• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlığı benim sinirlerimi bozuyor.

kaçan kovalanır taktıgını uygulayacaksın canım .
sureklı aramıyacaksın mesaj atmayacaksın .
o mesaj attıgın da hemen cevap verme .
bırak senı merak etsin .her mesajına anın da cevap verırsen her aradıgın da
dırek dönersen ,artı sen zıppırt arayıp mesaj atarsan eger ,o adam rahat olmayacak da
sen mı rahat olacaksın .senı merak etmesı ıcın adamın nedenı yok cunku ,sen arayarak herseyden
haberdar edıyorsun onu zaten .ona gerıye kalan da rahat rahat mısıl mışıl uyku:ssz:

kesinlikle katılıyorummm:14:

çiftlerin birbirini aynı dille sevmemeleri,birinin daha az yada daha ilgisiz olduğunu göstermez kanımca ;)) belkide sen fazla ilgilisindir , ondan sana ayak uydurmasını beklersen oda aynısını senden isteme hakkını bulur kendinde... birini olduğu gibi yapabildikleri kadarıyla sevmelisin . :16:

sanırım bir yıla yakın süredir aranızdaki tek sorun onun arayıp sormaması..ilgisizliği,kaçtığı için kovalanması..ama bu şekilde devam ettiği sürece seninde kendini yiyip bitirmen kaçınılmaz gözüküyor..bence bu kadar doldurma kendini o zaman ayıramıyorsa sende ayırma,sen aradıgında o uyuyorsa sende o aradıgında uyumuş ol bi kaç defa mesela..ona göre kendi sorumluluklarından dolayı vakıt bulup senı arayamıyorsa seninde sorumluluklarının oldugunu hatırlamasını sağla..ama en önemlisi nerdesin,niye beni aramıyorsun neden mesaj atmıyorsun diye dillendirme devamlı,yüzgöz olma derim..

sanırım bir yıla yakın süredir aranızdaki tek sorun onun arayıp sormaması..ilgisizliği,kaçtığı için kovalanması..ama bu şekilde devam ettiği sürece seninde kendini yiyip bitirmen kaçınılmaz gözüküyor..bence bu kadar doldurma kendini o zaman ayıramıyorsa sende ayırma,sen aradıgında o uyuyorsa sende o aradıgında uyumuş ol bi kaç defa mesela..ona göre kendi sorumluluklarından dolayı vakıt bulup senı arayamıyorsa seninde sorumluluklarının oldugunu hatırlamasını sağla..ama en önemlisi nerdesin,niye beni aramıyorsun neden mesaj atmıyorsun diye dillendirme devamlı,yüzgöz olma derim..

şuana kadr tek bi mesaj dahi atmadımm :51:

Mesaj atmıyor, aramıyor, benimle ilgilenmiyor konuları sık sık açılır oldu...

Acaba biz kadınlar birbirimizi mi etkiliyoruz, çok aranırsa, mesaj atılırsa çok seviliyor mu oluyoruz?

Ben de sevmiyorum sık sık arayıp sormayı, mesaj atmayı.... Sevmiyorum sürekli sevgi sözcükleri duymayı, çiçek almayı... Anlayamıyorum dudaklarını büze büze "aşkııaaom bana hediye almış" diyen kızları, hiç özenmiyorum, benden çok sevildiklerine inanmıyorum, sabah akşam ilişkimin dinamiklerini sorgulamıyorum ve herkes gibi hayatımın aşkını bulduğumu düşünüyorum, her gün iç içe olursam sıkılacağımı düşünüyorum... Bir kadın olarak böyle hissediyorsam, fazla duygusal olmayan, ince düşünemeyen erkekleri çok iyi anlayabiliyorum... Üstelik bu bir tercih....

Eğer sevgiliniz ilişkinin başından beri sık mesaj atıp aradığı halde son zamanlarda ilgisini kaybettiyse bu bir sorun sayılabilir ama öteden beri bunları yapmıyorsa onun doğası böyledir ve böyle kabul etmek lazım... Eğer huyu değiştiyse de bunun açıklaması konusunda ısrarcı olursunuz ve halledilebilir diye düşünüyorum.

Mesaj atmıyor, aramıyor, benimle ilgilenmiyor konuları sık sık açılır oldu...

Acaba biz kadınlar birbirimizi mi etkiliyoruz, çok aranırsa, mesaj atılırsa çok seviliyor mu oluyoruz?

Ben de sevmiyorum sık sık arayıp sormayı, mesaj atmayı.... Sevmiyorum sürekli sevgi sözcükleri duymayı, çiçek almayı... Anlayamıyorum dudaklarını büze büze "aşkııaaom bana hediye almış" diyen kızları, hiç özenmiyorum, benden çok sevildiklerine inanmıyorum, sabah akşam ilişkimin dinamiklerini sorgulamıyorum ve herkes gibi hayatımın aşkını bulduğumu düşünüyorum, her gün iç içe olursam sıkılacağımı düşünüyorum... Bir kadın olarak böyle hissediyorsam, fazla duygusal olmayan, ince düşünemeyen erkekleri çok iyi anlayabiliyorum... Üstelik bu bir tercih....

Eğer sevgiliniz ilişkinin başından beri sık mesaj atıp aradığı halde son zamanlarda ilgisini kaybettiyse bu bir sorun sayılabilir ama öteden beri bunları yapmıyorsa onun doğası böyledir ve böyle kabul etmek lazım... Eğer huyu değiştiyse de bunun açıklaması konusunda ısrarcı olursunuz ve halledilebilir diye düşünüyorum.

kadından kadına da fark var.
siz hoşlanmıyor olabilirsiniz ama kadınlar doğası gereği böyledir.. ilgi odağı olmayı ilgiyi beklerler.:ssz:
ha sürekli vıcık vıcıkk olursa en başta ben silerm !
ben rutin haline gelinmesnden hoşlanmam.. sıkılmaktan bahsetmişsiniz ilerde evlendiğimizde aynı evi aynı yatağı paylaşacağız..
sıkılmak kolaydır.. önemli olan tahammüldür.. ben şahsen sıkılmam aynı evde de kaldık ettik.. sık boğaz edilmektenn hoşlanmayan biri olaraktan üstüne ben böyle birşey talep etmem, edemem:17::17:

Çok fazla üstüne düşme mesaj atma arama sorma bi süre...
Bende çok ilgiden hoşlanırım fakat sevgilimde ilgilenir ama yeteri kadar değil tabiki o ilgilendikçe ben hep fazlasını istiyorum :)

ee degişen birsey oldumu tatlımm bu durumda ???

bana kendin çalıp kendin oynuyorsun diyor..
tamam biliyorum ki çocuk orada gezip eğlenmiyor, çalışıyor, çok çalışıyor..
ama bende bi bayanım.. duygularım var.. sevdiğim var.. sevgim var.. açıkçası ondan gelecek ilgiye ihtiyacım var..
özür dilemesi gerektiğini söyledim. ben özür dileyecek birşey yapmadım diyor.. hadi özür diledim çalışıyorum sonuçta dolayısıyla sana zaman ayıramadığım için tekrar kırılacaksın bana diyor..
haklıda.. kaç gündür adam akıllı mesaj attığım yok gün içerisinde saysam bir elin parmağını geçmez.. deliler gibi seviyorum.. hemde öyle böyle değil.. ama kafayı yiyorum küçücük bir ilgisizliği karşısında.. keşke aynı sınıfta olmasaydık.. zaten burda bir ay kaldı. yazın bende iş bulacağım vs.. mesaj atmayacağım yazın.. tabi 2 3 gün snra okuduğumuz yere gittiğimizde gene yakın olacağz ama bben anladım bu çocuk böyle.. bende gün içerisinde 12 13 14 saat çalıştığım oluyor. inanın ayakta ölüyorum. ama lavaboya gideyim hemen yazar ederm. fırsat kollarm yazmak için.. bu sefer konuştukça çok konuşuyorsun oluyor.. sövsem bi dert huyuna gitsem bi dert

bana kendin çalıp kendin oynuyorsun diyor..
tamam biliyorum ki çocuk orada gezip eğlenmiyor, çalışıyor, çok çalışıyor..
ama bende bi bayanım.. duygularım var.. sevdiğim var.. sevgim var.. açıkçası ondan gelecek ilgiye ihtiyacım var..
özür dilemesi gerektiğini söyledim. ben özür dileyecek birşey yapmadım diyor.. hadi özür diledim çalışıyorum sonuçta dolayısıyla sana zaman ayıramadığım için tekrar kırılacaksın bana diyor..
haklıda.. kaç gündür adam akıllı mesaj attığım yok gün içerisinde saysam bir elin parmağını geçmez.. deliler gibi seviyorum.. hemde öyle böyle değil.. ama kafayı yiyorum küçücük bir ilgisizliği karşısında.. keşke aynı sınıfta olmasaydık.. zaten burda bir ay kaldı. yazın bende iş bulacağım vs.. mesaj atmayacağım yazın.. tabi 2 3 gün snra okuduğumuz yere gittiğimizde gene yakın olacağz ama bben anladım bu çocuk böyle.. bende gün içerisinde 12 13 14 saat çalıştığım oluyor. inanın ayakta ölüyorum. ama lavaboya gideyim hemen yazar ederm. fırsat kollarm yazmak için.. bu sefer konuştukça çok konuşuyorsun oluyor.. sövsem bi dert huyuna gitsem bi dert

çok haklısın ..
tabi ona hak verecegin yerler var ama ilgisiz olmasıda kabullenemez..
aynen dedigin gibi biz napıp edip zaman yaratabiliriz;onca işin arasında onlara zaman ayırabiliriz ama onlar niye böyle anlamadım:14:
nasıl bir durumdur:14:

çok haklısın ..
tabi ona hak verecegin yerler var ama ilgisiz olmasıda kabullenemez..
aynen dedigin gibi biz napıp edip zaman yaratabiliriz;onca işin arasında onlara zaman ayırabiliriz ama onlar niye böyle anlamadım:14:
nasıl bir durumdur:14:

ben kendime çok kızıyorum.. hayır yani ne diye birisine bu denli bağlanırsın ki .. yeri geliyor ondan izin alıyorum fikirlerini soruyorum ediyorum ki zaten uzak bir yerde öğrenciyim.. eve gitmesem sabaha kadar eğlencenin dibine vursam kimse birşey diyemez:8::8:
bazen abartıyorum diyorum ona hak vermeye çalışıyorum.. onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum.. ohh saat 11 olmadan yatıyor ee gün içerisinde çalışıyorsun zaten..
haydaa ne konuştuk o gün ne oldu ben ne hissediyrum mutlumuyum iyi miyim kötü müyümm nasıl anlatacağm ki derdimi çocuğa:15::15::15::15:

ben kendime çok kızıyorum.. hayır yani ne diye birisine bu denli bağlanırsın ki .. yeri geliyor ondan izin alıyorum fikirlerini soruyorum ediyorum ki zaten uzak bir yerde öğrenciyim.. eve gitmesem sabaha kadar eğlencenin dibine vursam kimse birşey diyemez:8::8:
bazen abartıyorum diyorum ona hak vermeye çalışıyorum.. onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum.. ohh saat 11 olmadan yatıyor ee gün içerisinde çalışıyorsun zaten..
haydaa ne konuştuk o gün ne oldu ben ne hissediyrum mutlumuyum iyi miyim kötü müyümm nasıl anlatacağm ki derdimi çocuğa:15::15::15::15:

bu sorunun cevabını bulmayı bende cok isterdim tatlımm..
ama arkadasların dedigi gibi
biraz uzaklasmak gerekiyor sanırım..
o hayatında yokmus gibi yasa bir süre o da bu durumun farkına varsın.
ee böyle giderse yürümeyecegini de bilmeli :34:

herzaman bu duruma katlanamazsın dimi ?...

vazgecilmez olmadıgını göster yani ona
bisüre kendinle kendi hayatınla ilgilen..

bende cok düşündüm ama nasıl anlatacagımı bulamadım,delirdim.
ha zaten söylesen konussan ayrı bir dert zaten anladıkları yok ki
anlatmakla anlamıyorlar:15:

bu sorunun cevabını bulmayı bende cok isterdim tatlımm..
ama arkadasların dedigi gibi
biraz uzaklasmak gerekiyor sanırım..
o hayatında yokmus gibi yasa bir süre o da bu durumun farkına varsın.
ee böyle giderse yürümeyecegini de bilmeli :34:

herzaman bu duruma katlanamazsın dimi ?...

vazgecilmez olmadıgını göster yani ona
bisüre kendinle kendi hayatınla ilgilen..

bende cok düşündüm ama nasıl anlatacagımı bulamadım,delirdim.
ha zaten söylesen konussan ayrı bir dert zaten anladıkları yok ki
anlatmakla anlamıyorlar:15:

evet cnmm ya off offf napsak ne etsek elimizde patlıyor:5::5::5::5::5:

:15::15:Sen adım attıkca rahat durmamaya başlıyorlar, kendilerini nimetten sanıp hep karşı taraftan bekliyorlar. Bu tavırlar normal insanlar için daha fazla ilgili olmayı gerektirse de bu varlıklarda tam tersi... Ne oldum delisi mi oluyorlar nedir

Back
X