Öncelikle herkese merhaba.Benim bir sorunum var aslında pek sorun denemez.Belki birçoğunuz da çok taktığımı söyleyeceksiniz ki ben de böyle düşünüyorum zaten.Ama elimde değil.Henüz çok gencim,daha 18 yaşındayım belki de bu yüzden olaylar gözümde daha da büyüyor ve bu nedenle benden büyüklerin yorumlarına ihtiyacım var.1 yılı aşkın bir süredir birlikte olduğum biri var.Aynı okuldayız.Her şey çok güzel gidiyor.Ailesiyle tanışıyorum.Her şeyimiz birlikte ve tek kavga ettiğimiz konu kıskançlık diyebilirim.Normalde böyle olmamama rağmen konu o olduğunda aşırı kıskanç olabiliyorum.Ama kendimi dizginlemeye başladım yavaş yavaş.Artık ona yansıtmadan kendi içimde halletmeye çalışıyorum.Erkek arkadaşım kısa bi süre birlikte olup ayrıldığı kızla aynı sınıfta.Ama hiç konuşmuyorlar.Benle çıkmaya başlamadan önce de konuşmuyorlardı.Hatta erkek arkadaşım o kızı bana karşı yanlış bir şeyler yapmaması konusunda uyarmıştı.Önceden aynı sınıfta olmalarını dert etmezdim ama şimdi kıskanmaya başladım.Dün öylesine erkek arkadaşımın msnine girdim o kız onlinedı.Daha önce msninde ekli olduğunu görmemiştim.Ama erkek arkadaşımın evde interneti yok ve neredeyse hiç msne girmiyor.Büyük bir ihtimalle eskiden ekliydi ve o silmeyi unuttu.Çünkü ilgilenmiyor ve bu yüzden aklına gelmemiş olabilir.Ona çok güveniyorum.Her şeyden çok eminim.Ama işte bu sebepsiz kıskançlığım dünden beri mutsuz olmama sebep oldu.Erkek arkadşıma sormadım da çünkü ona güvenmiyormuşum gibi msnini karıştırmış durumuna düşmek istemedim.Her şeyden bu kadar eminken bu yersiz kıskançıklar niye bilmiyorum.Böyle olmak istemiyorum