama 4 aydır tık yok; birazcık daha bekleyelim diyorum ben. :)

ay stresli bekleyişler, çok anlıyorum seni.

test yapmayacaksan kafayı başka şeyle meşgul edeceksin.

hamilelik değilse reglini ne geciktirmiş olabilir, bunu da düşünmek gerek. havalardan falan etkilenmiyorsun anladığım kadarıyla.

İnşallah hamilesinizdir.
Kistin büyümüş olması da gecikmeye sebep olabilir.En azından ablamda durum buydu.
Zaman geçsin biraz daha test yaparsınız

Kızlar selam.

Beni rahatlatır mısınız?

stres kaynaklı bir gecikme de olabilir.
gebelik durumu da olabilir.
bikaç gün daha bekleyip test yapmak iyi fikir.
benim de hiç aksamayan adetlerim gebelik planlamaya başlayınca öyle bi şaşırmıştı ki.
bazı bünyeler strese böyle cevap verir.
yaşın müsait.önünde zamanın var.6 ay çok bi zaman değil.
sakin olup rahatlayabilirsin:))

Eğer regl şaşmıyorsa hamile olma ihtimalin baya yüksek. Keza çok erken yapmışsın idrar tahlilini. döllenme zamanıa bağlı olarak regl den 3-5 gün sonra ancak çizgi görülebilir.
Bence hamilesin ama hayırlısı olsun.

Bir kere 29 günde olmuştu.
Tek şaşması o.
Benim kafam basmıyor ipek abla ya. 20 üstünü gösteriyor o testler. Ama adet günü 200 falan çıkmazsa drlar umutsuz oluyor ya. Ne ara katlanıyor ki k hcg?

Etrafımda çok kişi gördüm, tüp bebekle falan hamile kalıp nasıl olsa olmuyor diyip korunmayı bırakıp kendi kendine pat diye 2 kere hamile kalan. Tecrübeli ve bilgili değilim ama stresin vücudumuza etkisi olduğunu biliyorum. Gönlünüzü ferah tutun.

Onu ben de duydum da dolaylı yoldan son 5 6 gündür en stresli dönemi yaşıyorum.

Test yap :KK70::KK70::KK70: Şaşmayan regl şaşmışsa vardır birşey heralde. Bekle bakalım ama bu işin sonunda test görünüyor illaki :KK53:

Şaşmazdı valla. Kisti öğrendim ondan mı şaştı diyorum şu an.

4 yildir bebek sahibi olmak icin ugrasiyoruz bizde .. hicbirsey imkansiz degildir kistinin yeri eger gebelige engel degilse ki olsaydi gittigin drlardan biri mutlaka fark ederdi bence gebelik sansin var her daim..
test yap demeyecegim ama insallah hamilesindir sana da sürpriz olur:anneadayı:

Üstüne düşme olur diyen yaşlı teyzeler haklı çıkarsa çok gülerim.

Stres yaptığın için de reglin gecikmiş olabilir. Çikolata kistiydi senin yanlış hatırlamıyorsam. Örnek vermek seni rahatlatacaksa teyzemin kızında çikolata kisti vardı. Ameliyatla temizlediler, tüp bebek yaptı oğlu iki yaşında. İkinci tüp bebeği yaptı şimdi kızına hamile bir ay sonra doğum yapacak.

Ama belkide böyle bi tedaviye ihtiyaç bile duymayacaksın. Kendiliğinden her şey olacak cidden rahat ol.
Ben yıllarca adet görmemiş biri olarak söylüyorum bunları. Adet bile görmüyorum nahh çocuğum olur derdim hep hamileyim şimdi.

Üstüne düşme olur diyen yaşlı teyzeler haklı çıkarsa çok gülerim.
ben 2 sene neredeyse gez toz yaptim aklimin ucundan bile gecmedi olursa olur modundaydim pco oldugu icin korunmadim da ama 2 senedir de üstüne düsüyorum her iki durumda da tutturamadim anlayacagin:KK48:
hayirli haberlerini aliriz insallah

Back
X