• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatlamaya ihtiyacım var.

beni vurabilirsin canım şaka tabi
ALLAH bilir biraz bekle derim tabi
ama kistlerin gitti mi oda önemli canım
moralini bozma takılman nasıl geçecekse öyle davran
eğer ki olumlu düşünmüyorsan ama ufacıkta olsa kafanda soru varsa
netleştirmeni tavsiye ederim

--- Normal ve sezeryan dogumdan korkuyorum, nereden cıkacak bu cocuk ?
--- Cocugumu kımse ellesın ıstemıyorum :)
Hahahah bayıldım nerden çıkacak bu çocuk :KK48:
Beyaz ın psikopat tiplemesi gibi, bir kedim olmasını istiyorum ama kuyruğunun olmasını istemiyorum:rolleyes::rolleyes:
Ayrıca evet çocuğumu kimse ellesin istemiyorum bu sorularda kendimi gördüm:KK70: çok güze

Allah hayırlı evlat versin konu sahibi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Mutlu uzun bi ömrünüz olsun
Bol bol dua edin derim sağlıktan sonra uykuyu seven bir Bebek olsun diye :KK9:

Slim tebrikler cok mutlu bi haber, cok sevindim, gozun aydin:KK50:

Bu yollardan yakin zamanda gecmis anneler olarak destek istersen ya da takildigin seyler olursa buralardayiz unutma:KK3:

Olmaz denen olabiliyor demek ki. Sana dua edicem de diyeceğimi bilemedim. Gayırlısıyla kucağına al, çok sağlıklı çok mutlu olun.

Ben ölümüne istemiyordum. İsteyince de şok.
İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız.

Regl olmadan önce hafif bi göğüs acısı olur ya bir yere çarpınca falan. O var sadece. Onun dışında gayet normalim.

Daha 3 hafta önce gittim ya. 3 ay sonra gel dedi hepsi de.

Engel değil ama ihtimali biraz düşürür dediler. Hani kesinlikle olmaaaaz değil.

Pko falan yok.
Yapmam test ya haftasonu yapıp pozitifse kutlarım haftaiçi kutlanmaz:D

Evet hamilelik öneriyor drlar.
Kür falan araştırdım da çikolata kistinde etki görmeyen de çok olunca alternatif tıbbı komple sildim.

Ben de düşünmemek için çok çabaladım. Sonra kist muhabbeti çıkınca hakikaten düşünmedim. Totemi falan da bıraktım. Hatta bana bir şey olmasın ama ok bebek de olmasın diye bencillik de ettim mis gibi.
Yumurtladıgım günden sonra 14. Günde her ihtimalde regl olmam gerekmiyor mu?

Kist böyle düzenini bozacaksa çok sinirlenirim ya

Canım bende çikolata kisti var civan perçemi ve soğan kürü uyguluyorum 7 cmdi ve çok ağrım vardı en son gittiğimde 5cm düşmüş çok şükür ağrımda olmuyor .gebelik düşünüyoruz ama henüz olması

Canım bende çikolata kisti var civan perçemi ve soğan kürü uyguluyorum 7 cmdi ve çok ağrım vardı en son gittiğimde 5cm düşmüş çok şükür ağrımda olmuyor .gebelik düşünüyoruz ama henüz olması

Ohoooo konu sahibi üstüne bir tane daha doğurdu, 10 senelik konu nerden buldunuz bunu :D

Back
X